Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek2188

Czy mam szanse u dziewczyny jakiejs?

Polecane posty

Gość znajomy ktos
Akt desperacji , foto na kobiecym forum :classic_cool:🖐️

Gość Facet z siłowni
Magnat: To należy się poddawać? To, że ktoś nie miał do trzydziestki dziewczyny, myślisz, że nie znajda już kogoś. Mylisz sie i to bardzo. Znam wielu brzydali a Ci brzydale maja obok sobie piękne dziewczyny, dzięki których się odnaleźli

Gość sorry nie czytałam wypowiedzi
ale jesteś spoko, jakbyś trochę schudł i się opalilił to byl bys zajebiście przystojny

Gość arek2188
heh ja mam 182cm wzrostu

Gość ojjjjjjjjjj....
nie słuchaj tych prawików, ich panienki omijają szerokim łukiem bo mają zryte łby... ty jeszcze nie, troszkę słońca, sportu, zadbać o siebie i do dzieła:-) nic dziewczyn nie odstrasza bardziej niż desperaci i psychole, a tobie co najwyżej przydało by się popracować nad wyglądem i wiarą w siebie

Gość zumi
"To, że ktoś nie miał do trzydziestki dziewczyny, myślisz, że nie znajda już kogoś." tak :o🖐️ skoro jeden z drugim ma 30 lat i zadna ich nie chciala, to juz wiadomo, ze zadna nie zechce. Zwlaszcza, ze majac tyle lat, kobieta wymaga od faceta doswiadczenia z kobietami, zarowno w zyciu codziennym, jak i w lozku.

Malutka to stopeczke masz chyba raczej malutka :P ;) lubisz nosić wysoki obcas? sandały?

Gość wewaomc
Szanse masz, ale i tak wrocisz tu za 5 lat i zalozysz temat "mam 26 lat i nigdy nie mialem dziewczyny". I dolaczysz do tutejszych prawiczkow, tyle, ze oni beda już po 30-tce :P

"To należy się poddawać?" Gdzie tak napisałem? "To, że ktoś nie miał do trzydziestki dziewczyny, myślisz, że nie znajda już kogoś" Zapytaj Ofermę. Ma już chyba 35 lat nigdy z nikim nie był i powiedział, że pierdoli to wszystko. Poza tym co to za filozofia znaleźć pannicę co się wyszalała a teraz nagle zapragnęła stabilizacji? "Mylisz się i to bardzo" Życie ma przykrą tendencję do przyznawania mi w takich przypadkach racji. "Znam wielu brzydali" Ja też. Licytujemy się kto więcej? "a Ci brzydale maja obok sobie piękne dziewczyny" Megan Fox dla każdego brzydala w zamian zadośćuczynienia za lata posuchy. Taaa "dzięki których się odnaleźli" Co odnaleźli?

niic Ci nie brakuje, ładny hcłopak z Ciebie, jakbys się okazal fajny z charakteru, to u mnie mialbys duze szanse (tylko ze jestes troszke za mlody wiec i tak odpada :D ) ;)

Gość oj już nie mogę...
ale ona ma dopiero 21lat!! zaczyna studia zapewne, dopiero teraz jest odpowiedni czas na tworzenie związków dla bardziej nieśmiałych czy bardziej spokojnych ludzi... jeszcze wszystko przed nim

Gość dryffi
"ale ona ma dopiero 21lat!! zaczyna studia zapewne, dopiero teraz jest odpowiedni czas na tworzenie związków dla bardziej nieśmiałych czy bardziej spokojnych ludzi" czyli tutejsi prawiczkowie nie mieli 21 lat? Skoro nadal są prawiczkami, nigdy nie mieli dziewczyny, to ominal ich ten odpowiedni okres na tworzenie zwiazkow dla bardziej niesmialych i spokojnych? come on :/

Gość NiestetyTakaPrawda
Do autora tematu.. przykro mi, ale raczej szału nie zrobisz, chyba, ze chcesz sie zaspokoić pierwszym lepszym paszczurem.. wtedy, owszem masz szanse. Natomiast do tych lepszych panienek.. nie oszukujmy sie, to juz taki wiek, ze nie zmienisz z dnia na dzien swojego nastawienia, nie twierdze, ze jestes głupi badz brzydki (ale i tak z wygladem szalu nie ma.. dobrze, ze chociaz jestes wysoki bo to one lubia najbardziej) ale na dobre panienki nie uderzysz. zumi i ten manget czy jak mu tak NIESTETY dobrze prawią...

Gość arek2188
Nielicze na odrazu miss świata ale na kogoś takiego w miare,i żeby z chrakteru była spoko.

Gość Zwykły z niezwykłych facetów
Po co Ci Miss Świata? Chcesz dziewczynę z kompleksami? Znajdź dziewczynę o przeciętnej urodzie a zobaczysz, że z takimi będzie Ci dobrze (Tym bardziej w łóżku ;) ) znam to z własnego doświadczenia :) Sam nie należę do przystojnych, nie jestem wysoki, mam lekki brzuszek, lubię trochę posiedzieć przed kompem ale też pokopać w piłkę ale prawiczkiem już nie jestem ;)