Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o n a s

tak wyglada moj zwiazek .. to normalne ?

Polecane posty

u mnie... aż boję się zapeszyć, bo jest bardzo dobrze :-) tak jak było na początku, albo nawet lepiej, bo już teraz bardziej świadomie :-)

tak wyglada mój zwiazek .. to normalne ? zapytam za załozycielką topiku... NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tydzień sielanki i znów powtórka z rozrywki... znowu zaczynam siebie nienawidzieć za tę chorą miłość... że cudna sobota, niedziela... że dziś cudny wieczór ... a potem dno... uciekam od niego... uciekam stąd... chciałabym uciec od życia, bo mi się cholernie nie podoba ostatnio... to tylko takie gadanie ale tak naprawdę to nienawidzę siebie za to wszystko...

Gość . .. ...
http://www.youtube.com/watch?v=nFVZiD7cbw0&feature=related Słodko-gorzki Jeśli Ci powiem Czy posłuchasz? Czy zostaniesz? Czy będzie tutaj na zawsze I nigdy nie odejdziesz? Nigdy nie myślałam, że te rzeczy się zmienią Przytul mnie Proszę, nie mów znów Że musisz odejść.. Gorzkie myśli Mam je wszystkie Ale nie mogę pozwolić im odejść Mam w sobie Twoją ciszę To jest takie silne Od kiedy odszedłeś Wszystkie moje myśli będą na zawsze o Tobie Aż do dnia gdy z powrotem będziemy razem Będę czekała na Ciebie Jeśli Ci powiedziałam? Czy wysłuchałeś? Czy zostałeś? Czy byłeś tutaj zawsze? Nigdy nie odszedłeś? To już nigdy nie będzie takie same W naszym czasie Chciałeś zrobić to na próżno? Bo musiałeś odejść.. Najsłodsze myśli Mam je wszystkie Bo pozwoliłam Ci odejść Wszystkie nasze chwile Rozgrzewają mnie Gdy Cię nie ma Wszystkie moje myśli będą na zawsze o Tobie Aż do dnia gdy z powrotem będziemy razem Będę czekała na Ciebie

Gość ======================
Witam Cię droga Emi! Mam duże zaległości w lekturze. Wrócę to wszystko nadrobię! Ale to piękne.... Trzymaj się cieplutko, aby był milutko i zdrowo. Uch, Ty...

sobota... cudne słońce - jeszcze... spacer z moją sister i jej psem... CUUUUDO cieszę się życiem jakie by ono nie było... mam nadzeję, że u Ciebie wszystko w porządku...

jakoś mi dziwnie, jadę do rodziców, bo przyśnił mi się pogrzeb ojca... straszne, smutne ... dzwoniłam i wszystko jest OK ale muszę to sama sprawdzić ...

ale pogoda :-) tylko jak słyszę prognozę w TRÓJCE to i tak jest pięknie... ale ja to kocham... na uwagę słuchaczki: "wszędzie biało i jak ja teraz pójdę do pracy" - komentarz: ALE JAKIE BĘDĄ PIĘKNE ŚLADY :-):-) :-)mmmmmmmm KOCHAM ICH WŁAŚNIE ZA TO Dzień dobry

Gość . .. ...
http://www.youtube.com/watch?v=Pc5tFY8m5N8 "Bracie, o bracie" Byłem tam, myślałem, że ona jest tą jedyną, Dopiero potem zrozumiałem, że ona odeszła, oooo Piękność nie mogła opisać drogi, na którą patrzyła Byłem głupi, dla miłości Proszę, nie rób tych samych błędów, które zrobiłem, nie pozwól jej wygrać Nie pozwól Bracie, o bracie ona złamie ci serce Opuść ją tej nocy, bądź mocny Bo bracie, o bracie ona cię zrani Nie zostawiaj i nie walcz Bo ona będzie miała trochę zabawy, A potem ucieknie z kimś innym Uwierz mi bracie, o bracie Ona złamie ci serce Posłuchaj mnie, Ja załatwiam Twoją wolność. Przede mną miała milionera, który kupował jej wycieczki do Londynu i Paryża, oooo Najpierw się męczyłem, żeby wróciła, ale nie Co mogłem zrobić?Oh, ona powiedziała: " Jesteś słodki, ale to tylko gra, myślałam, że wiesz", więc teraz to zrobię. Bracie, o bracie ona złamie ci serce Opuść ją tej nocy, bądź mocny Bo bracie, o bracie ona cię zrani Nie zostawiaj i nie walcz Bo ona będzie miała trochę zabawy, A potem ucieknie z kimś innym Uwierz mi bracie, o bracie Ona złamie ci serce Posłuchaj mnie, Ja załatwiam Twoją wolność. (Aahhh....) Ona chce zobaczyć pragnienie twojego serca, Ale ona jest, jest łamaniem serc kłamcą

Gość =======================
Teraz uciekam, ale wrócę tu!!!!!!! Droga Emimko.

Gość . .. ...
http://www.youtube.com/watch?v=k5JkHBC5lDs&feature=related Mgła spowiła góry Są dla mnie teraz domem Ale moim prawdziwym domem są niziny i zawsze będą Pewnego dnia wrócisz do Twoich dolin i Twoich farm i już nie będziesz dłużej płonąć jako mój towarzysz broni Przez pola zniszczenia Chrzty bojowe Swiadczyłem Twojemu cierpieniu Gdy bitwa się toczyła I chociaż ranili mnie tak bardzo w lęku i alarmie Nie opuściłeś mnie Mój towarzyszu broni Jest tak wiele różnych światów I tyle różnych słońc My mamy jeden świat a i tak żyjemy w różnych Teraz słońce zachodzi i księżyc pojawia się na niebie Pozwól mi się pożegnać Każdy musi umrzeć Ale tak zapisano w gwiazdach I na każdej linii Twojej dłoni Jesteśmy głupcami wszczynającymi wojnę Z naszymi towarzyszami broni.

Gość ===========================
Hm... Witaj miła Emi!!! Poraża mnie Twoja obecność w smutku.... Miło mi, że jesteś... Radosna, smutna i zła na mnie...

nie, nie smutna... wręcz przeciwnie ale lubię refleksyjne piosenki, czasami ostre... a u umnie... oby tylko nie zapeszyć, bardzo, bardzo... ale o tym śśśśśśśśśś i nie zła na Ciebie, ani nia nikogo... jest OK

Gość załóż sobie bloga
KOBIETOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZROBIłAś Z CZYJEGOś WąTKU żENUJąCY PAMIETNIK

Gość =========================
Ale nam się dostało.... Topik był.... Ostaliśmy się jeno my. Przykra sprawa, czytać się chciało o nieszczęściu kobiety, a tu ZONG!

Droga Emi... Cieszę się, że humorek dopisuje! Nowa jakość życia. Ty, poetko? Pisz klarowniej bo pogubiony jestem w tym wszystkim... Obkuta w poezję Jesteś, niesamowicie Patrząc na anomalia dzisiejszej jesieni, już wiem, dlaczego latem ostrzegałaś: "Jesień idzie, niema na to rady." Miłego dnia Tobie życzę!!!

oj, fakt faktem topik cudzy a tu tylko my ... ale nie czuję wyrzutów, jak ktoś nie chce. to nie czyta i w czym problem? mnie ta jesień nie szkodzi, lubię długie wieczory i spacery ... do tego spacery z moim M. to nas bardzo łączy i jest pięknie:-) miłego dnia zyczę i dużo pozytywnej energii przesyłam Tobie i wszystkim co tu zajrzą przypadkiem :-)

a swoją drogą "Panie Egoisto" ??? ( dobre sobie) atak był ukierunkowany na mnie, a Ty to bierzesz na klatę pisząc: że się NAM dostało hi,hi,hii jestem pod wrażeniem pozdrawiam , pa

Chodzą ulicami ludzie... Lubie Cię... i tyle... Egoista jak większość "pci bebe." Moja klata, moja sprawa, a Ty siedź... I mnie podziwiaj. Hej.

Gość ========================
Widzę, że jeszcze nie możesz wyjść z podziwu?

Gość . .. ...
już ... wyszłam :-)

Gość ========================
Ale gaduła z Ciebie? Co słychać na wschodzie?