Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek2188

Czy mam szanse u dziewczyny jakiejs?

Polecane posty

Gość arek2188
Widze ze dziewczyny wypowiadaja sie ze mam szanse,a panowie(prawki)zagorzale twierdzą ze niemam szans bo mam 21lat.i że to już za pożno.

Gość ojjj...
no nie, ciekawa prawidłowość;-)

Gość arek2188
Magnatowi moge powiedziec czemu wcześniej niemiałem dziewczyny??A niemiałem bo wiesz jakoś poprostu wydawało mi się ze dziewczyna mi jest w zyciu niepotrzeba ze po co mi laska,zaraz ktoś powie ze jak po co mi laska:zeby ja bzyknac,ale mi to niebylo do szczescia wtedy potrzebneTeraz mi się własnie to jakoś odmieniło.Chce miec kogoś kto bedzie mi bliski na kim bede mogl polegac,seks niejest na 1miejscu.

Gość Kasssssss
masz szanse!!!! super fryz super ciuch i zarywaj :)

Gość ooojjj....
powiem Ci, że mam 22lata i nigdy nie miałam chłopaka mimo dość dużego powodzenia... jakbym miała stwierdzić dlaczego?? nie wyobrażam sobie żebym kogoś ot tak poznała na imprezie a za parę dni już się spotykamy-wiele dziewczyn tak robi... a ja nie wiem jak można się tak hop siup zakochać, wpierw trzeba się poznać tak bez zobowiązań, chodzi mi o takie koleżeństwo połączone z lekkim flirtem, dopiero na takim poczuciu że kogoś się zna można budować związek a nie z osoba poznaną w zeszłą sobotę na imprezie;-)... dlatego czekam różne próby podejmowałam nawet z jakimiś tam rezultatami i wcale nie uważam ze już przegrałam życie:-) dopiero za parę lat tak stwierdzę;-p

Gość arek2188
ooojjj.... masz rację ze najpierw trzeba poznac daną osobę żeby mo tworzyc z niaa jakis związek,ale tez jest tak ze zeby poznac dana osobę bliżej no to trzeba sie z nią jakos spotkac czy cos...,może na poczatku trzeba sie spotykac jakos wspolnie z innymi ze nie sam na sam.

Mnie by nie przeszkadzało bycie samotnym do końca. Nie wiem w czym ten stres.

Gość arek2188
magnat a widzisz Tobie by nieprzeszkadząło moze... a jednak jak sam mówisz masz kogoś,mnie juz przeszło żeby byc samotnym.

Gość ojjj...
no właśnie:-)więc taką drogę powinieneś obrać, jeśli byś podszedł do laski na dyskotece i zaproponował drinka to by raczej śmiesznie wyszło;-)... spokojnie i do przodu:-) poza tym wydaje mi się ze tak często jest ze faceci gdzieś na etapie LO mają inne zainteresowania albo bawią się albo nie są zbyt pewni siebie i dopiero teraz zaczynają poważniej myśleć o dziewczynach, znam wielu takich, i koniec liceum/początek studiów to jest taki etap na poszukiwania drugiej połówki:-) tylko trzeba się postarać:-) ja rok temu zwróciłam na siebie uwagę kolesia o jakim kiedyś nawet bym bala się marzyc, oczywiście nic z tego nie wyszło;-p ale nie ma rzeczy niemożliwych

Gość ttfdk
"Widze ze dziewczyny wypowiadaja sie ze mam szanse" bo tak juz jest, kobiety zawsze beda pisac to, co chcesz uslyszec, a faceci powiedza ci brutalna prawde. One nie maja do tego serca.

Gość ona fajna
beeee, fuj obrzydzasz swoim wyglądem,niedobrze mi sie zrobiło jak cie zobaczyłam

Gość ręce opadają...
koleś normalny jakich miliony na świecie i większość jednak ma dziewczyny i jakoś sobie radzi w życiu, a wy-marudy macie zryte lby i myślicie, ze każdy samotny ma, bo wam się nie udało to każdy jest skazany na porażkę... co za zawiść, nie dziwię się ze laski od was uciekają...

Mam kogoś z kim nie jestem. Teraz lepiej? "podszedł do laski na dyskotece i zaproponował drinka" Tacy to nawet nr. tel. nie dostają. Robią za sponsorów przez cały wieczór. "koniec liceum/początek studiów to jest taki etap na poszukiwania drugiej połówki" Przepadłem :( hahaha "ale nie ma rzeczy niemożliwych" Trzaśnij obrotowymi drzwiami

Gość ooojjj.........
magnat ale ty chyba nie masz tego problemu w takim razie więc ja analizuje sytuację autora;-) to był przykład, chodzi mi o to żeby nie zbyt bezpośrednio na początek...

Gość ojjj...
cartoon network mówisz poważnie czy tu jest cynizm którego nie dostrzegłam;-)??

Gość mertez
Ma jeszcze czas, tak samo, jak 25-letni prawiczkowie

Gość ojjj...
no i dalej nie wiem czy żartujecie czy nie;-) moim zdaniem ma szanse i to duże, 25letni prawiczek też ma... jeśli się nie było w poważniejszych związkach to w tym wieku jeszcze dziewictwo lub prawictwo prędzej będzie atutem, może bardziej u dziewczyny niż faceta ale jednak...

Gość mertez
ja ironizuje, 25 latek nie ma szans, albo ma bardzo znikome.

Gość mówię jasno i wyraźnię
potwierdzam a nawet zaprzeczam. jestes pustak

Gość arek2188
Teraz mi sie wydaje ze niebede mial szans jak niebee poznawal nowych ludzi do 30tki

Gość izabella-alexandra
szanse masz tylko wiecej usmiechu :P

jestes facetem, wez sie za siebie a nie uzalaj nad swoim wygladem, wyglad w dzisiejszych czasach jest na drugim planie, jak bys byl zajebiscie przystojny a glupi jak drewno to zadna cie nie zechce

Gość ooojjj...
dzięki cartoon, dopiero teraz zauważyłam;-)... ale autorze studiujesz, pracujesz?? co robisz teraz w życiu??

"tym wieku jeszcze dziewictwo lub prawictwo prędzej będzie atutem" Tekst dnia! Będzie wyrywał na starego prawiczka. Spadłem z krzesła od śmiechu... :D

Gość magnat spokojnie...
jeśli dziewczyna nie miała faceta a nie jest dziewicą to się puszczała, oczywiste, nie?? a jakbym spotkała w swoim wieku faceta który jeszcze nie miał dziewczyny na poważnie to wolałabym prawiczka niż kurwiarza z dyskoteki, takie moje zdanie:-) i poza tym w kategoriach tzw normalnych dziewczyn, katoliczek itp seks przed ślubem odpada, nie?? świat nie jest tylko biały albo czarny, są różne zdania i opinie, a jak ktoś tu z kogoś powinien się śmiać to chyba reszta z was;-) ;-)

Gość arek2188
obecnie niepracuję.zamierzam,od sierpnia ide do pracy troche sobie dorobic.

Gość arek2188
a od pażdziernika zaczynam 2rok studiów na polibudzie na dziennych.

"jeśli dziewczyna nie miała faceta a nie jest dziewicą to się puszczała, oczywiste, nie??" Nie, nie oczywiste. Większego debilizmu dawno nie czytałem. Nawet tego o prawiczku.

Gość no k***....
ale jak nie miała to znaczy, że to była jakaś jednorazowa przygoda, to sory jak wy to nazywacie??

Gość a co...
...studiujesz na polibudzie:-)??