Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana onnnna

dziewczyny dlaczego dajecie sie tak traktowac?

Polecane posty

Gość zszokowana onnnna

szanujcie sie tylko tyle chce wam powiedziec po tym jak goscil u nas na weekend najlepszy kumpel mojego faceta ze swoja panna!!!szok jakie laski sa durne

Gość 1234567....
rozwiń temat co też tak Cię zbulwersowało hmmmm ?

Gość zszokowana onnnna
rozwinelabym ale nie wiem czy to ma sens bo tu gowiarzy pelno i nie chce mi sie produkowac a jest o czym pisac SZANUJCIE SIE LASKI!!!!

Gość czyzby kolejna
ktora daje sobą pomiatać?😴

Gość 1234567....
to po co zakładałaś temat jak nic z niego nie wynika ?

Gość zszokowana onnnna
wynika 1 przekaz ktory powtorzylam dwukrotnie:) tym bardziej zle sie robi patrzac na takie akcje gdy dziewczyna jest mila i niebrzydka jak bylo w jej przypadku a on hmmm niezbyt atrakcyjny i wiecznie nawalony w 3 dupy

czyli ona jest całkeim w porządku, a on niezbyt, tak? I mogłaby znaleźć sobei lepszego? O to ci chodzi?

widać sama takiego chce. A może jest wiecznie nawalony w trzy dupy ale za to dla niej super? Znasz ich dłużej czy dopiero ostatnio poznałaś?

Gość zszokowana onnnna
kurcze dziewczyny wiele opisywania ale moze zaraz sie zmobilizuje tylko skoncze suszyc wlosy

Gość pipulinkaa
ja pierdole zaczynasz temat i nawet Ci się nie chce go rozwijac. To tak jakbym napisala nowy temat i tylko haslo tympu " DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE NA KRASNALE OGRODOWE" a te biedne przestraszone dziewczyny ptalyby " CZEMU CZEMU??" a ja: Nie ważne, uwazajcie" :o:O:O

pipulinkaa ja pie**ole zaczynasz temat i nawet Ci się nie chce go rozwijac. To tak jakbym napisala nowy temat i tylko haslo tympu " DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE NA KRASNALE OGRODOWE" a te biedne przestraszone dziewczyny ptalyby " CZEMU CZEMU??" a ja: Nie ważne, uwazajcie" :D:D:D dobre

Gość 1234567....
to ze ona ładna a on mało atrakcyjny nie ma tutaj nic do rzeczy i ni jak się ma do powiedzenia że dziewczyny mają się szanować ....ważne że są ze sobą szczęśliwi co do tego że on chodził nawalony przez okres pobytu u Was nie znaczy jeszcze że jest alkoholikiem są wakacje itd.....ważne jak sie odnosił do niej ?

Gość zszokowana onnnna
hahaha ale czemu wyklinasz????wlasnie ze wzgledu na takie osoby sie tu wszystkiego odechciewa a krasnal z szacunkiem do siebie ma niewiele wspolnego:)

Gość 1234567....
pipulinkaa hehehe dobre 10\10

a weekend to znaczy cały czas?? To ze ktos ma wolny weekend i upije sie w tym czasie nie znaczy ze chodzi nawalony non stop.

Gość zszokowana onnnna
a probloemem jest wlasnie to jak on sie do niej odnosil a nie jak wygladal(to tylko bylo jakby podkreslenie zdziwienia ze taka panna sobie tak pozwala:))

Gość 1234567....
a jak się odnosił ?

Gość n jv njvn jvn
do zszokowana ona-nie rozumiem tego tematu...jak sie dziewczyny daja traktowac? autorka tematu rozwinela topic ze hoho ,zenada :classic_cool: z tymi krasnalami ogordowymi bylo super:P

Gość zszokowana onnnna
on ja zaprosil do siebie na pare dni z polski(bo mieszka w innym kraju) i przez ten czas wcale sie nia nie zajmowal tylko chlal a ona nie wiedziala co ma ze soba poczac bo nie mogla nawet wyjsc i trzasnac drzwiami bedac na niego skazana w obcym kraju bez jezyka i opcji powrotu przed czasem

Gość n jv njvn jvn
autorka buduje napiecie..dopiero kolo 22.30 kafeteria zajarzy o co jej chodzi:P

Gość 1234567....
to się nazywa budowanie napięcia ale ja nie mam tyle czasu :)

Gość pipulinkaa
e tam dziewcze pewnego dnia go rzuci, człowiek uczy się na własnych błędach może jest slepo zakochana po prostu..

facet jest brzydki i lazil pijany przez weekend, adziewczyna jest ladna i mila, i z tego wniosek, ze laski musza sie szankowac :O Jak napisalas A to napisz i B

Gość Toipc o niczym
Przyłączam sie:-)