Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drobiowy

Czy są tu jeszcze oprócz mnie jakieś inne pasztety siedzące

Polecane posty

No toście się zgadały o pazurach :P Zgodzę się z tym , że im ktoś bardziej mówi, że coś ma dupie tym okazuje się, że bardziej mu na tym zależy. Wiem, bo ja się rozstawałam (już chyba milion razy) z moim facetem to zawsze dumna mu mówiłam, że go nie potrzebuję i niech sobie idzie, a później poduszka mokra była ;)

nooo coś takiego ale u niej to prawie tych paznokci nie ma, takie poobgryzane :O i do tego ona ma zawsze takie spocone, mokre dłonie grrr :O

Gość lil.
ja tez jestem pasztetem, przyjmiecie mnie do pasztetowego kręgu? jestem "facetem"

Nicolka powiem Ci, że gdybym nie miała takiej znajomej na studiach to bym pewnie mówiła, że jesteś zawistna i przesadzasz. Uwierzcie mi, że ta dziewczyna miała wszystko czego kobieta mieć nie powinna :o cdn.

Gość pasztet umyslowy
ja na wyglad nie narzekam, pieknoscia jakas nie jestem ale jestem normalna, za to mam tak zrypany charakter ze chyba do konca zycia bede sama, :(

Gość Drobiowy
Ja na szczescie nie obgryzam pazurów. :) Ale głonie również mi sie pocą i wcale mi sie to nie podoba. Jak tu potem podac komuś rękę taką mokrą? Bleeee :O Bylo juz tak ze chodzilam trzymając w rece chusteczke i przekladalam co jakis czas z jednej reki do drugiej...

Gość ja jestem pasztet
a ja mam wszystko ładne, tylko jestem gruba jak świnia i nie chce mi sie schudnąc, to powoduje, ze jestem pasztetem, ktory tylko paszteci, a nie zyje.Taki jest los paszteta. Pogodzilam się z tym. Njagorzej, ze ejstem sama, zamiast być z kims, albo dobrze się bawić, ja pasztetuję na kafe, jutro się chyba zabiję, pasztetem. Tylko nie wiem, czy przez uduszenie, czy puszką lepiej?

Gość Drobiowy
"dłanie", nie "głonie", sorki za literówki,

Miała chyba ok 150cm wzrost z czego tylko, jak na moje oko 50cm to były nogi :o Gruba, nogi grube i krzywe, ogromna głowa z bardzo brzydkimi sianowatymi włosami, zęby miała takie, że między każdym była przerwa, do tego okropnie śmierdziało jej z ust :o Całą twarz miała w pryszczach i dziurach po pryszczach, a do tego zeeeeeza! ja nie wiem powiem Wam , jak matka natura może być aż tak okrutna. No i.... kiedy oznajmiła pewnego razu na zajęciach, że wychodzi za mąż :o ledwo wykrztusiłam "gratuluję" bo byłam w bardzo ciężkim szoku.

Gość Drobiowy
męskie pasztety również przyjmujemy :) I ponownie przepraszam za literówni, pasztet mi na mózg uciska i nawet pisac juz nie potrafie poprawnie

Gość lil.
ja mam 182cm wzrostu, 68kg wagi, ale mimo to jestem strasznie tlusty, moj leb ma niemal ksztalt kola, wlosy mam przydlugawe i strasznie liche, czyste ale oblesnie wygladajace, jak sie schyle to mam cycki wieksze od waszych, do tego jestem totalnie nieatrakcyjny daje sobie ocene 1/10

Gość pasztet umyslowy
eh, za maz wychodza wlasnie jak njszybciej te pasztety, inny sie nie trafi wiec ciagna innego desperata do oltarza

Gość Drobiowy
pasztet umyslowy, ja tez mam zryty charakter, a konkretnie to ciulaty charakter jak mi już wprost nawet mój ojciec powiedział. Nie jest z tobą tak źle, przynajmniej masz odrobine urody ;)

pokazałabym wam jeszcze innego paszteta jakiego ostatnio znalazłam na naszej-klasie ale ktoś może usunąć topik i w ogóle to by było chamskie.

Gość Drobiowy
"a ta moja kolezanka to zawsze o spodnie wyciera te mokre paluchy" tobie tak samo ale tylko w domu, przy ludziach staram sie kontrolować ;)

Gość Drobiowy
robie tak samo

Gość lil.
gdybym mial odwage to bym wrzucil swoje zdjecie, zebyscie nie mogly zasnac do rana z obawy przed koszmarami zjadlem dzis pare serkow topionych, twarozek i dwa pomidory i jak mysle, ze zamierzam tak przez najblizszy miesiac to sie skrecam z powodu boli egzystencjonalnych

lil.a skąd wiesz że masz cycki większe od naszych ;) No i nie możesz być tłusty przy tym wzroście i tej wadze, nie gadaj głupot. Mój facet ma 183 i waży 83kilo i jest w sam raz, więc tyś jest chudzielec :P

Nikolka dawaj jakieś zdjęcie. Przynajmniej będzie tu jeszcze jakieś a nie tylko moje, mojego faceta i dziecka ;)

Gość lil.
wygladam jak mis koralgol, ktory przeszedl nieudana operacje plastyczna

Gość pasztet umyslowy
coz, ja nie nosze makijazu, tylko oczy i usta maluje wiec w porowniau do wytapetowanych solar mam male szanse, do tego sa one rozwne niemal zeru przez moj charakter, czy mam dodac ze od przyszlego tygodnia bede bezrobotna? :O

Gość Drobiowy
Ja sie nie maluje bo nie moge. Z powodu problemów z cerą mam surowy zakaz zakladania jakichkolwiek pudró, podkładow, korektorów itg Nawet kremów nie moge uzywac. Tylko takie baaaardzo delikatne z apteki, ale tez nie wszystkie.

Gość lil.
ja. 25. looknalem fote, raczej w roli paszteta tutaj nei wystepujesz, nie wiem na ile to zdjecie jest wiarygodne, ale jesli jest to jestes ladna pasztety, planujecie jakos przyszlosc czy plyniecie z nurtem scieku, jak ja?

Gość lil.
Anke, nie stac mnie na taki czyn przed samym soba xO

Przyszłość mam zaplanowaną,w każdym szczególe nawet.Jeszcze jeden rok,magisterka i będę dorosła.

Gość Drobiowy
Plyniemy z nurtem ścieku. Za kazdym razem gdy probuje coś z tym zrobic nurt ścieku rzuca mnie paszczą o kamole. I odechciewa mi sie walczyć. :/

Gość lil.
ja mam 17 lat i tylko teraz mam styl wypowiedzi siksy, bo zawsze tak mam kiedy sie wynurzam ...

Gość pasztet umyslowy
plyne z nurtem scieku :O