Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgikorf

jestem ladna??hmmjuli

Polecane posty

Gość hujkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość lakiluk
Pokaż kutagę, maleńka! Idź na całość, a nie jakieś foty z przedpokoju głupawką do lustra

Gość autroaktopiku
zadna jennifer nie dam juz wiecej fotek debile

Gość lakiluk
Fiutka też nie pokażesz? Nie będę miał przy czym strzepać sobie Rydzyka przed snem

Gość gejosss
lakiluk poszukaj gdzie inacziej geju

Gość autroaktopiku
to jennifer przepraszam

Gość gejoss
nie uciekaj bejbe. Pokaż czy masz bardzo włochatą dupę

do ryjekkk... to znaczy mam zaakceptować Twoją samozwańczą krucjatę przeciwko nieznanej mi osobie. Do tego nie będąc do końca przekonany że osoba na zdjęciach, zakłada te tematy. Ja widzę w tym jakiś cel i determinację. Do gry wkraczają jakieś ukryte emocje. Sama to wyczułaś. Zamiast olać temat i przenieść się lżejsze klimaty, dalej się w to bawisz. Temat nie został "wyprodukowany" dla Ciebie, tylko pod Ciebie.

Hehe a gdzie ja się tak produkuję na tym topicu ?:)wydelegowałam zaledwie trzy posty, w tym dwa są do ciebie :D Ja ci nie napisałam ,że nie zgadzam się z twoja opinią :) że nie możesz mieć własnego zdania ,wypowiadać się i podpierać duchowo koleżankę:) Nie rozumiem tylko twojego oburzenia ,na temat mojego pierwszego postu :) że niby co ?Uraziłam czymś dziewczynę ? Nie ! :) Przypomniałam tylko ,że robi się mecząca ze swoim zapytaniem i nachalna :) ale jak napisałeś "...jak mi sie nie podoba to są inne tematy na które mogę pisać" oczywiście i właśnie ten jest jednym z nich :) Chciałabyś jeszcze coś dodać ?:)