Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek87277

podoba mi się przyjaciółka dziewczyny

Polecane posty

Gość maciek87277

niedawno mialem przyjemnosc poznac przyjaciolke swojej dziewczyny i od tego czasu czesto o niej mysle... spodobala mi sie od razu - sliczna buzia, ladne ciało , ok, a do tego swietny charakter - super nam sie gadalo , i tak porownalem w myslach ja ze swoja panna i doszedlem do wniosku ze moja niedorownuje w niczym tej dziewczynie. Tak sie teraz zastanawiam jak poderwac te panne - nie chce od razu rzucac swej laski ale marze o numerku z ta druga... Jak to zrobic zeby moja sie nie dowiedziala???

Gość magdamagdula
Po pierwsze: jak ci swoja dziewczyna nie odpowiada, nie kochasz jejto ją rzuć Po drugie: pewnie ta ładna i tak da ci kosza, bo kto by chciał takiego cymbała bez zasad? Po trzecie: przyjaciółki pożyczaja się czasem ciuchami ale facetami nie. Poza tym chodzić z tobą to jakby nosić brudne majtki po przyjaciolce. Wniosek: debil jestes

Gość maciek87277
co tak ostro od razu??? nie napisalem ze zakochalem sie w tej dziewczynie, po prostu bardzo mnie kręci , glownie podnieca - i mysle ze jak ja zalicze przejdzie mi to zauroczenie. Dalej kocham swoja dziewczyne i nie chce sie z nia rozstac , ale mysle o malym skoku w bok , i tu mam pytanie jak rozegrac sprawe z ta dziewczyna, zeby ona nie powiedziala mojej a w dodatku zeby mi dala :P ???

Gość qazwsxedc
Nie czaj się. Zerżnij ją.

Gość karolina2222
jaki cymbał xDD hahahah.... po pierwsze nie myśl że jesteś taki maczo że odrazu bedzie chciała sie z tobą poruchać .... haha bo ładne nie zawsze znaczy Puste... a po drugie skłucił byś dziewczyny... może i były by wrogami.... przez takiego LOVVVVVELASA jak ty ;D

Gość maciek87277
oczywiscie ze nie - ale na te chwile nie wiem czy mnie kiedys tam nie zdradzila, niby spie spokojnie a;le pewnosci 100% nie mam, zreszta jak ona sie nie dowie to nic jej sie nie stanie. Jej przyjaciolka jest wolna, nie ma nikogo wiec mysle ze nie powinna miec nic przeciwko - wydaje mi sie zreszta ze ja tez ja krece wiec czemu sie razem nie zabawic?? co w tym zlego:P

Gość paulla1201kotek
Dla mnie to ty jesteś kutas zwykły ... śmieć!!!!!!! Wspułczuje tej dziewczynie... Mam nadzieje że się nad sobą zastanowisz a że ona przejży na oczyTy mówisz że ja kochasz więc nawet nie próbuj jej zdradzić.Ale ty widocznie nie rozumiasz czy mjest miłość kolego...

Gość maciek87277
pusta nie jest na pewno ale musi miec swoje potrzeby - na pewno tez marzy zeby ja ktos porzadnie wyruchal ze tak powiem - i zjawiam sie ja w tej chwili - chetny i gotowy ... potrzebuje tylko rady jak zaczac ten flirt?

Gość paulla1201kotek
Dużo złego weź jak chcesz robić skoki w bok to będz singlem...i już .. A mają racje ładna nie znaczy pusta

Gość maciek87277
ciekawe czy wszystkie takie świete jestescie??? :P watpie - panny teraz puszczaja sie na prawo i lewo , a gdy facet chce zrobic maly skok w bok to od razu wielkie haloooo, hehe nie chce sklocic dziewczyn - mam tylko watpliwosci czy ta druga nie powie nic mojej lasce

Gość karolina2222
pierdo*nij się w łeb ;D

nie wierze.... mam nadzieję ze to prowokacja, bo normalnie włosy stają mi deba, jak pomyśle jacy bezwględni popaprańcy którzy mają penisa zaimasty mózgu chodzą po swiecie...:o

Gość maciek87277
kombinuje zeby zaprosic ja na jakas imprezke , ale boje sie ze sie wydada mojej pannie - poza tym musze ja zaliczyc- bede sie staral w granicach rozsadku ale nie zmienie zdania

Gość te dzieci to coraz
bardziej popierdolone maja we lbach

Gość paulla1201kotek
Wiesz święte nie jesteśmy bynajmnie nie ja ale nigdy bym się nie przespała z przyjaciółką mojego chłopaka

Gość maciek87277
i co to za inwektywy od razu w moja strone??? najlepiej zeby sie wypowiedzial jakis facet ktory ma wprawe w takich skokach w bok bo potrzebuje rady a nie obrazania mnie:p

Gość paulla1201kotek
Sorry przyjacielem

Gość karolina2222
ja nie rozumiem tego po co wiązać sie z kimś jak sie go zdradza ? ;// to nie lepiej jakąs dziwk* na drodze poruchać wybawić się a później znależć tą jedyną?? ... a dziwk* to drogie to nie ;D haha^^ może bedziesz miał zniżke jak taki maczo ;D xD Alfonsie ;]]

"nie chce skłócić dziewczyn" :o ale jestes dobroduszny.... ale dziewczynę skrzywdzić to widze nie masz najmniejszych oporów! weź Ty lepiej ja zostaw, szczęsliwsza bedziesz, wtedy se skacz z wyrka do wyrka...Twoja wola, ale przynajmniej nie bedziesz odpowiedzialny za osobę z którą jestes, a póki co taką odpowiedzialnośc ponosisz

Gość elza lwica z buszu
Ty jestes zwyklym ketynem, Twoj zwiazek nie znaczy d;la Ciebie nic wiec po co sie bawic w ceregiele? Idz do swojej dziewczyny i powiedz jej ze chcesz trojkata z ta kolezanka wielkie rzeczy. Swoja droga, niezle masz mniemanie o sobie.

Gość paulla1201kotek
Jak dla mnie to lepiej się wykastruj;P

Gość maciek87277
nigdy nie mialyscie tak , ze poznajecie kogos kto wam absolutnie odpowiada pod kazdym wzgledem, ale nie chcecie ranic tej drugiej osoby i rzucac jej, mysle ze ja ja zalicze to bedzie spoko w zwiazku z moja panna, bo teraz to non stop zawiany chodze- mysle o tamtej i coraz bardziej sie napalam - eh chyba zaraz zadzwonie do niej,, a tak btw mam 24 lata i dzieckiem nie jestem moje drogie \panie:P

tak,pokaz jakie jestes zero społeczne i ją przelec, tylko podaj nr tej swojej którą tak "kochasz" nawet nie wiesz jak ogromną przyjemnosc by mi sprawiło powiedzenie jej jakim jestes chamem:D

Gość paulla1201kotek
Nie dzieckiem nie jesteś ty jesteś facetem sexocholikiem;) Wiesz zdarzyło mi się coś takiego...

Gość karolina2222
a czy ty masz więcej niż 15 lat ?? Chu* mały zaledwie 6 cm jak stanie ;D to ruchać możesz sobie biedronke xDD