Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnak z zachodu

O co chodzi na tym forum?

Polecane posty

Myślę że razwiązanie tego problemu to tak jak wybudowanie autostrady do 2012 w Polsce.

Nie wierzysz, że bedą przcudnej urody autostrady od krańca do krańca? :D

No pewnie że nie wierzę, żeby wybudować wszystkie zaplanowane autostrady do 2012 trzeba: zamknąć budki z piwem albo wpuścić chinczyków oni nie wiedzą jak jest po polsku piwo, trzeba zlikwidować wszystkie Tirówki żeby budowlańcy patrzeli pracować a nie robić.

Hmmm... ALe ciągle coś budują w nazym pięknym kraju. I jakoś dają radę. A tak pozwa wszystkim, to najbardziej istotne są jednak stadiony. A przynajmniej murawa i bramki :)

Prawdę mówiąc to ja wolę już nazwać murawą coś innego a bramką to do czego strzelam gola.

Gość Ciemnak z zachodu
Patrzcie , patrzcie nabili już ponad 400 wpisów.

Semantyka semantyką ale dobrze jest ustalić o czym ludzie mówią :D Ciemniaku z zachodu na pomarańczowo - ambitny naród jestesmy to i wpisy na forum trzaskamy :D Zwłaszcza o niczym :D I bez zakładu :D Ot tak sobie :D

Gość Ciemnak z zachodu
Gratuluję , gratuluję, będę od czasu do czasu sprawdzał czy rośnie albo zwiędł. Mimo wszystko pozdrawiam.

Ciemniaku - jeśli ktoś będzie pilnował, żeby nie zagasło :D

Nie wiem czy chcę przyjmować Twoje pozdrowienia :) Zastanowię się nad tym.

Ciekawe czy czas podpowiedział Wam na postawione przez Ciemniaka pytanie - O co chodzi na tym forum?

Czas chyba niezbyt wiele mówi. Częściej biegnie albo pędzi. Czasami stoi.

Oj tak, tak czas pędzi i pędzi widać to po dzieciach jak nas gonią. Z tym staniem to różnie bywa. W młodym wieku podczas sikania musiałem uważać by nie nasikać sobie w oko a teraz, niestety trzeba uważać by nie nasikac do pantofla!!! Ot, życie!!!

Miłam pytanie alem zapomniała. Masz jakąś teorię na temat o co tu chodzi?

Prostaty to ja już dawno nie mam, chyba gdzieś zgubiłem, może brum widziała gdzieś leżącą sobie taką małą ładną prostatę?

Yyyyyyyy... W sumie to nawet nie wiem jak ona wygląda, taka prostata, i jeśli nawet widziałam, to nie zwróciłam na nią uwagi. Ale jeśli miałoby Ci to pomóc, to rozejrzę się baczniej wokół :D

E no jasne, szukaj a jak Ty będziesz szukać sromu też pomogę! A tak poważnie po co nam to potrzebne? Czy nie wystarczyłaby sama pochwa i penis?

Huuuuurrrrraaaa! Mogę dalej, ale powiedz mi po co ta przerwa? Mała zadyszka czy petent wszedł do biura?

odpowiedziałm tylko na pytanie czy wsytarczy sama pochwa z penisem :D

Acha, alem głupi, to chyba moje kompleksy kazały mi milczeć. Fantazja mężczyzny puszczona wolno nie zna granic, moja pofolgowała. Czy wystarczy penis i pochwa? Wydaje mi się że są to organy które powinne grac jako ostatnie w tym utworze, niejako na zakończenie, po delikatnych smyczkach, harfie, głośnych puzonach i tubach.

Mówiąc brutalnie, potrafię grać tylko na flecie. Prostym.

Hmmm... W zasadzie wolę ten grubszy ale taki mniejszy wydaje się łatwiejszy w obsłudze.

A ja słyszałem że lepszy jest ten co lepiej gra! Duży i gruby jeżeli nie fałszuje do jest do bani. Ja tam mogę grać w każdej muszli koncertowej, oby była czysta, miła, uczuciowa itd.

W zasadzie moge się z Toba zgodzić, choć nie mam doświadczenia z muszlami koncertowymi. W kwestii fłaszowania - łatwiej kijek obcinkowac niż go później pogrubasić :D Choć nie dsykryminuję cienkich fujareczek :D :D:D:D

Jaka to wygoda mieć cieniutką fujareczkę można grać i równocześnie papierosika palić, łyczek kawusi wypić i nic z buzi nie wypadnie. A grubas to i kąciki ust mogą popękać i może się ulać plamiąc bluzkę! Nieprawdaż?