Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tadz

praca w logintrans

Polecane posty

Gość tadz

pracował tam ktoś? zaczynam niedługo i się stresuję. jaka tam jest atmosfera? na rozmowie było trochę dziwacznie, ale w sumie ok. ile tam się zarabia? mam być młodsyzm specjalista ds. sprzedaży, więc pewnie praca na słuchawce? POMOCY

Gość tadz
naprawdę nikt? :( pomicy, serio się stresuję

Gość tadz
pomóż mi i znajdź kogoś, kto wie, o co chodzi w tym burdelu ;)

Gość billa
Hej, tu głos ze środka TRANS-a ;) Powiem Ci tak: no stress! Firma jest dynamiczna i nowoczesna, ekipa to młodzi i fajni ludzie. TRANS jest niestandardowy: znasz inną firmę, gdzie w trakcie pracy odbywają się zajęcia tai-chi? zarobki ok, wysokie premie, dobrze trafiłaś. Tak Ci tylko w...google jeszcze dadzą ;)

Gość tadz
i tk nie zadzwonili ;(((((((99999 zawsze tak mam. a każdy gada,że jego firma fajna

Gość Goszko
Zaproponowali mi pracę w logintras, ale muszę sie przeprowadzić do Wrocławia z innego miasta 220 km, nie mogę się zdecydować czy warto????

Gość teztransowa
nieco sekciarskie klimaty - odradzam. Chociaz dla ludzi bez wlasnych mozgow i ktorzy lubie sie nazrec za darmo to szczyt marzen

Gość transWoman
do sekty to im daleko...zatem porownanie jak dla mnie śmieszne. Ja złego slowa o nich nie powiem, a wrecz pochwalę i na pytanie czy warto odpowiem z reka na serecu- WARTO :)

Gość Skorpion50
Miałem okazję popatrzeć na ekipę pracowników tej firmy.Wyprane mózgi,ktoś wcześniej porównał ich do sekty.Coś w tym jest,szczególnie to odciskanie lini papilarnych.Jak wchodzicie do kibla to też na odciski palców?

Gość zibo
witam otrzymałam dziś zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną do tej firmy. Czy ktoś może mi powiedzieć jak tam jest? Jaka jest atmosfera pracy, jak się traktuje pracownika i jaki jest system wynagrodzeń....czy warto? z tego co czytałam zdania są podzielone :(

Gość 3x NIEjakiś bezmózg ja podejmo
Jeżeli tak traktują pracowników jak każą traktowac klientów to stanowczo odradzam. Rzeczywiście pracownicy zachowują sie jak by mieli wyprane mózgi i decyzje ich często są jak by bezmózgowiec ja podejmował.

Gość pracownik Aga
Nie zgodzie się z negatywnymi opiniami... Pracuję w Logintrans Sp. z o.o. od czerwca i jest bardzo przyjazna atmosfera oraz bogaty socjal (śniadanka, Multisport, zdrowy kręgosłup, piłkarzyki itd). Osobiście czuję się tu bardzo dobrze nie spodziewałam się, że można w tak sprzyjających rozwojowi warunkach- pracować:)

Gość gość
Pracuję w Logintrans Sp. z.o.o. od października, to pierwsza firma która tak dba o pracowników, system motywacyjny i premiowy do pozazdroszczenia. POLECAM!!!

Gość gość
może ktoś sie wypowiedzić na jakie zarobki konkretnie mozna tam liczyć? co to znaczy dobre zarobki ( bo to pojecie względne)

Gość ianek
nikt Ci nie powie ile zarabia. chyba żartujesz. to są informacje, których pracownik nie może ujawniać. przyjdź, pokaż co potrafisz i tyle.

Gość Przemos
Ja chciałbym pracować w tej firmie, byłem na rozmowie i jestem bardzo bardzo pozytywnie zaskoczony tym co firma oczekuje, ale też jasno są w stanie powiedzieć o swoich oczekiwaniach do pracownika. Jak macie jakieś świeże opinie piszcie.

Gość aston71
Na rozmowie wszystko wygląda super ale jak już wejdziesz to zobaczysz jakie to jest bagno. Sekciarskie podejście, szef pseudowizjoner który zaprzecza wszystkim wartościom jakie wywiesza w ramkach na ścianie, duża rotacja. Jest wiele innych firm gdzie praca jest dużo bardziej przyjemna a przez co pracownik jest wydajny. Tam tylko stres, procedury, durne nic nie przynoszące spotkania, i sprawdzanie czy nie wyszedłeś z pracy czasem 2 minuty za wcześnie (oczywiście jak siedzisz dłużej to jest ok)

Gość Były transiwiex
Nie polecam. Depresja depresja od zycia i proby samobojcze. Pomocy!!!!! Zwolnie się i jade do afryki na misję pomagać uchodźcom z ugandy. Mam nadzieję że mnie tam nie znajdą.

Gość gość
Ja o tej firmie tylko słyszałam od znajomych, nie wiem jakie warunki na serio tam panują, ale jeśli zależy wam na dobrej pracy, to poczytajcie sobie tego bloga http://dolnoslaskie-praca.pl/praca/wroclaw/. Warto poznać najpierw lokalny rynek pracy, zorientować się w średnich zarobkach itd.

Gość pannamarianna

Ja stanowczo odradzam. Szef psychopata, sporo mobbingu, duża rotacja pracowników, absurdalne decyzje. Jezeli chcesz sie najesc za darmo to tak. Nic więcej.