Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatttianna

Ja w ciazy, on w dlugoletnim zwiazku, z dwojka dzieci...

Polecane posty

Gość tatttianna

Poznalismy sie 10 lat temu, ja bylam samotna, on mial kobiete, z ktora mial dziecko. Zaczal sie burzliwy romans. Po 2 latach okazalo sie,ze jestem w ciazy i to byl koniec romansu. Dzis nasz syn ma prawie 8 lat, znalazlam kogos,za 3 m-ce urodzi nam sie dziecko.Jemu urodzilo sie drugie dziecko z kobieta, zktora jest od lat... Rachunek jest prosty, kazde z nas ma swoje zycie. Jednak spotkalismy sie kilka dni temu i dotarlo do mnie,ze nigdy nie przestalam go kochac. A on? 'Zrozumial co stracil i chcialby moc cofnac czas'. Czasu nie da sie jednak cofnac, oboje o tym wiemy. Nie chce wiecej nikogo ranic. Tylko jak zyc w klamstwie?

Gość znajacasienarzeczy
jestes szmata wiesz o tym?

Gość paulla1201kotek
Wiesz nie zawsze musimy kierować się sercem czasami powiniśmy rozumem... Jak dla mnie ty powinnaś skończyć z tym facetem i zapomnieć.Dla sibie dla swojego partnera a w szczegulności dla dziecka.

Gość niczyja24
fajnie, ze nie powiedzialas mu o dziecku :)

Gość niczyja24
i po cholere brac sie za cudzego faceta było teraz bedziesz juz do konca zycia nieszczesliwa

Gość tatttianna
znajacasienrzeczy- nie zamierzam znizac sie do twojego poziomu

Gość niczyja24
tatiana ale w sumie przespalas sie z facetem ktory mial zone i dziecko, jaki to poziom?

Gość niczyja24
stalo sie wycfalas sie z tego. masz kogos i dziecko w brzuchu, czy t dobry moment, zeby syn sie dowiedzial , ze ma innego tatusia?

Gość znajacasienarzeczy
[zgłoś do usunięcia] tatttianna -taka jest prawda ,zabralas kobiecie faceta ,zrobilas osbie znim dziecko on cie olal ,teraz masz dziecko z innym facetem i myslisz o tamtym musisz byc niezlep ojebana -wspolczuje twoim dzieciom matki puszczalskiej ,za przeroszeniem kurwy

Gość tatttianna
Kobieta nie byla jego zona, do dzis nie jest. Nawet nie mieszkali razem. Choc to jest chyba najmniej wazne, nie jestem z siebie dumna,bylam wtedy naiwna 19-latka, ale... nie zaczelam tego romansu sama, do tego potrzeba dwoch osob.

Gość niczyja24
no pewnie, ze trzeba. on nie lepszy. a powiedz mi skad ta pewnosc, ze go kochasz? skoro bylas naiwna 19stka mogło i sie wydawac tylko

Gość znajacasienarzeczy
tatiana mam wrazenie ze teraz tez masz 19 lat skoro myslisz o faceci z ktorym zrujnowalas sobie zycie ?co na wiesc o twojej ciazy cie olal??? no to musial cie zajebiscie kocac w takim razie

Gość niczyja24
dziwi mnie, ze po 8 latach do Ciebie to dotarło. On nie wie o dziecku, jednak twierdzisz, ze wrocilby do Ciebie i zostawil tamta z dzieckiem? Widzial Twoja ciaze ? hmm troche patologiczne to.

Gość znajacasienarzeczy
niczyja24 to on nie wie? czy wiedzial o tej ciazy?

Gość znajacasienarzeczy
niczyja24 -nikt NORMALNY nie pakuje sie w takie chore uklady

Gość hmmmmmmmmmmmm ...
[Jednak spotkalismy sie kilka dni temu i dotarlo do mnie,ze nigdy nie przestalam go kochac. A on? 'Zrozumial co stracil i chcialby moc cofnąć czas] Może ty nie przestałaś go kochać, a może tak tobie tylko się wydaje, bo jak można kochac kogoś kto skrzywdził nie tylko mnie ale i nasze dziecko ? [A on? 'Zrozumial co stracil i chcialby moc cofnąć czas] Nie wierzę bo gdyby ciebie kochal to za słowami szły by czyny ... nie uważasz ? Mówić mozna dużo i wszystko to co chce usłyszeć była kochanka ... natomiast wprowadzić te słowa w czyn ... ooooooooo to już jest gorzej ... facet po prostu fantazjuje Bardzo możliwe, że chce powtórki romansu, ale nie licz na to, że cos z tego będzie, coś trwałego ... Może akurat mają kryzys w małżeństwie i che urozmaicenia rzeczywistości, czegoś nowego na pewien czas ... chce zadowolić swoje ego, a ty akurat znalazłaś się pod ręką chętna wg jego oceny ... To twoje życie i twoja sprawa Zmarnował tobie 2 lata zycia, oszukał i jak rozumiem nie obchodziło go jego dziecko , a przecież niby ciebie kochal i kocha ... Chcesz nadal być kochanką to bądź , twoja broszka

Gość niczyja24
cos mi sie wydaje, ze wie o dziecku ale ja olal.

Gość tatttianna
On wie o dziecku, wie o mojej ciazy i nie zamierzamy ze soba byc NIGDY WIECEJ. To nie o tym ten topic, ja nie rozwazam tutaj co bedzie jak do siebie wrocimy bo nigdy, przenigdy nie pomieszalabym w zyciu swoim najblizszym. Ale to nie zmienia faktu,ze jest mi ciezko.

Gość niczyja24
to smutne ale bylas widocznie jego urozmaiceniem, zabawka, skad ta Twoja wiara w jego dobre intencje, o tym wszystkim?

Gość znajacasienarzeczy
tatiana ciezko ci bo??? bo cie olal dla mnie jestes chora psychicznie ciaza ci chyba uciska na mozg

Gość niczyja24
i ma kontakt z waszym synem?

Gość tatttianna
hmmmmmmmmmmmmmm, dzieki za obiektywna ocene sytuacji. A nie mojej osoby.

Gość znajacasienarzeczy
tatttiann no niestety jako nastolatka bylas glupia a teraz nic nie zmadrzalas ,sory ale zycze ci ,zeby ktos tez rozwalil twoja ordzine..bo tylko na to zaslugujesz

Gość dlaczego on
nie płaci alimentów na swojego syna Dziewczyno przecież to wasze dziecko i on ma też obowiązki wobec dziecka nie tylko ty Nie rozumiem jak kobiety moga być tak naiwne i ochraniać takich drani jak twój były kochanek Nie wiadomo czy gdzieś też nie zmajstrował innej dziewczynie dzieciaka

Gość znajacasienarzeczy
dlaczego on -mowilam dziewczyna glupota nie grzeszy;)

Gość Moim zdaniem byłaś dla
niego tylko odskocznią , ubarwieniem codzienności i powiem tobie, że z upływem lat go idealizujesz, a to po prostu drań i nie spodziewaj się po nim niczego dobrego ... Rzeczywiście na twoim miejscu wystąpiła bym o alimenty na dziecko i to wysokie alimenty ... może zacznie myśleć ten drań jak będzie płacił, bo dotychczas to myslał tylko jajami

Gość niczyja24
nie ma litości dla frajerów, zapomnij o nim.

Gość tatttianna
Alimenty sa zasadzone juz dawno temu. Regularnie wplywaja na moje konto. Chyba faktycznie pamietam go jako innego faceta.

Gość znajacasienarzeczy
tak idz zdradzaj swojego obecnego faceta ztym frajerem niech ci zrobi kolejne dziecko i cie zostawi i ci splunie na twarz bo tylko na to zaslugujesz szmato -nie mam szacunku dla takich suk ma faceta ktory pewnie ja kocha a ta mysli o lajdaku ktory zrobil jej dziecko i ja w dupe kopnal ,dziewczyno szanuj sie!!!!!! chociaz ja juz nie widze dla ciebie tarunku jestes zeszmacona

Gość tatttianna
ZNAJACAIENARZECZY, LEC KOBIETO POPLUC JADEM GDZIES INDZIEJ BO ROBISZ SIE NUDNA