Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /***/

Życie po ROZWODZIE cz.2

Polecane posty

Dziekuje Wam bardzo bardzo:* na dzien dzisiejszy mam go serdecznie dosc bo zdalam sobie sprawe co mi zobil. Teraz tylko jedyny problem to rozwod, dzieci,firma,dom,kasa. Mam nadzieje ze jakos dam rade.

martw sie o dzieci,firma,dom,kasa o rozwod nie mosisz:) pomartwimy sie razem bedzie ci lzej:)

Pprzemo co do dzieci to bede sie starac wychowac jak najlepiej, starsza ma 8 lat i juz calkiem sie zmienila,pomaga mi we wszystkim, mam cudowne dzieci i juz widze ze starsza nie bedzie z nim miala kontaktu,mloda jeszcze nie rozumie. Dziekuje Ci bardzo.:)

Nowa123 Coś nie mogę do Ciebie wysłać emaila. Mój jest widoczny, może ty wyslij namiary na n-k

Gość marokanski sklep
Zapraszamy do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrza i ogrodu.

kochani ja zupełnie nie na temat, ale nie mam kogo spytać- nie wiecie jak długo może boleć przytrzaśnięty drzwiami samochodowymi palec? :( Oberwało mi się po 19 i do tej pory rąbie jak diabli :( :( . Nie wiem czy to normalne i przejdzie czy jechać na pogotowie? Zsiniał zaraza od razu... :(

wy sie fotkami wymieniacie a ja poloze sie obok mlodego:P lulu;) dobranoc wszystkim 🌼 ps: jak by co mi tez mozecie wyslac:P

Imada ni lekcewaz tego jak zsinialo to jedz odrazu na pogotowie:)

Witam wszystkich na nowej stronie,jestesmy z wami ,Imotyl, Nadzieja,Mirandolina,Zofiara,Pozdrawiamy serdecznie zyczymy wam spokojnej nocy.

Imotyl Dziekujemy bardzo, ladnie sie bawicie:):) tu juz chyba nikogo nie ma,wiec i ja pewnie bede uciekac, zycze dobrej nocy. buziaki:*

na nk mam CzasNa, Grzesia i Nowa123 ( w kolejnosci dodania wymienieni) ktos jeszcze podawal do siebie namiary na starym forum ? Jesli tak, poprosze o linki na moje konto widoczne powyzej :-). Milego dnia ... parapetowke jakas powinnismy zrobic w naszym nowym "lokum" :-). Na szczescie :-)

Też witam w nowym miejscu i pozdrawiamchłopców i dziewczyny,oraz życzę miłego dnia.

Gość ALICJA WLKP
JA JESTEM W TRAKCIE ROZOWDU :(/// POZEW ZLOZNY Z MOJEJ WINYU:(:(:(

Alicja - a co przeskrobalas ? Tu mozesz sie wyzalic - lepszej pomocy nie znajdziesz nigdzie.

Ja juz to przeszlam 6 lat temu........ Dacie rade dziewczyny .........faceci sa tylko mocni w gebie a jak przyjdzie co do czego to sa naprawde MALUTCY. Pozdrawiam

Przepraszam ja tu jestem nowa a wy sie juz znacie ,,,,,,,,,moze nie powinnam zabierac glosu .

anula : masz racje, jak juz masz papier w rece wiesz, to ze koniec, cezura jaka dalo Ci zycie, koniec ale jednoczesnie poczatek czegos, takie zawieszenie nie jest dobre ale nie ma wyjscia, trzeba czekac i juz.

Ania : kazdy tu rowny, nie ma rownych i rowniejszych :-). Ja tez nowa,a przyjeli mnie jak do Rodziny :-). Zaadoptowali :-)

Ja czekalam na pierwszy termin 5 miesiecy i wiem co to jest czekanie . ......a drugi termin dostalam odrazu na sprawie dyl to tylko tydzien ........i juz bylo p[o sprawie caly rozwod trwal 15 minutek .

Gość ALICJA WLKP
ONA BLUE..Pytasz co pzreskrobalam? oto zarzuty wobec mnie w poziwe: 1.Awans zawodowy oznaczał u mnie dlugie siedzenie przy komputerze.Niemal codziennoscie stalo sie, ze wracajac z pracy robilam sobie kawe i siadalam do komputera i zawieralam znajomosci netowe.swiadkiem tego byla tesciowa" -przeciwko mnie bedzie zeznawac tesciowa -rzeczywiscie byl czas ze dlugo siedzialam przy komputerze, zrobilam awanns na nauuczyciela mianowanego, wiec 3 lata pracy z dziecmi musialam uidokumentowac, skonczylam studia podyplomowe wioec tez musialam przy komp popracowac, skonczylam dwa kursy komputerpowe, kurs angiuelskiego.... 2.zarzut-"bedac w ciazy bylam agresywan i despoityczan a moja agresja polegala na dreczeniu meza zadaaniami niewykonalnymi w nocy i on nie mogl sie wyspac a o 2 jechal w trase" -jedyne co chcialam to zeby dla dobra dzieci zerwal z ta panienka maz ma 38 lat, ta panienka ma 22 lata

kwadrans i po sprawie ... i kilka lat z nim staje sie wspomnieniem w kwadrans ... hmmmm :-). jakkolwiek dziwnie to brzmi, niech tak bedzie :-) u mnie srednio czeka sie na rozprawe 2 miesiace, teraz moze dluzej, bo sedziowie na urlopach ...