Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihahah blasz

Lekarze nie będą badac brudasów

Polecane posty

Gość moim zdaniem zdaniem
trochę więcej bo 2 razy tyle :)

\" Złoty lekarze to banda szarlatanów i oszustow \" To najważniejszy tekst w tym temacie:classic_cool:.Ale konowałom dałbym prawo odmowy badania w przypadku kilku smrodów: pochodzących od capiącego kopciucha i pijaka oraz narkomana:classic_cool:.Oni chcą zdychać więc w tym przypadku bym konowałów usprawiedliwił:classic_cool:.

mowię na podstawie swoich doświadczeń, uwierz że wolałabym mieć całkowicie inne doznania zapachowe zarówno w pracy jak i w otoczeniu bliższych i bliskich osób. Ja rozumiem ciężką pracę, choroby ale widzę też lenistwo ludzi, którzy naprawdę mogą sobie pozwolić na luksusy używania wody i mydła.

uderzyłam się w głowe

Gość rzadko kiedy
przskanowałam wypowiedzi złotego i imperii. Nie musicie mi już nic wyjaśniac. To wy pierniczycie. Pozdrawiam "moim zdaniem zdaniem " Hejka

jak widać mam pomarańczowy nick, więc biorę pod uwagę, że będę podszywana. Nie przeszkadza mi to :) i nie będę dementować plotek podszywaczy :P

nie mam żadnych :(

i mówiłam to poważnie o dementowaniu, naprawdę nie będę tracić czasu na wyjaśnienie który wpis był mój a który nie. Sama nie podszywam nikogo, nie bawię się w dziecinady. Gy ktoś nie potafi dyskutować i argumentować w normalny sposób, zaczynają się podszywy. rzadko kiedy - mi właśnie chodzi o takich ludzi, którzy nie dbają o siebie, swoją higienę z wyboru :) pozdrawiam

ale to jest co innego ratowanie zycia a rutynowa kontrola np...... dla mnie to jest niewyobrazalne przyjsc na wizyte do lekarza smierdzaca...ogólnie nie wyobrazam sobie jak mozna przynajmniej raz dziennie nie umyc sie..zmienic bielizne....jak mozna dwa razy ubrac ta sama bluzke? przeciez ona jest przepocona? dla mnie to jest niepojęte....

Gość qpqpqpqpqpqp
to nie tak!moja lekarka rodzinna jest przyjaciolka mojej mamy.nie gadajmy wogole o skrajnych przypadkach -wypadek -zawal -zaslabniecie -itp wtedy nikt nie ma o nic pretensji. ale pacjent ktory wybiera sie do przychodni w brudnej bieliznie,spocony,z nieumytymi zebami jest naprawde trudny do zniesienia!stoicie w autobusie kolo takiego smierdziela i macie dosc!wyobrazcie sobie codziennie kilkunastu takich brudasow ktorych dotykacie ,badacie!powodzenia!:O

imperia - przeoczyłam, nasunęła mi się myśl i od razu napisałam, zamiast dokładnie przeczytac wypowiedzi. Poprawię się :)

imperia nie masz żadnej praktyki, mijasz się z prawda

i bardzo dobrze postawmy się na miejscu lekarzy może po prostu brzydzą się dotykać brudasów??

piszesz niedorzecznie

imperia i nie ciesz tej michy

\"imperia Amant co Ty znów chromolisz ? \" Napisałem prawdę:P.Przecież ci co starają sie wciagać te swiństwa to mają swoje zdrowie wiadomo gdzie:P.A konowałmają leczyć:P.a jak nie chcą to niech czego innego sie uczą:P.Ja bym kazał zrobić badania na temat moralności dla tych co mają uczyć sie medycyny:D.

nie można 😠 czego rżysz ??

jesteś wredna dziecko

No tak pomocy się nieodmawia i trzeba pomóc bezdomnemu jak go przywiozą czy moze głupie porównanie robotnikowi jeśli coś się mu stanie w pracy to wiadomo,że najpierw go nikt nie okąpie ale co jeśli przyjdzie na profilaktyczne badanie jakiś facet czy kobieta która się nie myła z dwa tygodnie to moim zdaniem lekarz ma prawo ją wyprosic.

Gość iweta..........
Dla lekarzy najlepiej by bylo jakby ludzie przychodzili czysci, pachnacy - sorki ale czlowiek chory wydziela inny pot i inny zapach :-( - i najlepiej jakby przylazili zdrowi do pana/pani doktor. Bo chory to brzydko pachnie, marudzi i w ogole same problemy z nim :O

Malutka tu masz racje tylko ze jak ktoś śmierdzi od leków i chemii to mycie za bardzo nie pomoże.

"- sorki ale czlowiek chory wydziela inny pot i inny zapach " bardzo mądrze piszesz człowiek zdrowy praktycznie nie smierdzi

Ja będąc kiedyś u stomatologa widziałam jak lekarz wyprosił pacjęta (mężczyzna może ok.50) lekarz prosto z mostu powiedział mu,że najpierw ma iść umyć zęby,których chyba nigdy nie mył a potem się do niego zgłosić.Sądza po tym co stomatolog do niego mówił musiał mieć piękne uzębienie;]