Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......SmuTna Mała

uderzył...

Polecane posty

Gość ......SmuTna Mała
uderzył mnie penisem po twarzy i kazał wąchać swoje osrane majtki :( eh

Gość takie jak autorka
takie szmaty jak autorka topicu tylko napierdzielac az sie naucza :/ zal! idiotki wielkie paniusie :) chcecie sie bic to prosze bardzo! zaczynacie a potem placz ze nosek zlamany i usteczka rozerwane oj biedne biedne szmatki. ale sama to zdzieli z plaskacza jeszcze przy ludziach a co niech widza kto tu jest pania a kto pieskiem to noszenia toreb i placenia w restauracji. no i jeszcze do podwozenia samochodzikiem :) i do obrony przed innymi! stuknijcie sie w puste lby swoje. oczywiscie co innego jesli facet bije, gdy sam nie jest bity - taki koles to po prostu maksymalny burak. to nie facet, to niedowartosciowany cep

Gość glistha69
Nigdy!!!! wiesz jak ktoś już raz uderzy to na pewno się to powtórzy. Mój mężczyzna wie, ze jeśli mnie uderzy to albo mnie zabije, albo zrobi to pierwszy i ostatni raz. Nie hoduj sobie tyrana. Kto wie jak się zachowuje po alkoholu...

Gość każda akcja...
Każda akcja wywoluje reakcję. Dlaczego nikt nie potepia autorki, przecież to ona uderzyła pierwsza, a teraz się żali, że facet ją bije.

Gość mnie raz...
mnie raz moja byla uderzyla w twarz... oddalem jej, oczywiscie nie w twarz bo do tego sie nie znizylem - do jej poziomu, ale tak w reke czy w tylek sam nie pamietam. ale powiedzialem jej jasno, ze jesli nie potrafi konfliktow rozwiazywac rozmowa, dyplomatycznie, i jesli chce sie uciekac do rozwiazan silowych, to niech sie liczy z tym, ze nie bede nadstawial jak ta pizda drugiego policzka, ale tez ja zdziele. byla w szoku. ale wiecej nigdy mnie nie uderzyla i ja jej oczywiscie tez nie. potem tak czy siak sie rozeszlismy bo przestala mnie pociagac :D tylko z nia jeszcze byla taka sytuacja ze ja zawsze wole spokojnie pogadac, rozwiazac temat, a ona musiala drzec jape. zaczynalem sie wkurzal i tez przy niej darlem jape bo juz mialem tego dosc. dobrze ze z nia juz nie jestem! co to za kobieta powiedzcie? to dno!

Chyba sobie żartujesz że Ty jesteś poważną osobą....żal po prostu! Gdybyś była taką osobą już dawno bys odeszła od tego że tak się wyrażę "idioty"!Żaden facet który na prawdę kocha nie uderzył by dziewczyny! Z tego co piszesz nie pierwszy raz Cię uderzył..i nie pierwszy raz obiecywał że to się nie powtórzy...Więc ściągnij te klapki ze swoich oczek i zobacz jaki on na prawdę jest...!Będziesz wybaczała w nieskończoność weźmiesz z nim ślub a po latach cała Polska dowie się o tym jak bardzo Cię krzywdził itd...Tylko wtedy wiedz ze to tez twoja wina bo nie odeszlas od niego wtedy jak mialas okazje....Nie wiem po co założyłaś ten post...po to tylko zeby usprawiedliwac w nasz oczach swojego faceta?wiesz doskonale ze zadna z nas nie bd mówić że nic się nie stało...sama w to nie wierzysz...I nie wierzysz tez w to ze on się zmieni....wmawiasz to sobie bo myslisz ze bez niego nie dasz rady zyc...a uwierz mi bez niego dopiero zrozumiesz co to znaczy na prawde zyc...i nie nabieraj sie na jakis pierscionek czy cos takiego...

Gość jami
jak kocha to nie bije, nie oszukuj się że to jest miłość!! i pamiętaj, jak przyjdą dzieci to je także będzie bił i taki los im wspólnie zgotujecie. przemoc niezatrzymywana rośnie w siłę. odejdź.

Gość bo szybka jestem
odejdz od niego jak najprędzej. W pzreciwnym wypadku on bedzie to powtarzał bo bedzie wiedział że mu ulegniesz i dasz sie udobruchać.

Gość i nie odpisała
nia odpisała!!! pewnie tak ją skatował że bidulka nie może się ruszyć :(