Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaa0

za miesiac koncze 21 lat i nigdy

Polecane posty

Gość rwre
"To bys sie mogla zgrac z kafeteryjnymi prawikami oni maja xx lat i nigdy sie nie calowali , trzymali za rece, spali z dziewczynami" to tylko dowodzi tego, ze nie kazdy sie zakocha, chocby nawet chcial, tak, jak pisza niektore osoby wyzej. trzeba brac tez pod uwage to, ze mozna byc do konca zycia samotnym

Gość izabella-alexandra
nooo

Gość znajomy ktos
"trzeba brac tez pod uwage to, ze mozna byc do konca zycia samotnym" Oczywiscie mozna brac pod uwage taka mozliwosc, przyczym nie robic z tego tragedii :)

jasne,że mozna, życie jest nieprzewidywalne, ale dajcie dziewczynie troszke nadziei i wiary w lepsze jutro :)

Gość magdaaa0
martita82 dzieki za mile slowa:) a dajcie spokoj, nie ma dla mnie znaczenia czy polak czy anglik ale mimo wszystko chcialabym polaka spotkac jednak...ehh co bedzie to bedzie..ale jak kiedys myslalam o sobie-singielka,i mialam to gdzies to teraz czuje sie samotna,zwlaszcza tam w UK. Moze powinnam przestac sie przejmowac i wziasc sprawy w swoje rece,byc bardziej zdecydowana i czesciej wychodzic to moze trafie na kogos? bo tak czekac i czekac nie wiadomo na co to czy ma to sens/

Gość znajomy ktos
"Moze powinnam przestac sie przejmowac i wziasc sprawy w swoje rece" Napewno ciagle o tym nie myslec w koncu sie ulozy ;)

dokładnie o to chodzi, po prostu nie myśleć o tym, poznawać nowych ludzi, zacząć żyć. Rozumiem cie doskonale. Ja przez ostatnie dwa lata z nikim sie nie spotykałam i nagle jednego dnia poznałam dwóch świetnych facetów i teraz mam problem, bo nie wiem, którego wybrac i wierz mi teraz to dobiero jest problem, wierze,że ci sie uda.