Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednamonisia222

DRAMAT a aucie, co zrobić? jak z tym zyć...????

Polecane posty

Gość biednamonisia222

eh tak mi smutno i zle, przeplakalam cala noc :( zycie stracio dla mnie sens :( nie ma juz nic :( przyszlosci, szczescia... stracilam go bo nie moge po tym co sie stalo z nim byc :( nie moge , nie chce mu spojrzec w twarz :( ale od poczatku :( mam ost zatwardzenie tzn nie moge sie wysrac, wczoraj moj adas zaprosil mnie na obiad zrobil sam spagetti ale z takim tanszym sosem boloneze z biedronki(straszne pierdy po nim odchodza) zjadlam ten makaron on wypil piwko i pojechalismy do mnie jego autem. Po godz zaczelo mi troche w brzuchu bulgotac ale nie przejmowalam sie tym, sracz blisko zawsze mozna wydusic kupke , przestalo mnie bolec i zapomnialam o sraniu. zadZwonila jego matka- ze musi pojechac do lekarza do wiekszego miasta z jego mlodszym bratem i zeby ich zawiesc. on pil wiec ja mialam byc kierowca. miast jest wieksze i ok 50 km od naszego... jedziemy, jedziemy... jedziemy....

Gość biednamonisia222
dojechalismy do miasta a tam korki duze korki a mi zaczyna w brzuchu bulgotac!!!!!tak na srake...dojechalismy do wielkiego skrzyzowania zakorkowane 3 pasy ruchu ....

Gość biednamonisia222
a mi sie srac zachcialo :( wielka potezna sraka piekrzyla mi sie u wlotu odbyta :( a do swiatel tak daleko...nie moglam wybiec, nie moglam nic zrobić:( :( :( puscilam smierszacego pierda cala czerwona i spocona z bolu a za nim poplynela ciepla sraczka :( :( zesralam sie w samochodzie :(

Gość biednamonisia222
wiem ze to niewyobrazalne ale juz nie moglam:( to byla taka nagla erupcja, gdzie w domku sie biegnie do kibelka i sra a tu... korek auto zablokowane :( moj mozg wysiada- teraz wiem ze moglam wyskoczyc i biec na cpn ale wtedy :( mialam spodniczke cala zamokla a w aucie zaczal unosic sie gowniany odor :( nic nikt nie powiedzial :( pootwierali szyby i potrzyli sie w dal :( oczy naplywaly mi lzami , siedzialam w smierdzacym samochodzie we wlasnym gownie .....wreszcie swiatla...po karu minutach bylam na cpnie...tam sie doprowadzilam do porzadku , siedzenie tez a oni sobie daleko gdzies poszli :(

Gość biednamonisia222
nic nikt nie skomentowal, jechalismy w milczeniuw drodze powrotnej :( tak mi z tym zle ...pomozcie :(

ewidentnie przegrałaś życie🖐️ fama szybko się rozniesie po twej wsi i już jedynie fani scata będą chcieli się z tobą umówić(no i oczywiście o zaproszeniu do samochodu możesz zapomnieć) ....

Gość biednamonisia222
jestescie okrutni :( :( mi sie zyc odechcialo a wy sobie jaja robicie? co w tym smiesznego? mam nadzieje ze "to znowu ja" dostaniesz takiej kiedys sraki ze sie na ulicy zesrasz i sie zleca fani skatu i ci obsraja jeszcze :o zalosna dziewucha

Gość niezłeeeeeeeee
6/10 ;)

Gość biednamonisia222
nie odzywa sie do mnie od wczoraj, wracalismy w milczeniu . potem zucil tylko ;czesc i poszedl do domu i ze jutro mam doprowadzic siedzenie do porzadku i jak przyjedzie po samochod ma byc czysto w srodku :(

Gość biednamonisia222
czuje sie jak gowno :(

Gość biednamonisia222
doradzcie co mam robic !!!!!!!!!!!!!!!!

masz pecha, gdyby lubił scat to by się nie obraził... przyzwyczaj się do szeptów na ulicy, w szkole, sklepie typu: "patrz to ta która zesrała się w aucie chłopaka, ponoć cały fotel do wymiany..hehe ale typiara co nie?" ps. a jego ubezpieczenie nie pokrywa takich wypadków? jeśli cie nie zostawi to koniecznie musi ubezpieczć się na wypadek obsrania auta. ale z taką laską jak ty będzie musiał duże składki płacić o ile wogóle się zgodzą...🖐️

Gość biednamonisia222
tacy madrzy jestescie ciekawe co wy byscie zrobili gdyby was zlapalo w korku ?

mnie jeszcze nigdy nie złapało ani w samochodzie ani nigdzie indziej bo patrze na to co jem a nie wpierdalam jakies smiecie powodujące spektakularną srake

Gość a twój chłopak
to tez niezły qtas jest. Wypił piwko i jechał samochodem

jak Ci sie tak zaczelo robic to moglas powiedziec ze mam problemy gastryczne i nie mozesz jechac ale madrypolak po szkodzie teraz wypada sie jakos wytlumaczyc i przeprosic dorosli ludzie zrozumieja

Gość przerabane jesli to nie prowo
ja bym sie tym ludziom juz na oczy nie pokazala, a doczyscilas fotel? ma tapicerke skorzana czy ... hm materialowa? Powiem Ci ze to porazka. Ja tez bym nigdy do takiego stanu nie dopuscila, juz wczesniej mialas rewolucje w brzuchu i dlaczego jesz takie gowna? sos z biedronki? :-0 zal.pl. Doczysc fotel i zerwij z nimi kontakty serio. Nawet jesli za jakis czas ta sprawa pojdzie w zapomnienie, to oni i tak tego nie zapomna, ani Ty. Gdyby to sie jeszcze zdarzylo tylko przy chlopaku, ale przy jego matce i bracie... nie.

Gość ghfmjjkjjjjjjjjjj
oh no stało się, każdemu może się przytrafić i nie oszukujmy się biegunki nie da się tak o powstrzymać. myślę że powinnaś wytłumaczyć że coś ci zaszkodziło i sytuacja była beznadziejna. bez przesady chyba chłopak jest to w stanie zrozumieć, a że stało się to w aucie to cóż.. pech.

Gość ale dla nich to juz
do konca zycia bedzie ta co sie zesrala w aucie. Nie wierze ze beda az tak wspanialomyslnymi altruistami.

a ja bym na jej miejscu uciekł gdzie pieprz rosnie.... nie chciałbym sie takim ludziom kojarzyc ze Stoperanem

Gość zerwac kontakty
bo ta (gowniania) sprawa zawsze bedzie miedzy wami...(smierdziec)

Gość biednamonisia222
1. wypil jedno piwko i on nie jechal tylko ja siedzialam za kierownica. 2. kupilam vanisz i to teraz czyszcze takie fukadelko odplamiacz a fotel taki materialowy. jestem z nim rok czasu i nie potrafie ot tak poprostu zerwac z nim :( poczekam troche przeczekam cala to sprawe i jezeli mi wybaczy to bedzie ok :) a co to rodzicow eh wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd :( pewnie sie ze mnie smieja teraz ale co zrobic :( a kiedys czytalam toaletowe wpadki byla dziewczyna co tesciom zachlapala krwia okrecowa sciane i zyje i ma sie dobrze takze moze i to rozejdzie sie po kosciach :( musze dac mu czas by ochlona

Gość porazka 10/10