Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /***/

Życie po ROZWODZIE cz.2

Polecane posty

pprzemo :-) zeby to takie proste bylo ... dol mnie dopada ... cholercia... z gatunku " nikogo nie znajde i bede spedzac wieczory uczac sie haftu lowickiego " . Macie na to jakas rade ?:)

Gość gdzie jest Papryczka
??? macie namiary na nia???

ma focha na nas:P pewnie;) onablu a dlaczego nie poznasz nikogo? a to co znalazlem w sieci cos mosi w tym byc;) ale mi taka kobieta by odpowiadala co by wiekszosc z tego spelnila:D hmm 4,7,10,11,12,14,16,17,18,19 i bym byl szczesliwy i taka kobiete nosil na rekach i dbal o nia:P

pprzemo : bo ja juz nie pamietam jak sie poznaje ... w sensie wloczyc sie po klubach ? czy moze na sympatii ? i w ogole ... odwyklam ...

Gość viorika
Ja też się bardzo martwię o Papryczkę, chollllera polubiłam tę dziewczynę, choć furiatka z niej niezwykła. Pewnie biega po kancelariach i uskutecznie sprawy rozwodowe tudzież całkiem możliwe, że godzi się jednak z małżem a wtedy my tu jej zbędne. No nic mam nadzieję, że jej się wiedzie. Onablue, głowa do góry, pierś do przodu, uśmiech nr 5 na buziaka a jak nie pomaga to wyrzal się tu na forum, wyrzuć z siebie wszystko co złe. Potem bedzie już tylko lepiej. Uśmiecham się do Ciebie, bedzie dobrze. Pprzemo, z moim juniorem gram juz w nogę, gdyż ponieważ żywię głęboką nieskrywaną nadzieję, że bedzie on czarnym koniem przyszłości naszej reprezentacji. Narazie uczę go sama i zawsze jak widzi piłkę czy chłopców na boisku a mieszkam blisko boiska gdzie co tydzień rozgrywane są mecze to młody nie omieszka pokopac sobie. Także szkolę szkolę młodego namiętnie, to teraz moja pasja i misja życiowa.

Viorika : ja bardzo nie mam na co narzekac ... miesiac bez m nie rozni sie skala samotnosci od tego, kiedy tu byl, spalam sama - spie sama, zylam sama - zyje sama ... tylko jakos ostatnio widze wiecej par trzymajacych sie za rece, wiecej dzieciakow w wozkach i zastanawiam sie, czy to kiedykolwiek bedzie moim udzialem ...

Gość viorika
Joooo... tam zaraz Pprzemo byś nosił na rękach... wy zawsze tak mówicie na początku a potem żądacie byśmy to my kobiety wam udowadniały jak bardzo was pożądamy !!!!

Onablue samo wyjdzie:) ale nie martw sie ja tez juz zapomnialam,chociaz teraz wasnie sobie zaczynam przypominac. Spelniam haha 2,3,4,5,6,7,8,10,11,12,14,16,17,18, co to 19 wlasnie dojrzalam:):)

Do dziewczyn- czy Wy tez macie,mialyscie tak "nawalone pozytywnie" ze lubicie wspolne obiadki,kolacje, albo czasem zrobic niespodzianke sniadanie do lozka z platkami kwiatow, albo podobne? dziwne prezenty bez okazji,zaskakiwac?

Gość
Czesc dziewczynki ! Bardzo martwi mnie brak Papryczki na topiku.Obawiam sie ze mogla sie zalamac ,zreszta wcale sie nie dziwie,po takich atakach jakie ostatnio na nia spadly!!Troche szkoda! dziewczyna byla bardzo zagubiona i bardzo wewnetrznie rozdarta.Ja sama od pewnego czasu przestalam jej udzielac jakich kolwiek rad.Wiecie jak to jest,rady radami a kazdy z nas mosi sam przez to przejsc.Mysle ze wystarczylo by gdybysmy dali sie dziewczynie wygadac.Wszyscy wiemy jak to pomaga.Mialam nawet wam dac delikatnie do zrozomienia zebyscie sobie odpuscili.,,,, jestem dosyc zajeta i ostatnio rzadko tu zagladam.(nadrobie)Mirandolina,Imotyl,Nadzieja pojechaly nad Jezioro Bodenskie a ja mam dzisiaj wolne. Przemo!! Ale wymagania !! z Koranu to wzioles czy co ? Badz kumplem !i zdradz nam tez rade dla meszczyzn!! co moze zrobic zeby nie doprowadzic do rozwodu!! Bede bardzo wdzieczna ,mysle ze nie tylko ja.Pozdrawiam bardzo serdecznie. Wolny ptak.Mysle ze mala powina zostac z toba.Ja bym tak zrobila ,gdyz uwazam ze dobro dziecka jest najwazniejsze.A pamietaj Ptaszku jestem Matka czworki dzieci.Buziaczki dla Ciebie i dzieciaczkow.

Onablue, mam to samo tylko juz dzieci sa. Balam sie tak strasznie samotnosci, ale przeciez ja zylam sama, tez spalam sama, robilam wszystko sama, cieszylam sie sama, we wszystkim bylam sama. Wiec nie ma teraz roznicy, identycznie. Tylko tyle ze odpoczywam bez niego, a jak widze jego zdjecie to patrze ze zloscia na sama siebie,ze tak sie dalam. Juz tak dlugo bylam sama,ze marzy mi sie nawet juz teraz, poznac kogos takiego normalnego, uczciwego,ktory ma szacunek do siebie i do kogos.Zebym wreszcie dostala tej"adrenalinki".Przeciwienstwo M.

wiesz mnie sie nie pytaj :P ja sam mam braki w wiedzy ,kobiety i sposoby sie zmienily z tego co uslyszalem:P przyklad: teraz bezposrednio sie kobiecie mowi czy ma ochote na sex itp i nie wazne ze ja sie 1 raz widzi:P hmm ale to chyba sposoby nastolatkow:P jak widzisz ja mam tez braki w wiedzy:P

niby tak, ja zdjecia pochowalam, nie chce wkladac palca w cos, co juz sie zabliznia... dzieci nie mam, wiec to troszke inaczej ... ale pewnei to chwilowy dolek ... i wcale nie chce wrocic do tego, co bylo, bo masochistka nie jestem :-)

Viorika ...mylisz sie czlowiek uczy sie na bledach a facet czy kobieta po przejsciach o ile jest inteligentna osoba to wyciagnie wnioski... a czy nosil bym taka kobiete na rekach hmm napewno bym o nia dbal:) i potrafil docenic:) ps: no chyba ze uwazacie nas za idiotow:) ludzie po przejsciach w nst zwiazkach sa bardziej dojrzali i ze wzgledu na wiek i doswiadczenia wiec dlaczego nie mialo by byc cudowniej..??

Onablu jak nie masz dzieci to masz maciupki problem:) i napewno szybciej nas oposcisz niz myslisz;) tak jak Carmelina ktora w ktoryms poscie napisala ze wookol niej kreci sie sporo facetow:P

Zofiara zeby uniknac komentarzy umiescilem napis ze znalezione w sieci:) a jak szukasz odpowiedzi to raczej wy kobiety powinnyscie napisac cos podobnego:P piszcie ja chetnie przeczytam i skomentuje:) a i podpowiem..

przyzwyczailam sie do zycia dom-praca-dom i ja nawet nie wiem gdzie moga sie faceci krecic, pracuje w szkole, tam malo facetow :-) plus ja nie jestem jakas modelka, zeby tak ot na ulicy, ktos sie za mna ogladal ...

Gość viorika
Onablue, Ty jesteś jeszcze taka młodziutka, nie żałuj tego, że jesteś teraz sama a ciesz się tym, bo macierzyństwo samotne to bardzo ciężka próba, dla niektórych kobiet nie do przejścia. A dla dobra dziecka rodzice powinni chować je razem, razem mieszkać, spać i jeść. Skoro Twój husband Ci tego poczucia wspólnoty nie dawał nie żałuj a doceń to, bo życie daje Ci szansę spotkać kogoś inego a i na dziecko przyjdzie pora. To bardziej kwestia natury i jak kobieta jest gotowa to bach i zaciąża. Wiem, że kuriozalnie brzmi ale doceń to że jesteś sama, rozwijaj się, zwiedzaj, podróżuj, przyjdzie dziecko i jakoś tak nie będzie na to czasu. Dostrzegasz inne pary, szczęście innych bo teraz cierpisz, jesteś na rozdrożu, ale z czasem to szczęście zakuka do Ciebie, taka jest kolej rzeczy, jak to mówią raz na wozie, raz pod wozem :)

Viorika : dziekuje za wsparcie, zwiedzac i podrozowac nie moge, bo mam troche dlugow ( rachunki , ktore mial placic ) ale nadrobie jak to tylko bedzie mozliwe :-).

Onablu nie trzeba miec figure modelki zeby faceci sie za toba obracali:P ale to juz ci dziewczyny powiedza;) co ja biedny robaczek moge ci sugerowac:D

Gość viorika
Masz rację Pprzemo, dobry duszku tego forum :) Nie trzeba mieć też wielkich pieniędzy. A dobra inwestcja w siebie jest skutecznym działaniem ku lepszejszej przyszłości i lepszejszego, bardziej satysfakcjonującego życia.

Gość viorika
A M E N ;)

moze to jakiesj kompleksy .. nie wiem ... moj maz ciagle mowil,ze musze albo schudnac ( dziewczynki mordke ma widzialy, niech ocenia) zeby miec dzieci i tak dalej i tak dalej ... w koncu znalazl sikse, lat 21 :(

Onablu posluchaj Vioriki i skoro nie masz dzieci to zacznij inwestycje w siebie...mysl teraz pozytywnie i o sobie:) "kochanego cialka nigdy za wiele" a jak ty uwazasz ze trzeba cos zmienic w tej kwesti to do pracy.........:D wiem po swojej jeszcze zonie ze zeby wygladac jak gwiazda nie trzbea wydac majatku a zeby poprawic figure nie trzeba wydac kupy kasy na jakies gabinety tortur[areobik itp] hmm a np: kurs tanca poprawia figurke i mozna poznac kogos:P ja tak poznalem zone;) i nie tylko:P

Gość viorika
Pprzemo, ja sobie nie wyobrażam już następnego związku, no ni jak nie mogę sobie tego wyobrazić, za cholerę.. bynajmniej nie z facetem hehe.. Faceci mi się li tylko kojarzą z seksem, nie wiem dlaczego tak mam ale od jakiegoś czasu to jakaś obsesja w moim życiu, horror. Niby to oczywiste, normalne ale jakieś takie wkurzające. Za to bardzo mi brakuje męskiego ramienia, silnego, wsparcia, nic wiecej tylko tyle. Ale o tym to sobie tylko moge pomarzyć. Naszczęście mam dwóch braci i nie powiem wykorzystuje ich. Mojego tatę zresztą też... i dobrze mi z tym :)

HEHEH TO NIECH TO BEDZIE ZWIAZEK HMM Z CHOMIKIEM?;) ale sex bez faceta to...........?:P nie masz potrzeb?;) ok bedzie terapia;) wyobraz sobie pierw sex z facetem :D hmm i jak:P a teraz pomysl ze ci sie podoba..........jest inny niz twoj ex ,silny,opiekunczy, a jednoczesnie wrazliwy..........i jak:P zaczynasz sie czuc dobrze z nim nie tylko w lozku......zaczyna ci go brakowac;) tesknisz.................chop siup i to juz MILOSC.??????? :D na dzis dosyc bo sie rozplyniesz:P

Gość viorika
Onablue, oduść sobie teksty Twojego małża, facet ma coś nie tak pod kopułą. Miłość to coś więcej niż tylko fizyczność, nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Facet ma jakieś niespełnione wizje zaczerpniete skąstam i niech sobie fruwa za utopią. Ty jesteś żywą, piękną kobietą i to jest fakt. A jak on jest niedojrzały to nie przenoś na siebie jego braków bo to bez sensu. Poszedł, to kij mu w oko. Zapij to i zapomnij. Uwierz mi, że jeszcze bedzie dobrze. I nie szukaj faceta na gwałt, zajmij się sobą, on sam Cie znajdzie.

z chomikiem ??? Przyznam, zaluje,ze moja najlepsza przyjaciolka facetem nie jest, zwiazek bylby idealny :-) Bo jako kobieta zupelnie mnie nie kreci, ale facet z Jej psychika, empatia i stosunkiem ( ehhh, nie brzmi to najlepiej w samotnosci) bylby idealny :P