Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drobiowy

Czy są tu jeszcze oprócz mnie jakieś inne pasztety siedzące

Polecane posty

Gość lil.
zaraz wracam, ide zasilic sciek

Gość Drobiowy
powodzenia ;)

Gość ja jesztem pasztetem
ja tez plynę, nie zyję tylko wegetuję juz chyba nie ma ratunku

Gość lil.
zasililem. napiszcie cos ciekawego o sobie ja jestem homo czy jak kto woli gejem albo pedałem

lil. Już nie wymyślaj o tym moim zdjęciu :P Jak widzimy na tym topiku pasztetem można być w różnym ujęciu. Ja sie dołączam do tych co mają zryty charakter hehe ;) A poza tym dla jednego ktoś może być ładny, adla innego ta sama osoba jest brzydka. Więc nie zrzędź :P Nikolka co Ty tego zdjęcia szukasz z NK? ;)

Gość lil.
na czym polega twoja pasztetowosc? moja jest raczej cechą caloksztaltu, jestem na diecie

Gość Drobiowy
Bo tez niewielu ludzi chce sie babrać w ścieku aby nas wyciągnąć, a jak juz zobaczą co wyciągneli to wrzucają spowrotem :D Jak to dobrze, że jestem zodiakalnym wodnikiem ;)

Gość lil.
ta, kiedys bylem na basenie, baba ratowniczka zamiast wskoczyc, by ratowac (zapewne) paszteta, wyjela jakis dlugi badyl i zaczela nim grzebac w wodzie. To dyskryminacja niewyjsciowych wizerunkow

Gość o lol
heheh

Gość Drobiowy
"To dyskryminacja niewyjsciowych wizerunkow" LOL :D A z tym kijem to chyba norma. Podaja to niezwykle skomplikowane urządzenie po to aby topielec mial sie czego zlapać i doplynąć do brzegu basenu. U nas na basenie ratownik czytał gazete i udawał, że go nie ma wiec i tak lepsza kcja z kijem niz clorowana wodo w plucach.

Gość pasztet umyslowy
przyznaje ze czasem podejmuje heroiczne wysilki by wypelznac ze scieku ale zwykle koncza sie one niepowodzeniem :O za to rano jak wstane z lozka to sie sama boje mojego odbicia w lustrze

lil. padłam normalnie po opowieści z tym badylem :D:D:D:D:D Tak też ratują jak widzą, że się możesz normalnie złapać i się nie topisz jeszcze całkowicie hahahah.

Gość Drobiowy
akcja z kijem

Gość o lol
bialy kij heh dlugo pocierany :O

Gość lil.
lubicie sobie robic zdjecia? jak ktos przy mnie wyjmuje aparat i probuje cyknac mi fote to dostaje kociokwiku

Gość Drobiowy
lustro wrogiem kazdego paszteta!

Gość lil.
jak patrze w lustro to wiem, ze istnieje po to, by ludzie doceniali piekno tego swiata

Gość Drobiowy
"kociokwiku" :D Co-to-jest? Bo brzmi zabojczo Jak przy mnie ktoś wyciąga aparat to po prostu uciekam i nie bardzo obchodzi mnie wówczas ze wszyscy mają mnie za wariata. Wstydzic sie za swoje zachowanie zaczynam dopiero po chwili, jak juz emocje opadną i aparaty zostaną schowane.

Gość lil.
w moim przypadku raczej okazuje zrozumienie kociokwik, kociokwik... to tak samo trudne jak wyjasnienie koncepcji paszteta ;/

Gość Drobiowy
W przypadku paszteta zawsze mozna jeszcze pokazac foto tak jak to zrobila Nina Garcia w tym temacie ;)

Gość lil.
ten pasztet pewnie tez sie zapiera, ze jego prawdziwa wartosc jest niewidoczna dla oczu w piatek zrobilem 150 brzuszkow w sobote 100, przepilowalem sobie dupe koscia ogonowa (tak podejrzewam), bo jak wstalem z maty, to pomyslalem, ze dostalem pierwszej miesiaczki w niedziele znowu 100 ale dzisiaj zjadlem te pare marnych serkow i poruszanie myszka to najwiekszy wysilek na jaki moge sie zdobyc

Gość pasztet umyslowy
jak patrze w lustro to wiem, ze istnieje po to, by ludzie doceniali piekno tego swiata no wiec widzisz, przydales sie na cos, a ja na co to nie wiem :O nienawidze zdjec, jedyne jakie mam odkad skonczylam jakies 6 lat to te wymagane do dokumentow, powaznie :O jak pisalam na zywo jakas straszna nie jestem ale na zdjeciach wychodze wprost koszmarnie, mine jak kretynka mam i w ogole rzygac mi sie chce jak na swoje zdjecie patrze

Gość lil.
a ja przeciwnie, na zdjeciach moglbym zrobic z siebie grecki posag, ale w realu jestem i bylem pasztetem. takich wypozowanych zdjec w zyciu nie wrzuce na nk, bo to byloby smieszne dla ludzi, ktorzy mieli nieszczescie mnie zobaczyc xD

Gość Drobiowy
Zdjęcia nie kłamią ;) Mozna sie pobawić photoshopem, mozna odpowiednio dobrac oświetlenie i perspektywę ale mimo to wszystko i tak ze świni nie zrobi sie kocicy. Ja mam tylko te foty, które są wymagane do dokumentów. I cirpie straszne katusze gdy musze sie udać do fotografa i odkladam te wizyte maksymalnie jak sie tylko da, a potem donosze foty zawsze po terminie. Juz bym wolała wizyte u dentysty.

Gość Drobiowy
lil. wybacz to glupie pytanie ale... co ty masz z tymi serkami?

Gość lil.
bo kupilem sobie dzisiaj serek topiony, zezarlem i mnie to bolesnie oslabilo ide spac kochany pasztecie, bo jutro musze wczesnie rano wstac, by kontynuowac dole paszteta pewnie jeszcze tu wpadne Pa

Gość Drobiowy
To zycze Ci kolorowych snów pozwalających choć na chwile zapomnieć o naszym losie pasztetów. Dobranoc :)