Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejn_bez_tarzana

tak mi kurde źle /

Polecane posty

Gość dżejn_bez_tarzana

wszyscy sie kurde dopieraja w pary, a ja bez przerwy sama. moje rodzenstwo powynajdywało sobie znajome pary i jezdza w góry, do zoo etc. mnie juz przestali zapraszac, ja sie im nie narzucam, ale cały dzien taki pogodny a ja kurde w domu ;/ kolezanki maja swoich "księciów" na rumakach albo i bez rumaków i nie ma z kim gdziekolwiek wyjsc. w ten weekend chciałam isc do kina, ale co? sama? ;/ nie lubie...ani sie podzielic wrazeniami ani nic;/ no, kurde...:(

Zacznij chodzić gdzieś sama, to i książe na koniu lub bez się znajdzie. Do domu rzadką wpadają - konie nie chodzą za dobrze po schodach

Dlatego najlepiej jest mieć znajomych którzy są "wiecznymi singlami" :D

Gość dzejn a skad jestes

jak będzie chodzić gdzieś sama to będzie spotykać same pary i jej samotność się pogłębi...

Gość
no własnie co robic w takich chwilach ? 😭 :O

Gość dżejn_bez_tarzana
eh, ale jak takich wyszukać, skoro pie"rzona strzała karła na skrzydłach trafić może i w nich;/ pewnie, chodze czasem na spacery sama, na rower etc. ale to kina, do klubów- nie widze sensow isc samej;/ kurde, jakie to parszywe uczucie byc samej...w przyszły weekend moi znajomi robia grilla..i co? znowu same pary;/ mam nadzieje ze bede pracowac o tej porze i mnie to ominie;/

Gość dżejn_bez_tarzana
sensów?- miało być sensu...! a co do rumaka...wolałabym rower...zawsze mozna zostawic pod domem- z koniem byłby problem/// tak, czy siak...po prostu du*a wołowa;/

Gość dżejn_bez_tarzana
no, dokładnie...same pary i kurde...no własnie co robic przerwo miedzy palcami 90???? czytam ksiazki, surfuje po necie ale ilez mozna, przychodzi w koncu noc i kurde...przydałaby sie butelka wina:)

Gość taka sobie ja...
mam to samo co wy:(( tylko ze ja jestem po 4letnim zwiazku i po rozstaniu zdalam sobie sprawe, ze wszystkie moje kolezanki maja ta druga polowke, albo są po slubie i maja dzieci. no cos strasznego:( tez nie mam z kim wyjsc, bo kazda nawet jak wyjdzie to zaraz sie spieszy do faceta...

Gość dżejn_bez_tarzana
no, tak....to samo mam...proponuje kolezance jakis wypad, ale ona jakos marudzi,co sie potem okazuje...ze woli spedzic ten czas z facetem, chocby w ogole nic nie robili tzn nie mieli zadnych planow. kiedys byłam ze znajoma para na koncercie..porazka;/czułam sie jak to przysłowiowe piate kółko, a raczej trzecie;/

Gość dżejn_bez_tarzana
no to co mozna robić? :(

Gość taka sobie ja...
ja jedyna osoba z ktora spedzam czasami czas jest moj przyjaciel, ale to tez tak, on mieszka 40 km ode mnie i tam gdzie mieszka ma swoich znajomych. i co tu zrobic w takiej sytuacji?:(

Gość dżejn_bez_tarzana
wiec jak to wyglada u Ciebie? praca, dom, praca ,dom etc i raz na jakis czas spotkanie z przyjacielem. Ale wspaniale ze go masz...:)

Gość taka sobie ja...
dzejn gdzie mieszkasz? Kurcze rozumiem gdybym mieszkala na wsi i nie mialabym nic do roboty, ale miasto wojewodzkie, naprawde znam dosc sporo osob i jak to jest mozliwe ze wszyscy sa szczesliwie zakochani tylko ja samotna:(

Gość taka sobie ja...
dokladnie, praca, dom, w weekendy studia jak nie ma wakacji...teraz szukam sobie pracy na popoludnia, zeby zwyczajnie jakos zorganizowac sobie czas wolny. Owszem mam przyjaciela i to bardzo troskliwego i oddanego. Ale widuje sie z nim raz na tydzien np przez 2-3 h wiec to niewiele.

ja mieszkam na wsi, nie mam pracy, szukam... nie mam tu znajomych, mam kumpele, ale ona mieszka 200 km ode mnie... generalnie alienuję się:P na imprezy już mnei nawet nie zapraszają...cóż, niesparowana dziwnie i nieswojo bym się czuła....więc zawsze albo odmawiałam, albo mówiłam, że się zastanowię....i nigdy nie szłam... nie moja wina, że miłość itd mnie omija....

Gość dżejn_bez_tarzana
eh, mieszkam na wsi...; niewiem czy gdybym mieszkała w miescie to byłoby inaczej, ale wieś to jest jednak przeszkoda;/ przez rok mam studia, teraz szukam pracy na wakacje ale z nia ciezko...jak to na wsi;/ eh,ale i tak dobrze ze raz w tyg sie przynajmniej widujecie. a ile masz lat?

Gość taka sobie ja...
dziewczyny moze ktoras z was mieszka blisko mnie? to mialabym towarzystwo? ;) przyznac sie gdzie ktora mieszka, chociaz wojewodztwo:P

Gość taka sobie ja...
lat mam 22, a Ty?

Gość dżejn_bez_tarzana
ostra! ".więc zawsze albo odmawiałam, albo mówiłam, że się zastanowię....i nigdy nie szłam..." miałam dokładnie to samo...;/ eh, ja mieszkam na śląsku;

Gość taka sobie ja...
na slasku? to jesli chodzi o wojewodztwa to jestes moja sasiadka;)

Gość dżejn_bez_tarzana
małopolska?

centrum... i nie chodzi o to, że się użalam nad sobą czy coś....ale po prostu są osoby, które odbiegają od większości...od schematu i co mają ze sobą zrobić? czuję się coraz bardziej wyobcowana...

Gość taka sobie ja...
dzejn - opolskie:) ile macie lat? kurcze czuje sie conajmniej jak 40 letnia rozwodka ktorej kolezanki maja juz swoje rodziny i zero zycia towarzyskiego:(

Gość taka sobie ja...
Ostra co masz na mysli mowiac ze odbiegaja od schematu?

Gość postcriptum
czesc dziewczyny:) wtrące sie tez, bo ja w podobnej sytuacji. wakacje w domu, odpoczynek od studiów ale sammemu to ile można odpoczywac. tez wokół sparowani wszyscy, rodzeństwo włacznie, i tez przestali mnie już zapraszać gdziekolwiek... przykre. mam znajomych(niesparowanych) ale wsztywcy daleko i tylko gadu pozostaje. a spotykac sie z zakochanymi to az mnie krew zalewa, albo mam słuchać o tym jaki on cudowny albo o jakiś głupich wymyslonych "problemach"-nadużywanie tego słowa albo patrzec na maślane oczy i pocałunki w towarzystwie jakby one nie lepiej smakowały sam na sam. nie to że jestem jakoś anty związkom czy zatwardziała singielką ale...

Gość dżejn_bez_tarzana
rocznikowo- też 22:) ostra, spoko...to nie jest uzalanie sie...masz racje, sa takie osoby które odbiegaja troche od schematu...mysle ze jestem jedna z nich. do takiego wniosku doszłam kilka lat temu;

odbiegają od schematu czyli nie mają w wieku dwudziestuparu lat męża i dzieci lub narzeczonego...po prostu nie są poważnie zaangażowane w związek... odbiegam od schematu wiem to...bo nie marzę o mężu i dzieciach....zresztą czuję...niemal wiem, że będę sama...właśnie dlatego, że nie pragnę założenia rodziny..może faceci to wyczuwają we mnie i dlatego mnie zostawiają.... jedyne czego chcę to być szczęśliwa z kimś...pokochać z wzajemnością...tyle no ale cóż...chyba nie będę tego mieć...ale umiem sobie z tym poradzić, z tym że no właśnie...odbiegam od schematu, bo wolę np w sobotę wieczorem poczytać książkę, posiedzieć na necie, pograć w jakąś gierę niż iść na melanż ze znajomymi....może bym poszła, gdybym nie odbiegała od schematu i miała kogoś...kogoś na poważnie...