Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna przyszla panna

czy te suknie sa naprawde az takie zle?

Polecane posty

Autorko, czemu się smucisz? Suknie są piękne... mnie bardziej podoba się pierwsza ale druga jest też bardzo ładna :) Jak najbardziej upnij kwiatek we włosy, zrób elegancki makijaż, załóż wygodne buty i będzie git :) Ps. uśmiechnij sie dodatkowo bo jak na kafeterię to prawie 100% komentarzy na temat Twojej sukni jest pozytywnych a to się rzadko zdarza by tu na forum panowała taka zgodnosc :) ;)

Gość siolkienkaa
a co jesli ktos nie duzego biustu?:O

Gość smutna przyszła panna
dziekuje za wszystkie dobre opinie:)

Gość aaaniołekkk
sukienki są przepiękne - nie słuchaj "życzliwych" a możesz mi powiedzieć, gdzie je mogę w Polsce kupić i ile kosztuję np. ta pierwsza bardzo Cie proszę o info

niesteety w Pl nie maja salonu:( mozna je kupic w sprzedazy internetowej, wykonywane sa na wymiary klientek pisalam maila do nich o cene tych wlasnie sukien czekam na odp

obydwie sukienki sa piekne,a w szczegolnosci ta pierwsza - to jest slub, twoj i twojego przyszlego meza,i wasza sprawa,jak ten dzien bedzie wygladal,jak bedziecie ubrani itd. A w dzisiejszych czasach nic dziwnego,ze komus sie moze nie podobac sukienka,bo teraz jest moda w przesciganiu sie w jak najdrozszej i strojnej sukni,jak rowniez w coraz to bardziej okazalych dodatkach do stroju jak i do samego przyjecia. Twoj slub-twoja sprawa,jak dla mnie lepiej miec skromna suknie,i cieszyc sie sakramentem malzenstwa,niz miec suknie za 5 tys,dwa biale golabki wypuszczone tuz po slubie,fontanne z czekolady,limuzyne,imaseinnych rzeczy,tylko po to,zeby zrobic SHOW.

suknie sa piękne!szukajac swojej nawet na nie patrzylam, zwłaszcza ta pierwsza....przesliczna! Kochana nie zastanawiaj sie tylko kup taką jak tobie sie podoba, a nie innym. wiem ze jest Ci przykro jak inni dogryzają, ale nie daj sie. Moja tesciowa non stop wypomina mi ze mam za skromy pierscionek zareczynowy, ale mi sie własnie taki podoba! nie lubie wilekich oczek, a ona własnie taki dostała i teraz marudzi,ze za duzo. a wtraca sie w moj wybór:/

Gość zakochane_maleństwo
Obie suknie są przepiękne, mi podoba się zwłaszcza ta pierwsza :) Nie sugeruj się innymi, to TOBIE ma się podobać i ty masz się w niej dobrze czuć :) 🌼

Gość no to ładnie...
suknie są przepiekne!!! A druga rzecz,to ty decydujesz jak masz wygladać.Jak ci się podobają takie fasony to w takiej idź do ołtarza.Według mnie masz bardzo dobry gust;)

cena sukni ok 1300zl