Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......SmuTna Mała

uderzył...

Polecane posty

Jeśli ktoś jest nadpobudliwy to nie zmieni się tak łatwo. Powinien iść na terapię i brać leki na uspokojenie. No ale ..życzę Ci powodzenia

Gość ......SmuTna Mała
wiecie.. ja wiem ze to dobry czlowiek chce dl amnie jak najlepiej .. ale niestety te nerwy... ja kieds tez bylam bardzo nerwowa i przez to zerwal ze mna moj poprzedni chlopak i nauczylam byc sie spokojna... i tereaz tez probuje nauczyc obecnego wiecej spokoju i opanowania przy klotni

Piszesz dużo o miłości, że się tak strasznie kochacie, to smutne ale to NIE JEST miłość. Jak się kogoś kocha to absolutnie żadna forma przemocy nie wchodzi w grę. Przypuszczam że to twój pierwszy związek... Zastanów się, chcesz zyć w terrorze i żeby w przyszłości tłukł wasze dzieci? Jesteś jedną z wielu, które się oszukują. Wydaje im się, że to milość, boją się samotności albo że nikt lepszy ich nie zechce więc wychodzą za takich drani i tak powstają rodziny patologiczne...

Gość bokser nerwus
moze jak jest taki nerwowy to powinien isc do jakiejs poradni - idzcie razem . albo dodawal mu nerwosolu do herbaty albo kup mu melise w tabletkach i niech lyka przy Tobie skoro tak obiecuje

Gość mariannnka
nie zmieni sie. pogoda sie zmienia ale nie ludzie. moj tez bil i grozil samobojstwem gdy odejde. odeszlam. on zyje. ja nie mam siniakow. za to wszystko mam w D i ciesze sie wolnoscia. to nie milosc, to uzaleznienie. a z kazdego nalogu mozna sie wyleczyc. szkoda zycia dla takiego patalacha. kto kocha nie krzywdzi!

Gość ......SmuTna Mała
Wala Twist -> to ze w nerwach mnie uderzyl to nie znaczy ze bedzie bil dzieci ! w zyciu by nie uderzyl wiem o tym...bardzo chce miec ze mna dziecko i wiem jakby je kochal Wiem ze jest dobrym czlowiekiem ale z drugiej strony jak sie zdenerwuje to go nienawidze i juz mu to powiedzialam.. duzo wycierpialam w zyciu

Gość ......SmuTna Mała
kupilam mu herbate melise na uspokojenie ale nie wiem czy to pomoze?? dzis mu zrobie ta herbate..

dobra,dobra dziewczyno ty juz jestes skreslona ostatnia szansa tak to sobie wmawiaj takich ostatnich szans bedzie wiele,ale twoje zycie twoj blad ja ci dobrzeradze nie sluchasz wiec ty bedziesz cierpiec

Gość pffff
dlatego ze duzo wycierpialas nie powinnas sie narazac na kolejne cierpienia a jak ktos kogos kocha i szanuje to go nie uderzy pod zadnym pretekstem .. powiedziec mozna duzo ale zeby odrazu leciec z rękoma do kobiety.. ehh :(

Gość mariannnka
tak, tak... jasne... nie uderzy dziecka... naiwna jestes. moze jak dostaniesz porzadny wp... to sie obudzisz. bedzie tak samo okladal dzieci jak ciebie a nawet wiecej bo dzieci sa bezbronne i psychike im zjedzie ze bedziesz chowala malych terrorystow ktorzy beda lali swoich partnerow. zal mi ciebie bo taka sama glupia bylam. ale nadszedl czas gdy sie ocknelam. i zyje.

Wala Twist -> to ze w nerwach mnie uderzyl to nie znaczy ze bedzie bil dzieci ! w zyciu by nie uderzyl wiem o tym...bardzo chce miec ze mna dziecko i wiem jakby je kochal tak:Otobie tez mowil,ze cie kocha i nigdy nie skrzywdzi a jednak uderzyl wiec nie chwal dnia przed zachodem slonca

Mój facet w nerwach wychodzi do drugiego pokoju..w życiu nie spróbowałby mnie skrzywdzić...Mamy chyba inne kryteria.

Gość ale tą melise
to taką mocniejsza zrob z 2 torebek albo kup tabletki a jak nie chce to kup kropelki i mu do herbaty dodawaj po cichu ;) zobaczysz czy cos daje ale jak dla mnie powinnac go szurnac i miec z glowy

Gość mariannnka
ywjdz, trzepnij drzwiami i uwolnij sie od tego typa. cale zycie przed toba dziewczyno. zadna melisa nie pomoze, no, moze w konskiej dawce ale wtedy co z takiego goscia :)

Gość ale jesteś naiwna dziewczynko.
i ile ty masz lat?? będzie cię lał aż miło za kilka lat-znam to z autopsji, uciekaj gdzie pieprz rośnie od tego typka.

Gość ......SmuTna Mała
dzis mam zamiar z nim porozmawiac jak przyjdzie z pracy przy obiedzie... powiem mu ze przysiegam ze jeszcze raz takie cos sie powtorzy odchodze i nic mnie nie interesuje... porozmawiam na powaznie... obiecuje wam

Gość jakie te baby ą głupie
ile kobiet na świeci jest maltretowanych przez takich gnojkow i wszystkie myslą tak jak ty. TO NIE JEST MIŁOŚĆ. Ile razy byś nie powtarzała jak on cię bardzo kocha to zrozum, że to nie jest miłość. Jeszcze nie wiesz co to znaczy kochać, nie masz o tym pojęcia. Masz tylko 21 lat to naprawdę mało, żeby marnować czas na takie życie. Uciekaj póki jesteś cała.

Gość hfhgjhj
Uciekaj jak najdalej. Mnie też bił po głowie, wyręcał ręce, i kablem też dostałam. Uciekaj bo będzie gorzej. Mnie też się wydawała, że ja jestem nerwowa i to wszystko przeze mnie ale już prawie rok jak uciekłam z dzieckiem i jakoś ani razu nie zadzrzył mi się jakiś wybuch agresji.

Gość ale jesteś naiwna dziewczynko
tylko teraz uważaj żeby cię nie polał gorącą zupką.....najlepiej podaj coś chłodnego.

Gość ręce opadają
Jak jesteś taka durna to niech Cię leje.

Gość pffff
koniecznie daj znac co z tej rozmowy wyniklo ok?

Gość ale ty jesteś naiwna dziewczyn
albo nie, bo za zimne też dostaniesz, najlepiej wejdź pod stół.....

Gość ......SmuTna Mała
pfff - > nie ma sprawy napisze wszystko co wyszlo z tej rozmowy ... konczy pracy o 16 wiec w domu bedzie okolo 17... nie wiem jak zaczac mam ta rozmowe... bo chce zeby byla inna niz takie co kiedys rozmawialismy .. tak zeby zrozumial ze na prawde to bedzie koniec jak sie to powtorzy

podczas tej rozmowy powiedz mu jak jeszcze raz Cię tknie to nie tylko z nim zerwiesz ale zgłosisz to na policję, zrobisz sobie obdukcję i zrobisz mu sprawę w sądzie. choć i tak uważam że powinnaś z nim zerwać

Gość nad czym Ty sie zastanawiasz
dla mnie facet ktory bije kobiete to smiec. sprobowal by moj chociaz podniesc na mnie reke....nie ma przebacz

Gość 111111111111111122222222
CHCESZ ZAROBIĆ WYSTARCZY ZALOGOWAĆ SIĘ NA TEJ STRONIE: Link www.polski-bux.pl/?r=nina80 , I CODZIENNIE ODWIEDZIĆ 25 REKLAM, ZAROBEK GWARANTOWANY NA START OTRZYMASZ AŻ 6 ZŁ. GORĄCO POLECAM

Gość masz dopiero 21 lat
niektóre dopiero po 40 stce spotykają tego jedynego.

Gość kobieta28
odejdź od niego. Wiem, że kochasz, że będzie trudno, ale poczytaj sobie topik "czy jesteś w związku, w którym partner molestuje Cię psychicznie?" sama napisałaś, że jak jest coś nie po jego myśli to już afera. Też tak mam, tylko bez bicia. Ten topik bardzo mi pomaga, już wiem, że on się nie zmieni,a ja szukam w sobie sił na odejście. Nie zastanawiaj się więc ani minuty, proszę.

Gość mariannnka
zanim z nim porozmawiasz odpraw kilka zdrowasiek, tak na wszelki wypadek bo łomot masz jak w banku. dzwon na policje zeby stali pod drzwiami i przygotuj duzo lodu na oklady. dla ciebie oczywiscie. alez ty jestes GLUUUUUUUPIIIIIIIIA i naiwna koza.

Gość ......SmuTna Mała
ON MNIE NIE LEJE ! uderzyl mnie w calych tych latach 3 razy moze i raz.. z nerwow.. ale dam mu szanse... ostatnia szanse...