Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva która spadła z drzewa

URODZIŁAM - ZOSTAJĘ W DOMU

Polecane posty

Gość jena28
no tu sie mylisz, nudno wcale nie jest, na razie sie opalam, póki maly spi. a co zal dupsko ściska?

Gość jena28
znajomi też z dzieckiem, własny domek , jest pieknie.

Jena28 zaczynasz zaśmiecać topik swoimi durnymi wynurzeniami. uwierz mi, nikogo specjalnie to nie obchodzi czy siedzisz w Hiszpanii, Dubaju czy Azerbejdżanie. jeżeli masz potrzebę ekshibicjonizmu to zapraszam na NK, tam możesz wrzucić tonę fotek z podpisem jaka to jesteś rozanielona na plaży w Hiszpanii z lapsem pod pachą. jeżeli masz jednak jeszcze cokolwiek sensownego do powiedzenia, w co szczerze wątpię, to pisz.

Gość haha jena nie bedz smieszna
Od kiedy to Hiszpania jest wakacyjnym rarytasem? :) Przeciez to kraj, gdzie jest taniocha i wszyscy tam jezdza, tak samo jak Wlochy, Francja czy Grecja. Gdybys napisala, ze jestes w Meksyku czy na Barbados to jeszcze ujdzie takie chwalenie sie, ale Hipszania? Pewnie jeszcze Costa Brava :D Chociaz niewazne...Hiszpania moja droga nikogo nie zaskoczysz. Nastepnym razem wybierz sie w jakies oryginalne i egzotyczne miejsce jak chcesz, aby ci inni zazdroscili :p

Gość kerka
No Hiszpania to dosc tanie wczasy :-) Ale wspolczuje - ja jak wyjezdzam to na necie nie siedze. Albo uzaleznienie albo nudy w tej "Hiszpanii" :D

Gość pain in the asss
Nie mam specjalnie zmiru, aby czytać całość tematu, odniosę się więc jedynie do pytania w nim zawartego. Odpowiedz wg mnie brzmi TAK to wstyd być kurą domową jednak panią domu już nie. Kura domowa kojarzy mi się bardzo pejoratywnie natomiast nie widzę nic złego w zajmowaniu się dzieckiem i dbaniu o dom trochę dłużej niż urlop macierzyński. To równie ciężka praca jak każda inna i może stanowić taką samą pasję jak każda inna.

Gość a ja to widzę tak
jena28 to zwykła karierowiczka co dla pracy rodzinę poświęci nie wyniosła z domu poczucia więzi i kultury osobistej zresztą też....taki człowiek może takie brednie opowiadać a wczasy w Hiszpanii...proszę....z laptopem...może zaległą robote odwala:)))a dziecko i mąż sie nudzą.Jena28 szczerze mi ciebie żal,naprawdę.aha i uważaj zebyś kiedyś przy zmywaniu tipsów nie złamała, no chyba że masz gosposie:))))ale mnie te twoje posty bawią.

Gość JENA28
eva która spadła z drzewa Jena28 zaczynasz zaśmiecać topik swoimi durnymi wynurzeniami. uwierz mi, nikogo specjalnie to nie obchodzi czy siedzisz w Hiszpanii, Dubaju czy Azerbejdżanie. jeżeli masz potrzebę ekshibicjonizmu to zapraszam na NK, tam możesz wrzucić tonę fotek z podpisem jaka to jesteś rozanielona na plaży w Hiszpanii z lapsem pod pachą. I CO SIE RZUCASZ PUSTA LALO?hiszpania to mój drugi dom, kocham ten kraj. Nie jeżdże na wczasy z biur podrózy. i wisi mi kolo nagrzanej sloncem dupy co o tym sądzicie.odpowiedzialam tylko na pytanie.A na barbadosie byłam 2x

:D :D :D :D Pozdrawiam Cię jak najserdeczniej! jesteś słodką istotką o mózgu kraba ze słonecznej plaży w Hiszpanii :D :D Pozdrawiam raz jeszcze i życzę wiele wiele szczęścia :D :D

Gość jena28
tipsow nie nawidze, kretynko, weszłam na ten topic bo tu zawsze można odreagowac same sfrustrowane matki polki, ktore poza garami swiata nie widzą.Zioną zazdrością na kazda która coś osoiągneła,ze dziecko zaniedbuje. powinnyscie sie leczyc kretynki,. żegnam, maly sie obudził, pasozytnicze suki.

Gość jena28
pusta blondyna jak nie ma nic do powiedzenia to sie śmieje-jak to sie zaskakująco sprawdza.

Gość jena28
żegnam, narobcie sobie jeszcze po kilka bachorów i siedzcie w domu, moze nie bedizecie miec czasu na kafe, i forum wyjdzie na ludzi.

Gość jena28
widac ze z drzewa spadłaś musialo nieźle jebnąć .

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D doprawdy urocza, ach :D

Gość ale mam ubaw z tej jeny
jena to zadna karierowiczka, no dziewczyny otworzcie oczy! :D karierowiczka to osoba, ktora prezentuje soba jakis poziom, a ta cala jena to prostaczka jakich malo i do tego ordynarna i wulgarna. Widzialyscie kiedys, zeby osoby wyksztalcone pisaly takim jezykiem, uzywaly takiego rynsztokowego slownictwa, chwalily sie takimi bzdurami, ktore zazwyczaj powtarzaja sobie dzieci w przedszkolu, bo nawet w podstawowce juz nie wypada. No prosze was :D To zakompleksione dziewcze probuje tu na forum podniesc swojeg ego. Szkoda tylko, ze efekt jest odwrotny do zamierzonego. jeno, ludzie, ktorzy naprawde cos w zyciu osiagneli nie krzycza o tym wczem i w obec, a ty widocznie taka szara zakompleksiona mysza jestes, ze anonimowo musisz za wszelka cene cos udowodnic. No ale i takie smieszne jeny musza chodzic po swiecie, przynajmniej jest wesolo :)

Gość kerka
Jena jestes wulgarna i chamska. Nie umiesz normalnie dyskutowac? W sumie to bardzo dobrze, ze nie wychowujesz swojego dziecka :D moze obcy wpoja mu wiecej kultury niz posiada mamuska :D

Gość jesteś śmieszna
jena28 nie wiem co masz do kierowniczek z biedronki ja np jestem kucharką i oddaję sie mojej pracy za1000 zł z pasją.jestem zadbaną kobietą mam dziecko i męża który zarabia własciwe pieniądze bo moja wypłata starcza na przysłowiowe waciki.Jeżdżę na wczasy też nie z biur podrózy,tylko samochodem jezdzimy po Europie teraz jestem w ciąży i mam zamiar zostac z dzieckiem w domu i w domu oddawac sie z pasją sprzataniu, gotowaniu i dziecku przede wszystkim.Tak tez mozna.

Gość kim26
Po co Wy w ogole rozmawiacie z jena...Takich sfrustrowanych swoim zyciem na kafe jest pelno...olewa sie ich sikiem prostym...

Gość jena28
1000 zł hahahahahaha szczyt ubóstwa

kurcze z tego tematu zrobil sie taki sam smietnik jak z temetu jedynaki :/ szkoda, aczkolwiek tak smao jak awantura o slusznosci posiadania jedynaka nad kilkorga dziecmi jest taka sama jak o zostaniu w domu czy pracy nie ma zlotego srodka ani jednego rozwiazania :/ kazdy ma swoje zdanie i juz a wariatka sie podniecacie, olac jene!

Gość jena28
kucharka, litości, króliczyco.

Gość pasożytnicza
suka to dla mnie osoba która "przyjmuje propozycje rodziców" żeby za nią wychowali dziecko....i po co tak inne kobiety wyzywac droga Jeno28?jak dzidziuś znowu zaśnie a słońce zajdzie to napisz kilka słow jeszcze to się troszkę pośmiejemy bo conajmniej 89% osób na tym forum ma niezły ubaw. zastanów się nad karierą komika.

jena jesli 1000zl to szczyt ubostwa to doloz drugi tysiac ze swoich :D przeciez masz tyle kasy to co to na ciebie tysiac zl :D:D:D dla niektorych kasa nie ma znaczenia, wiesz ile ludzi pracuje jako wolontariusze??? za darmo, a pracuja bo to lubia a nie zeby tylko zarobic, jak sie kocha to co si robi to kasa nie jest istotna

Gość dzis rowne 38 tc
Dziewczyny, nie dyskutujcie z nia. Nie ma sensu. Ona specjalnie tu prowokuje klotnie i bezsensowne dyskusje. Jest albo strasznie znudzona albi okropnie nieszczesliwa...W kazdym razie naprawde nie zwracajcie na nia uwagi, nie ma sensu.

jesteś śmieszna mądrze prawisz :) ja uważam tak samo :) po co mam oddawać dziecko do żłobka o zostawiac go obcej kobiecie do wychowywania jesli stac mnie na to bym mogła sama to robić.sama wychować dziecko,sama mu ugotować obiad ,itp gdybym musiała zaciskać pasa,czy nie miałabym pieniedzy na wakcje itd to oczywiście że poszłabym szybciej do pracy bo życie by mnie do tego zmusiło....skończyłam studia,pracę mam z tym że jestem na uropie wychowawczym.czym żesz są te 3 lata....czas szybko leci i popracować jeszzce zdążę a oboje z mężem postanowiliśmy że póki co syn jest mały i należy mu się moja opieka,później pójdzie do przedszkola a ja do pracy.Nie wiem co w tym jest złego jeśli jest to nasza,przemyślana i wspólna decyzja... a w Hiszpanii też niedawno byliśmy i do głowy by mi nie przyszło żeby siedzieć na kafe...:O jak mały spał to był najlepszy czas na odpoczynek i pobycie,pogadanie w spokoju z mężem a nie siedzenie na necie :O jesteś po prostu,zacięta i żałosna, taki zakuty łeb :(

Gość dzizis
jena chyba mialo cie juz nie byc... Idz pokopac pilke poki pogoda jest...

ooo widze ze juz padlo 'matka polka' i juz odechciewa mi sie tutaj dyskusji z tak pustymi osobami:P

jena a może jakby cię maż porządnie wybzykał to trochę byś złagodniała :P :P widać ze nie jesteś szczęśliwa i z tego sfrustrowania wyzywasz sie na innych :O

dajcie już spokój tej biedaczce. powiedziała swoje, ja się pośmiałam, mały razem ze mną powywracał się w brzuchu ze śmiechu i tyle. takie osoby trzeba prędzej czy później traktować z dużym przymrużeniem oka i wielkim dystansem. nie ma co się gotować.

Gość ja pracowałam na czarno
Kilka lat pracowałam bez umowy i zaszłam w ciążę i co - teraz siedze w domu z małą, skonczy 2 lata i wróce do pracy choć wiem, że łatwo nie będzie znaleźć coś sensownego. Nie uważam sie za gorszą. Każdy układa sobie zycie po swojemu będą zdania ZAWSZE PODZIELONE, kazdy ma inną sytuacje...