Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larva

czas na METAMORFOZĘ

Polecane posty

hej u mnie na wadzie 51.9 ale jak zwykle jest to utrata wody po piwku (tradycyjnie wieczorkiem rozpoczelam wakacje impreza) wiec zwaze sie w poniedzialek :) mam nadzieje, ze bedzie mniej niz 53 w stopce mam zdjecia nowej fryzury :p jest ok co u Was dziewczyny

hej :-) nie odzywam sie bo nie ma mnie praktycznie w domku, ale diety sie trzymam ściśle :-) jedyne, czego nie przestrzegam to to codzienne ważenie - nie mogę się powstrzymać hehe ale jest ok, codziennie mniej !! więcej szczegółów następnym razem, bo teraz też jestem zajęta laura ładnemu we wszystkim ładnie, nowe włoski fajne :-) w ogóle masz ładne włosy, choć ja jestem zwolenniczką długich i zawsze mi przykro jak muszę podciąć :-)

Laura wloski sliczne:D u mnie tez dzisiaj z dieta nie bedzie za dobrze bo idziemy na grilla. szykuje sie niezle obzarstwo, hahahha:) ale tez sie pochwale, ze juz 4 dni z zrzedu cwiczylam. normalnie jestem z siebie dumna:D

to milej zabawy na grillu ja dzisiaj caly dzien podjadam, doslownie gryzki ale juz mi sie uzbieralo 350 kcal zaraz bede piekla biszkopt i bedzie przekladany masa waniliowa a na gorze truskawy :)

Laura fryzura super, jakieś 2 tygodnie temu ścięłam bardzo podobnie włosy tylko jeszcze krócej- czuje się fantastycznie, w szczególności, ze krótsze włosy niż do ramion miałam mając 10 lat:) A propo staniczków to dziś zaszalałam i dorwałam 3 świetne, na prawdę kobieta mi super doradziła i dopasowała:)

no ja w poniedzialek wracam do fryzjerki - skracam bardziej, szczegolnie z tylu :) aha zrobilam biszkopt z kremem i taki ten krem wstretny, ze nawet kot nie chce jesc :p ale maz zje- on wszystko je chyba sobie dam spokoj z pieczeniem ciast bo jedno gorsze od drugiego mi wychodzi :p

witam Was dziewczynki :-) wreszcie mam nieco więcej czasu, wiec trochę sobie popiszę :-) niedawno wstałam, piję sobie kawkę i zaglądam do Was :-) dziś planuję dłuższy spacer i owocowe menu hehe no i będę się troszkę przygotowywać do wyjazdu, bo musicie wiedzieć ze opuszczam Was w środę, ale tylko do niedzieli :-) co do wagi, to przedstawia się ona następująco: poniedziałek 27 lipca - 58,3 kg wtorek- 57,7 kg środa 57,4 kg czwartek - 57, 3 kg piątek - 56,6 kg sobota ( na mega kacu :-D ) - 55,9 kg niedziela 56,6 kg wiem, miałam nie ważyć się codziennie....na pewno nie będę robić tego na wyjeździe :-D

witam!!!! oj ale sie wczoraj najadlam.... grill byl zdecydowanie udany:D a teraz dochodze powoli do siebie. ide pic kawke i moze zobaczyc cos ciekawego w tv. dzisiaj nie mam sil na cwiczenia:D

szkoda, że tu tak cicho :-( ja latam w te i we wte i dlatego nie udzielam się regularnie ale diety się trzymam :-)

no faktycznie jakos cicho tutaj. nikt sie nie odzywa. ja tez diety sie trzymam 9 yjatek sobota) ale jakos nie przybylo mi na wadze takze jest dobrze :D

:-) cześć dziewczynki!!! mam nadzieję, ze tu jeszcze zaglądacie. jak dieta?? ja na wyjeździe jadłam więcej , niż planowałam i bałam się dziś po powrocie stanąć na wadze, a tu proszę - 56,8 kg :-) i to w dodatku po niemałym obiedzie. mam nadzieję, ze tak jak planowałam dojdę do tych 55 z kawałkiem do przyszłego tygodnia

haloooo :D no witam kobietki!!! moja waga stoi w miejscu:P no ale poza orbitrekiem to nic nie robie :) a nawet przyznam sie, ze odwiedzilam pare razy mc'donalds. no wiec nie jest zle :D:D pozdrawiam

muszę się pochwalić, że w piątek cel został osiągnięty - 55, 3 kg na wadze :-) ale potem był wyjazd, okres przedokresowy i folgowanie i dziś 56,9 ale jest ok, okres minie i będzie dobrze skoro już tak daleko zaszłam :-) postanowiłam wziąć sie bardziej ostro za ćwiczenia bo co z tego, ze chudnę skoro tu i ówdzie mi wisi???

Larva gratuluje:) Ja niestety jak już miałam 57.9 na wadze to po dwóch dniach przed miesiączka którą przechodzę koszmarnie, dwa kilo do przodu masakra. Ale tobie gratuluje tak trzymaj:)

dzięki :-) ja dziś na wadze 55,9 kg a obiecałam sobie, że do końca sierpnia ustabilizuję się z wagą 55 i potem będę już pomału dążyć do zrzucenia ostatnich 5 kg. chcę tylko, żeby to 55 było w miarę stałe a nie pokazywało się raz na jakiś czas :-)

dziś 55,5 :-) popisałabym wiecej, ale nie jestem pewna czy ktoś tu jeszcze zagląda?