Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihahah blasz

Lekarze nie będą badac brudasów

Polecane posty

Oj to chyba mało wiesz...jeśli spędziłabys tyle czasu w szpitalach ile ja to bys zrozumiała...

po co siedzieć w szpitalu? szkoda czasu :o :o szpital mi się kojarzy ze śmiercią :o :o :) :)

W sobotę kibiców piłkarskich w Polsce czeka prawdziwa gratka - na stadionie w Lubinie zmierzą się mistrz Polski Wisła Kraków ze zdobywcą Pucharu Polski Lechem Poznań w meczu o Superpuchar Polski. Trudno wyobrazić sobie lepszy początek piłkarskiego sezonu w naszym kraju. WISŁA PANY

WISŁA PANY nie przeszkadzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oglądam!!!!!!!!!!!!!!! LALLAALALALALALLALAALALALLALLA

Gość iwetka pisze bzdury
To ze ktos ma do czegos prawo, to nie znaczy że automatycznie mu się to należy. Teoria teorią a zycie życiem. Z innej beczki. Ludzie mają prawo do godnego traktowania w pracy, a jak jest naprawdę wie każdy, kto popracował trochę w Polsce, szczególnie w małych prywatnych firmach. A lekarz też będąc w pracy ma PRAWO do godnego traktowania, więc wcale nie musi wąchać smrodów hołoty. Tak hołoty, bo ktoś komu szkoda pieniędzy i czasu na mydło, prysznic i dezodorant nie zasługuje na lepsze miano!!!

Jestem ciekawy czy Imperia by pomogła umierającemu nie wiem kim jest z zawodu kucharka czy nauczycielka