Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek2188

Czy mam szanse u dziewczyny jakiejs?

Polecane posty

Gość arek2188 masz szanse
arek2188 masz duze szanse u dziewczyn,tylko chyba masz chyba zbyt niska samooceneę samego siebie,poprostu uwierz w siebie.

i koniecznie zmień fotografa :P ewentualnie nie rób sobie zdjęć od dołu :P bo na takich fotach twoja twarz jest znacznie zaokrąglona ...

Gość mini901
Wyjdz z domu,i poznaj nowych ludzi bo jak siedzisz cały czas w domu to niema sie co dziwic ze nikogo niepoznales....

Gość ytx
wlasnie, wyjdz z domu, przeciez to takie proste. I zalatwia to wszystkie problemy :o

Gość kolegaa
Zacznij chodzic na imprezy i popodrywaj dziewczyny troche.

Gość Na imprezy
chodzi najgorszy element społeczny

Gość ojjj......
;-) ej ale wpierw może ustalmy na jaki typ podrywu może sobie taki koleś pozwolić?? jeśli nie jest pewny siebie to nie będzie takiego zgrywał bo laska od razu zwieje bo uzna go za jakiegoś psychola... ja bym polecała jakieś impry w akademikach, domówki gdzie można bardziej pogadać, milo i sympatycznie się przy tym uśmiechając, po prostu postarać się zainteresować swoja osobowością, złapać tzw wspólny język. i starać się powoli zdobywać sympatię tej drugiej osoby. ja bym na to poleciała:-) na początek w facetach najbardziej cenię uśmiech i taka wrodzoną skromność no i wspólne tematy;-)

Jak nie jest pewny siebie to niech się do własnej dłoni przyzwyczaja. Nie dla psa kiełbasa.

Gość oojjj....
bo ty tak musisz sobie radzić to od razu każdy?? chłopak jest jeszcze młody i nie ma skrzywionej psychiki jak wy... to czy jemu się uda w przeciwieństwie do was to zależy tylko od niego

Gość arek2188
Hey,Magnat ja niejestem znowu taki że niemoge zagadac do laski bez przesady,normalnie pogadac moge tylko sytuacja sie troche komplikuje gdy osoba ta mi sie podoba i jest mi troche trudniej ale niejest tak ze mam totalne problemy.

Jasne, że wszystko przed nim. Tak jak prawiczkami z kafe: Brzydki niski beznadziejny 24 lata Prawiczek z wiarą 22 lata Lelouch jakiś tam 24 lata Cartoon 27 lat Oferma 35 lat :D:D:D Amant wszech czasów 40 lat Napisz teraz im, że mają jeszcze czas i szanse. Jeden z moich nieodżałowanych znajomych też to słyszał - pocieszanie... i skończył na gałęzi.

Gość do autoraaaa
mozesz się podobać :) jeżeli natomiast chcesz rady to: zmien okulary na soczewki, pomysl nad zarostem (oczywiscie trzeba o niego dbac) - jezeli masz geste moce wloski na twarzy- to 2-3 dniowy zarost wyglada sexy i wyszczupla twarz, i zastanow sie nad troche dluzszymi niz masz wlosami wlasnie w celu wyszczuplenia buzki. Moze badziej modne ciuszki?oczywiscie nie przesadz. Aha i zdjec twarzy nie rob sobie od 'dołu' gdyz zaburza proporcje i powieksza buzie w okolicach brody i szyji. Natomiast ja bym na Twoim miejscu nic nie zmieniala, jestes normalny. Stanowczo przyjemniej patrzy sie na normalnego meskiego faceta niz lalusia :) wiec albo nic nie zmieniaj albo tylko to, co sam uznasz ze chcialbys zmienic :)pozdro

Gość gdgd
o nie! jakbym brata swojego zobaczyla, tylko on nie ma okularów! A mój brat uchodzi za przystojniaka!

Gość do magnata
Magnat to co On powinien zrobic??olac laski juz i nic niepróbowac????

Gość oojjj...
wiem ze tacy tu egzystują ale nie znam ich przecież i nie widziałam jak wyglądają skoro twierdzą że ich sam wygląd jest taki odrzucający... znam wielu niezbyt pięknych ani rozgarniętych co mają dziewczyny... bo wiecie jaki moim zdaniem jest klucz żeby poderwać taką zwykła dziewczynę?? po prostu się nią zainteresować i dać poczuć że jest ważna:-) ale z wyczuciem, bo jak poczuje że to jakiś desperat to będzie zwiewać gdzie pieprz rośnie... oczywiście żeby nie było ze się wymądrzam, sama mam 22lata i właściwie tak na poważnie nie miałam faceta bo nie chce być z kimś w kim się nie zakocham, wiec pewnie za parę lat też będę się tu żalić;-)... ale ostatnio zauważyłam ze wystarczy połazić po imprezach, ale jak już pisałam broń boże po dyskotekach, tylko jakieś akademiki jak student, domówki, poznawać znajomych znajomych itp tylu ludzi można spotkać takich zwykłych ale ciekawych, ja aż sama się nie spodziewałam;-) tylko ja się muszę jeszcze zakochać a to wyższa szkoła jazdy...

"Magnat to co On powinien zrobic??olac laski juz i nic niepróbowac????" Niech próbuje. Stawiam wszystko, że będzie sfrustrowany porażkami. "znam wielu niezbyt pięknych ani rozgarniętych co mają dziewczyny..." Zgadnij jak wiele to dla nich znaczy :D:D:D "wiecie jaki moim zdaniem jest klucz żeby poderwać taką zwykła dziewczynę?? po prostu się nią zainteresować i dać poczuć że jest ważna ale z wyczuciemę" W teorii to wszystko fajnie wygląda a życie to jednak życie. "wystarczy połazić po imprezach" Dyskotek i barów osobiście nie lubię, prawiczki też raczej nie. Co do autora to nie wiem "akademiki jak student, domówkięę To już nie ten wiek hehe. Poza tym jak się nie ma znajomych... :D

Gość ooojjj...
wiem ze ja sama skończę jak wy, ale trochę można się podbudować:-) a co nasze prawiczki robiły na studiach?? juwenalia itp, nie trzeba mieć jakichś super znajomych, z żadnej imprezy Cię nie wyrzucą z tego względu ze się razem studiuje... poza tym imprezy, spotkania tematyczne jakieś też istnieją, sportowe, to zależy od waszych zainteresowań:-) polecam sport, dziewczynom się zaimponuje, inni faceci też na was inaczej spojrzą. naprawdę sposobów jest wiele jeśli chce się nie wymaga nie wiadomo czego tylko chce spokojnie życie z kimś normalnym ułożyć.

Gość wedle magnata
Czyli wedle toku myślenia magnata daj se spokoj z dziewczynami bo i tak niemasz zadnych szans i musisz zostac na zawsze samotny

ooojjj... co robiły to już nieważne. Teraz to musztarda po obiedzie. Im po prostu nieśmiałość na zdrowe nie wyszła. "nie trzeba mieć jakichś super znajomych" Ale chociaż jednego warto. "z żadnej imprezy Cię nie wyrzucą" Chyba ich, bo nie chodzą z nieśmiałości. Ja nie chodzę bo nie lubię zgiełku i tłumów. "ze się razem studiuje..." Oni już sa po studiach. Teraz to mogą co najwyżej powspominać. "polecam sport, dziewczynom się zaimponuje" Widać, że wymagania baaardzo spadły. Sportem zaimponuje... no nie mogę ... :D "tylko chce spokojnie życie z kimś normalnym ułożyć" Jak już pisałem. Teoria. A życie swoje. "Czyli wedle toku myślenia magnata daj se spokoj z dziewczynami bo i tak niemasz zadnych szans i musisz zostac na zawsze samotny" Nie musi zostać samotnym. Ale wiąże się to z daleko posuniętymi kompromisami.

Gość ewka890
arek2188 jezeli niewychodziles nigdzie do tej pory to,postaraj sie to zmienic w swoim życiu tzn jak ktos z twoich znajomych chodizazby jakis kolega ze studiow idzie na impreze/domowke czy cos podobnego to wez i idz z nim.i tym samym pojdziesz gdzies i poznasz nowe środowisko,a nóż z kimś Ci sie zacznie dobrze rozmwaiac,z kimś bedziesz nadawał na podobnych falach,potem juz sytuacja jakoś potoczy.I wcale niejesteś z twarzy brzydalem,masz szanse u jakichś dziewczyn napewno.aa i jak juz jestes na imprezie to jednak staraj sie byc smialy w stosunku do dziewczyn,niestój z boku tylko staraj sie zagadywac.i uśmiech jest ważny.Trzymam kciuki

Gość oojjj...
dobra magnat, poddaję się :-) jesteśmy skazani na samotność...

Gość do magnata
"Czyli wedle toku myślenia magnata daj se spokoj z dziewczynami bo i tak niemasz zadnych szans i musisz zostac na zawsze samotny Nie musi zostać samotnym. Ale wiąże się to z daleko posuniętymi kompromisami. " z jakimi kompromisami sie to wiąże?? że ma się zgodzic na pierwsza lepsza laske i z nią byc?

Jak będzie wybrzydzał to mu napiszecie, że jest nieczuły. Albo, że za wysoko mierzy :D Ja postawiłem sprawę jasno. Kocham X i inne dla mnie nie istnieją. Oczywiście to, że jest w związku z innym facetem a mi osobiście podziękowała w przemiły sposób za zainteresowanie nie jest przyjemne ale muszę to zaakceptować. Obecnie jestem w stanie wolnym i widzę masę pięknych kobiet wokół ale one mogą mi co najwyżej podłogę umyć a nie na związek liczyć. Trzeba mieć wymagania. Ja mam i płacę za nie cenę.

Gość ojjj......
sam podjąłeś taką decyzję więc nie zwalaj winy na kobiety, że mają straszne wymagania, patrzą tylko na wygląd i portfel... autor chce znaleźć dziewczyne i ma szanse dlatego właśnie, ze chce, a ty magnat wręcz przeciwnie to ja nie widzę celu dyskusji...

"sam podjąłeś taką decyzję więc nie zwalaj winy na kobiety" A gdzie ja zwalam na was winę?! "patrzą tylko na wygląd i portfel" A to jest właśnie owo życie :D... "autor chce znaleźć dziewczyne i ma szanse" Każdy ma. Większe lub mniejsze lub ... heh :D "a ty magnat wręcz przeciwnie to ja nie widzę celu dyskusji..." Ale ja jestem szczęśliwy. Mam kogoś za kogo oddałbym życie (i nie jest to członek mojej rodziny). Nie muszę szukać bo znalazłem. A to że nie poznała się na mnie to jej strata.

Gość ojjjj...
to niby czemu uważasz, że autor nie ma szans?? bo jeśli nie na zasadzie porównania do swojego domniemanie marnego życia to innych sensownych argumentów nie masz, wiec nie dołuj chłopaka;-) bo chyba nie uznasz za konkretne argumenty narzekań kafeteryjnych prawików...

Gość magnatdobrzeprawi
ten chłop dobrze prawi.. taka prawda, jezeli w tym wieku jestes prawym, ngidy nie mialem panny itp.. to szalu nie zrobisz, tylko cud moze to odmienic (mnie spotkal taki cud-bylem prawy do 19 roku zycia, i poznawlem na maxa zajebista laske... robilem z nia wszystko o czym marzylem, co prawda teraz juz z nia nie jestem - z jej wybory, po prostu bylem za słaby aby utrzymac przy sobie taka laske, ale przynajmniej nie jestem juz prawy a do tego ruchalem zajebista laske) pozdro :)

"to niby czemu uważasz, że autor nie ma szans??" 21 lat, nie wychodzi nigdzie, czeka go dużo pracy nad wyglądem i to tylko jeśli wytrwa. Z automatu nie pójdzie jak u większości. Podejrzewam także nieśmiałość która niestety nie jest słodka. "do swojego domniemanie marnego życia" Dziękuję. Jesteś bardzo miła. "Nawet kultury to innych sensownych argumentów nie masz" Coraz milsza. Jakbym do podstawówki wrócił. "wiec nie dołuj chłopaka" Większą krzywdę sam sobie wyrządzi tym co sam o sobie myśli

Gość ooojjj....
"do swojego domniemanie marnego życia" Dziękuję. Jesteś bardzo miła. chodzi mi że właśnie takie nie jest bo gdybyś mówił z własnego doświadczenia to miałoby odrobinę sensu:-) przepraszam nikogo obrazić nie chciałam, chodzi mi bardziej o to, że oni bardziej użalają się nad sobą a argument 'jestem beznadziejny' to żaden argument:-) poza tym jeszcze raz powtórzę autor z wyglądu normalny chłopak, prawiki pewnie też, bardziej chodzi o psychikę i bynajmniej nie nieśmiałość, czytając wypowiedzi tworzy się obraz dziwaka i desperata a to nie zachęca, autor jeszcze nie ma takiego tonu wypowiedzi:-)