Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexiss

czy on mnie wykorzystał fizycznie?

Polecane posty

Gość lexiss

ja i mój chłopak upiliśmy się w lesie. byłam ledwo przytomna, on mnie próbował jakoś podnieść i w pewniej chwili zaczął się do mnie dobierać, odpychałam go, ale nie miałam sił, by zacząć krzyczeć. nie uprawialiśmy seksu, ale obmacał mnie całą, intymne miejsca, to bolało. jak oprzytomniałam dopiero wtedy dotarło do mnie to do czego doszło. czuję się z tym fatalnie, ale udaję, że nic się nie stało. on to traktuje jako przygodę, a ja mu mówię, że mi to obojętne. nie wiem - czy on mnie wykorzystał? jakoś źle się z tym czuję. kocham go...

Gość lexiss
co robić? jakoś nie dociera do mnie, że mnie wykorzystał....

Gość lexiss
pierwsze zbliżenie. ja nie byłam gotowa na więcej.

E, popiłaś w lesie z chłopem i nie chciałaś bara baa ???????? Następnym razem wybieraj lepiej towarzyszy do picia

Gość aadad
on pewnie tez byl pijany i nie wiedzial co robi... ale jak masz to za problem to jemu powiedz pierwsza a nie jakiejs kolezance. Powinien zrozumiec i na przyszlosc pamietac, jak nie to to jakies zboczeniec, wiesz zreszta moze myslal ze jak jestes jego dziewczyna to moze cie dotykac gdzie chce :)

Gość aadad
A ile masz lat?

Gość no nie no nie
Nie rozumiem, jak tylko macał, to co Cie miało boleć? Chyba pamiętasz to wszystko tylko wyrywkami?

Gość lexiss
troszkę mnie pocieszyłaś... dziękuję. powiem mu. mam 17 lat.

Gość lexiss
bolało, bo mi wkładał tam palce.. jakie to obrzydliwe mi się wydaje:(

Gość aadad
Czyli cie rozebral? no to gorzej, pogadaj z nim ze ci sie to nie podobalo...

i Ty go kochasz? ile on ma lat? ile ze soba jestescie? boze... nie rozumiem jak mozna byc takim debilem... wykorzystac pijana dziewczyne, w lesie... powinnas mu liscia sprzedac nasteonego dnia i wiecej sie z nim nie spotkac. I nie mow mi ze za chwile pojdziesz z nim do łózka, bo go kochasz a on chce zebys mu to udowodniła!

Gość lexiss
verdine20 ale on mówi, że mnie naprawdę kocha i ja mu wierzę...

Gość lexiss
czuję się jak gówno :(

Gość no nie no nie
Rozumiem. Musisz z nim porozmawiać poważnie. Takie zachowanie jest niedopuszczalne i on może tego nie rozumie, ale trzeba to powiedzieć jasno. Na wszelkie zbliżenia między Wami tego typu musi być obopólna zgoda. Musicie chcieć tego oboje i jak Ty mówisz nie, to nie ma mowy o tym, że on robi coś wbrew Tobie i nei tłumaczy go to, że jest pijany, bo nie może się tym tłumaczyć.

powiedz mi ile on ma lat - jesli mniej niż 20 to te jego słowa sa gówno warte. Jesli jestescie ze soba kilka miesiecy to tez jest to wszystko gówno warte.

Ja się dziwię, że ty jeszcze z nim jesteś.A jak następnym razem cię zgwałci? Nie miał prawa wsadzać ci nigdzie brudnych paluchów jak ty tego nie chciałaś

Gość lexiss
teraz wyjeżdżam na tydzień do pracy. zastanowię się nad tym co mi powiedzieliście na spokojnie. dziekuję bardzo każdemu, kto chciał mi pomóc... nadal do mnie to wszystko nie dociera, nie wiem co zrobię. za tydzień napisze co postanowiłam...

Gość lexiss
jestem z nim nadal. i czuję się zmęczona...

i co zamierzasz robić? najlepsza jest szczerość... powiedz ze nie byłaś i nadal nie jeteś przygotowana na to...

i co zamierzasz robić? najlepsza jest szczerość... powiedz ze nie byłaś i nadal nie jeteś przygotowana na to...

Gość dołączę się
nie masz czego żałować, na świecie mnóstwo innych facetów :)

Gość w lesie nie ma umywalek
więc wsadził ci brudne paluchy w lesie wbrew twojej woli. ekstra chłopak , pełna kultura :O