Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnak z zachodu

O co chodzi na tym forum?

Polecane posty

Gość Niedoświadczony forumowicz
Nie rozumie dlaczego przyczepił się do mnie z tym ciemniakiem. Może i jestem w pewnej dziedzinie niedoświadczony ale ciemniak? Albo "starszawy facio", leżeli tacy ludzie mają mi radzić to dziękuję bardzo! Witkacy - za dobre chęci dziękuję ale wolałbym rady kobiet które wiedzę mają z doświadczenia.

Cześć Witkacy :) Dobrze, że się zjawiłeś :) Trochę mnie zaczynało deprymować występowanie w roli ekspertki od seksu :)

Hmmm... Forumowicz najwyraźneij potrzebuje rady kobiety :) Forumowiczu nie zwracaj uwagi na pomarańczowe zaczepki :) Pamarańczowy - zaczyna się od ćwiczenia zachowań prospoełecznych :D A więc: "dzień dobry. Piękną mamy pogodę". Tak się zaczyna rozmowę :D

Gość kakakakakakakaka
nie chce mi się cytać od początku to jaki masz problem ??? olej tych którzy ci docinaja po to są te fora żeby sobie popisać i może czegoś sie dowiedzieć a jak ktoś nie trawi tematu lub pytania to może niech zniknie na inny temat rozsądne rozwiązanie

Niestety nie nadaję się jak widać na eksperta- ale mogę przytakiwać Brum;) Mimo młodego wieku zapewne wie co mówi

Racja , żeby z kimś rozpocząć korespondencje należy być miłym i grzecznym bo inaczej będą taką osobę ignorować a kobiety będą go unikać!

Witkacy - niezwykle pomysłowe :) Potakiwać po słowach brum :D Forumowiczu a co chciałbyś wiedzieć?

Dlaczego kobiety są tak niedostępne?

Gość kakakakakakakaka
niedoświadczony w czym tkwi problem?

Gość prakktycznie mam to w dupie
Dzień dorby. Piękną mamy pogodę. Uroczy dzień się zapowiada nieprawdaż? Ty dupo wołowa bez szkoły. Sam się plączesz w tych swoich biadoleniach. I romantycznie. I konkretnie. I doświadczona kobieta do tego. Jeszcze poproś o zestaw szkiców. Może jeszcze pokolorować? Pało łysa. wrrrrrrrr!!! naprawdę powstrzymuje się od tego żeby nie zaczernić jego nicka i nie napisać w jego imieniu że uwielbiam jeść dobrze przetrawioną kupe Ale ładnie się przywitałem prawda?? :)

W środowisku w którym się obracam kobiety są niezwykle zarozumiałe, pyszne i dumne - albo takie udają- zmienić środowisko ? Na jakie? Przecież poprzez swoją niedostępność zmarnowały tyle super okazji!!!

może zamiast zbyt delikatnych podchodów lubią konkretnych facetów?? Nie chamskich ale nieustępliwych?? Najwyżej da Ci w twarz za niemoralną propozycję, ale jak będzie ładnie sformułowana to najwyżej odmówi z uśmiechem:) Nigdy nie rozumiałem kobiecej duszy:)

Gość kakakakakakakaka
jasne że zmienić ;-)

prakktycznie mam to w dupie - masz rozchwianą psychikę, pięknie się przywitałeś a potem wszystko zniszczyłeś, bądź grzeczny bo przestanę do Ciebie pisać! Po pierwsze, nie jestem dupą wołową, jestem człowiekiem! O szkole już pisałem. Przy zachwianej równowadze psychcznej ma się zwidy i widzi się różne cuda. Łysy nie jestem. No a ztą kupą to już przesadzasz i masz na tym tle manię prześladowczą. Bez przrwy kupa, kupa, kupa. I na koniec powiem że wcale ładnie się nie przywitałeś, Twoja wypowiedź była daleko niegrzeczna! Nie pisz więcej bo nie będę odpowiadał!!!!

Gość Niedojebany forumowicz
mam problem, jestem niedojebany, kto mnie dojebie?

Gość Niedoświadczony forumowicz 91
Witkacy - konkretnym młodzieńcem to ja jestem, mam samochodzik, zrobiłem licencję pilota samolotowów turystycznych ( latam na Cesnie 172) no niestety na dyskoteki nie chodzę bo tam tylko alkohol, narkotyki i inne niedobre rzeczy które przeszkadzają w karierze. W twarz wolałbym nie dostac bo to byłby koniec z taką dziewczyną na zasadzie nie biję i nie chcę być bity. A czy odmówi z uśmiechem? Każda odmowa jest deprymująca i wpływa negatywnie na psychikę a więć lepiej nie ryzykowac i mięć gotową, wytyczoną trasę. Nie wiem dlaczego ale nie mogę pisać na poprzednim nicku więc założyłem nowego.

Forumowicz - bo kobiety zazwyczaj są niedostępne.A wszystkie wpisy typu" wyruchałem 7 lasek na dysio" to tylko senne marzenia pryszczatych niedorostkow. przewaznie taki koleś z fajkiem między zębami , browarkiem w dłoni i 3 paskami na dresach- to ma kobietę- ale jak zapłaci!!! Bo ktora by takiego chciała? kto pocałowałby się z kominem o zapachu tanich fajek? moze by i chciała go- ale taka sama, zawsze swój do sewgo. zaznaczam , ze ja na takiego nawet nie spojrze, bo i po co? Na dobry sex z kobietą musisz zapracować, wypracowac zaufanie , zagwarantowac jej bezpieczenstwo i nie klepać tanich komplementow, nawet nie wiesz jak to moze zrazić.

Bez ryzyka nie ma zabawy. Jeśli zamiast myślistwa wolisz gotowaną wieprzowinę to nie dziw się że są niedostępne;) To że nasz samochód nie oznacza że jesteś konkretny, oznacza tylko że masz samochód. Ale jeśli jest drogi to możesz wyrwać blachary albo galerianki:D:D:D

Bardzo spodobało mi się "Jeśli zamiast myślistwa wolisz gotowaną wieprzowinę " muszę powiedzieć to ojcu, ale będzie zaskoczony.Bo to i prawda poderwać taką dziewczyne z lasu , dziką bez tych konsumpcyjnych naleciałości to byłoby coś! Ciekawe określenia są w żargonie tego forum "blachary albo galerianki", co to takiego?

to takie panny co za jakąś bluzkę z dobrego sklepu sprzedadzą to co mają najcenniejsze. Czyli siebie. Blachary- podjedz pod pub swoim superwypasionym autem- a sam zobaczysz. Zależy Ci na łatwych zdobyczach, na gotowanych wieprzowinkach? takich dziewczyn szukasz?

Rozwijam więc metaforę: Jeśli zamiast dreszczyku emocji wynikającego z interakcji podczas flirtu, niepewności i ryzyka wolisz gotowe na wszystko, nic nie kosztujące emocjonalnie roochanie, to nie dziw się że kobiety są niedostępne. Napisałeś że przez swoją niedostępność tracą okazję- otóż flirt jest sednem, seks jest tylko dodatkiem. Blachary to dziewczyny które lecą na facetów z kasą i drogim samochodem(dawniej na zagranicznych "blachach") galerianki to dziewczyny które można poderwać w galeriach handlowych w zamian za prezenty i skonsumować znajomość na parkingu galerii

Gość prrakttycznie mam to w dupie
😴

nie sposób się z Tobą nie zgodzić;) ale podejście " A czy odmówi z uśmiechem ? Każda odmowa jest deprymująca i wpływa negatywnie na psychikę a więć lepiej nie ryzykowac i mięć gotową, wytyczoną trasę. " wraz z "Przecież poprzez swoją niedostępność zmarnowały tyle super okazji!!!" nie gwarantuje sukcesów sercowo- seksualnych;) Ale to moje prywatne zdanie:) Mogę się mylić:)

Piszecie o pięknych sprawach ale jak odkroić to co piszą na forum kobiety -jest to przecież forum kobiet - od tego co Wy piszecie? Jeżeli, jak piszesz "flirt jest sednem, seks jest tylko dodatkiem" to dlaczego dodatki smakują najlepiej i są najbardziej porządane?

ALeż trzeba nieco poslic żeby zupa był smaczniejsza.

najbardziej pożądane jest to co niedoścignione.. Sorki- ale, wydaje mi się ze udajesz takigo niedzisiejszego albo wychowałes się w męskiej szkole(jesli takie jeszcze są) Chcesz widoku rozłozonych nog na pierwszej randce? ... P.s. My odpowiadamy na zadawane przez Ciebie pytania, czemu Ty nieodpowiadasz?