Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jakich okolicznosciach

dlaczego i w jakiej sytuacji sie rozstaliscie? utrzymujecie kontakt z eksami?

Polecane posty

Gość w jakich okolicznosciach

j.w.

Gość katrisaaaa
he ja poszłam na dyskoteke a moj chlopak nic nie wiedzial i koledzy jego mnie podkablowali i zerwal ;p

Gość cvxcvcvc
mój mąż po powrocie z wyjazdu ubzdurał sobie bezpodstawnie że go zdradzam i rzucił mnie no tyle na ten temat

Gość cvxcvcvc
acha tak utrzymuje kontakt bo to mąż i mamy wspólne dziecko niestety także jak wraca z wyjazdów z pracy to w ciągu dwóch tygodni wpadnie po dziecko dwa lub trzy razy

Gość smutno dziś - czyli standard
bez kłótni na spokojnie powiedziałam mu, że nasz styl życia mi nie pasuje... myślałam, że powalczy o nasze wspólne 5 lat i starałam się nie zrywać kontaktu. Owszem przemyślał, zmienił wszystko i wyszło mu super :) niestety z tych dobrodziejstw korzysta już inna panna a ja wyję do księżyca. Wyświadczyłam sobie niedźwiedzią przysługę 😭

Gość sghgf
haha ja zerwalam w pieknym stylu. koles zdradzal mnie od samego poczatku a ja glupia sie oszukiwalam ale w koncu zjawil sie chlopak z ktorym zaczelam sie spotykac . kiedy stalam z tym drugim gdzies tam to podszedl wkurzony moj ex i zapytal czy nadal z nim jestem a ja na to ze nie :D i zaczęli sie bić :D to było piękne :D

Gość sghgf
zapomnialam dodac ze ex wziąl kilka ibupromow i popił wódą i wylądował w szpitalu hehe