Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teoria spiskowa

Proszę przeczytajcie to... Czuję że zbliża się coś złego!

Polecane posty

Gość olalajj
to jest straszne. przepowiedziano juz wojnę na ten rok,a w 2012 koniec swiata. wiem,ze niektorzy,a nawet wiekszosc sie z tego smieje.. jednak ja sie tego panicznie boję i wobrazam sobie najgorsze. tylko dlaczego nie mozna z tym nic zrobic?;( pozdrawiam..

Gość coś wisi w powietrzu
ja też przeczuwam że się coś stanie. Za dużo sie dzieje...

pierdzielicie:D przestańcie siać panikę..

Gość może coś w tym jest
przecież nie musisz w to wierzyć. ja jestem zaniepokojona, jak nigdy dotąd. Strasznie boję się tego co mówią o szczepionkach, obozach FEMA w Stanach, wojnie, katastrofach...

to się nie szczep:D ale wiecie co, u mnie w mieście słychać, że zabito już 6 osób. Ich ciała znaleziono bez wnętrzności. Innymi słowy mówiąc zabijają dla organów i to młode osoby! Dodam, że mieszkam w mieście jako tako małym (100 tys. mieszkańców) więc faktycznie tyle, się złego dzieje. Do tego to globalne ocieplenie.. zdechnąć można:P aczkolwiek nie wróżyłabym końca świata.

O co wam chodzi z tymi szczepionkami ??? Ja nic nie slyszalam wiec mnie oswieccie a jesli mozecie to podajcie jakies dowody(linki, reportaze) na ten temat. Bo jakos do tej pory wiem ze szczepionki to super sprawy dzieki nim pozbylismy sie kilku powaznych chorob ktore kiedys zabijaly na wielka skale wiec o co wam chodzi???

Ja czytałam, że testowali je na ludziach biednych i płacili im za to. Większość z tych osób nie żyje. (ale nie wiem czy to w temacie:D)

Gość chodzi o szczepionki na świńsk
ą grype, też o tym słyszałem. Pierwszy atak świńskiej grypy, która jest w 100% wytworem ludzkim a nie mutacją wirusa grypy, miał atak w roku 1976. Wtedy szczepionki testowano na bezdomnych. Wszyscy umarli w przeciągu roku. Celem jest eliminacja części populacji dla dobra większości.

Gość jeszcze dodam że sprawa szczep
ień darmowych i praktycznie przymusowych w polsce to 4, może 5 miesięcy. Już się o tym mówi.

Gość Niepokoję się
nie ma dokąd uciec... Boję się, że oni naprawdę nas tym zabiją... Nie od razu, ale że będziemy chorować coarz częściej, na okropne choroby...

dobra dobra, ten pan wywarl na mnie jednak "dziwne" wrazenie. Ale omijajac to, jak wytlumaczycie fakt,ze min.dzieki temu gownu jak to powiedzial ten pan z pokolenia na pokolenie wiek umieralnosci na swiecie sie wydluza. Czyli zyjemy coraz dluzej. ??? co wy na to???

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość zakręcona.....
jesteście nieźle porąbane, wiecie o tym wszystkim bo media to nagłasniają, kiedys tez sie tak działo tylko ludzie o tym nie wiedzieli, np taka ptasia grypa, sieja panike a w latach 50-tych identyczne zjawisko wybiło więszosc ptactwa u rolników, zapytajcie ludzi na wsi, nazywali to dusznicą czy coś w tym stylu, epidemie pojawiaja sie cyklicznie zawsze były, w 12 wieku dżuma wybiła 3/4 Europy. co wam to da żeby sie rpzejmowac na zapas, dajcie na luz i żyjcie pełnią życia a nie pzzejmujcie sie tym co będzie, klimat się zmienia bo zawsze sie zmieniał, i będzie nadal nic w tym dziwnego, w 11 wieku było u nas tak ciepło ze hodowano u nas winorośłe na wino bo było tak ciepło, nie odbiegalismy uprawa od win francuskich, kobiety to jednak pokręcone stworzenia wszystkim się przejmują, i po co wam to?

Gość fankaaaa
Widać, że rzeczywiście jesteś zakręcona, ale na pewno nie pozytywnie. Nic z tego bełkotu nie da się zrozumieć. Żegnam!

Gość Niepokoję się
żyjemy coraz dłużej, ale zobacz na ilość chorób i powikłań. tu nie chodzi o zabicie ludności w jednej chwili tylko osłabianie jej. i średnia nie jest adekwatna, bo przecież te działania są od niedawna chyba (?) ja tam nie wiem...

Gość ciarki mnie przechodza
te linki sa przerazajace

Gość józio
ku pokrzepieniu serc: w pierwszej dekadzie 20 wieku na Lubelszczyznie była trąba powietrzna jakiej już na szczęście więcej nie było w Polsce. wiatr wiał z prędkością ok. 230km/h . co wtedy Ci Ludzie sobie myśleli/ i czy się sprawdziło?bedzie git!

Gość chciałabym o coś zapytać
wiem... :(

Też nie uważam żeby cywilizacja szła w dobrym kierunku, im więcej dobrego tym 2 razy więcej złego się tworzy. Ale żeby twierdzić że przed nami jeden krok i przepaść, bo wyżej nie ma nic? No tak wysoko to jeszcze nie jesteśmy. A zmiana klimatu była przewidziana, więc nie ma co się dziwić.

nie prawda, nie od niedawna. W pierwszym linku ktory ktos wyzej wrzucil jakis tam pa doktor mowi ze wprowadzono to juz poprzez szczepienia od 2 roku zycia a to nie jest od wczoraj, bo te szczepionki obowiazuja juz od dziesiatek lat np moja mama ma dzis 54 a ona juz miala obowiazkowe szczepienia i jakos nikt z jej znajomych nie umarl od szczepionki. Sluchajcie jak dla mnie to ciekawy news ale moze powstrzymajmy sie przed tym zeby im wierzyc na slepo. Tym bardziej naukowcy dokladnie wiedza ze wirusa nie da sie utrzymac pod kontrola. Czyli jakby to miala byc prawda to wszyscy ludzie na swiecie umra od tego wirusa razem ze swiatowa org. zdrowia i barackiem obama

w kraju w ktorym mieszkam wrozka przepowiedziala trzesienie ziemi...jakies kilka lat... sprawdzilo sie ta sama wrozka przepowiedzial kolejne trzesienie na wczoraj nie sprawdzilo sie... choc nie zdziwilabym sie jak by na dniach cos by sie dziwnego stalo :)

Gość manikaa
masz trochę racji. coś będzie, jak nie w tym roku, to w następnym. ale raczej to nie będzie taka wojna, do jakiej jesteśmy przyzwyczajeni czyli otwarta walka na karabiny i rakiety. po II WŚ żaden przytomny przywódca nie zdecyduje się na budowę potęgi państwa na czymś takim. bardziej prawdopodobna wydaje mi się np. wojna ekonomiczna- pod pretekstem walki z kryzysem można przeforsować wiele. może być tak, że większe państwa np. Rosja, USA, Chiny dokonają "rozbioru" państw mniejszych. oczywiście nie dosłownie ale gospodarczo. Bardzo mi się nie podoba ostatnia wizyta Obamy w Moskiwe. Sama nie wiem, ale jak Stany kontaktują się z Rosją to nigdy nic dobrego z tego nie ma. Ale w gruncie rzeczy jeśli coś takiego będzie miało miejsce to całkiem prawdopodobne, że my nawet o tym nie usłyszymy- media są cenzurowane i nikt nie wie wszystkiego.

Gość fanka nie da się zrozumieć
bo jesteś zwyczajnie głupia :P Fakt troche przesadza, nawet bardzo w niektórych momentach ale w innych mówi całkiem mądre rzeczy. Choćby o zderzaczu hadronów który faktycznie jest wynalazkiem o tyle groźnym że przewyższającym nasz poziom rozumienia fizyki i może nam narobić paru szkód, a w ekstremalnym wypadku szkód bardzo dużych.

Gość Niepokoję się
jeśli to rzeczywiście spisek, to mają wynaleziony jakiś lek, żeby właśnie działanie wirusa powstrzymać u tych niektórych jednostek pewnie ;) chociaż to brzmi już jak film :P

Gość ale tutaj nie chodzi o wszystk
ie szczepionki, chodzi o konkretnie te szczepionki na grype. Opracowane w pierwowzorze w 76 roku i od tamtego czasu testowane i udoskonalane! Nie chodzi o jakies tam szczepionki na odre czy ospę! Zobaczcie sobie reklamy z 1976 szczepionek. Ludzie już wtedy je zażywali i większośc z nich pomarł! 90% bezdomnych którzy zostali zaszczepieni umarła w ciągu roku ludzie! No nie musicie w to wierzyć ale nie okazujcie są totalnymi ignorantami choć troche poczytajcie na ten temat bo to dotyczy i was. Klapki na oczy to nie jest dobra metoda na życie.

Gość jeszcze jedno
Ten koleś z pierwszego filmiku to nie jest doktor chyba. W każdym razie ja słyszałem wywiad z innym doktorem który jest autentycznie znany i ma dość dużą renomę. Polak pracujący w kanadzie. Jak wróce do domu to zarzucę wam filmik bo będę go miał gdzieś w histori w chacie.

Gość zróbmy sobie grupe dyskusyjną
wzajemnego wsparcia. :D W razie sytuacji kryzysowej będziemy się razem ratować :) Przyda się: lekarz, biolog, fizyk, inżynier. Ja mogę robić za inżyniera. Razem nas nie wezmą! ;)

Gość dzięki dzięki dzieki
Poprawiłyście mi humor, dziewczyny, a już myslałam,że dzisiaj to niemożliwe. :)

Gość jagodowa ....
Jak was czytam to sama schizuję :P Ja tez mogę robić za inżyniera, jeśli się uprzeć mogę też robić za fizyka. W końcu wyjdzie z tego wszystkiego tyle że jedyną ostoją spokoju i jedynym krajem opozycji będzie korea północna, gdzie jak jesteś w miare grzeczny to nikt cie nie ubije ;) Wszystkie inne kraje potajemnie cię zatrują pod pozorem leczenia :) Spać przez was nie będę.