Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnak z zachodu

O co chodzi na tym forum?

Polecane posty

Właściwie to nawet więcej niż jedno ciasteczko :D

Gość Niedoświadczony forumowicz
"Kawa, ciasteczko, telefon do przyjaciółki" chciałoby się rzec Cysorz to mo klawe życie, no ale Ty jesteś kobietą a więc trzeba zmienić na " cysorzowa to mo klawe życie"

Ja wiedziałem na jakim fotelu usiąść ale mnie przepędzili bo był to fotel prezesa!

Witaj Miła Kobieto!!! Wczoraj maiałaś chyba bardzo zajęty dzień, prawie ani słowa na Forum! Jeżeli chodzi o fotel prezesa, nie wiem czy aż tak fajnie, może się złamać, jak wiele w ostatnim czasie, no i można sobie zrobić krzywdę!

Gość praktycznie mam to w dupie
ale ten Niedoświadczony forumowicz tak mi coś Ciemnakiem zalatuje. Może założył się z kochankiem z budy na targu że dociągnie topik do tysiąca wpisów, a potem to wszem i wobec ogłosi po swojemu 😴 Byś się wnukami zajął pedale.

Wczoraj rzeczywiście jakoś dużo pracy miałam.

:D Niech zyje dobre wychowanie od samego rana :D A gdzie "dzień dobry", "cześć". TAk brutalnei włazisz i od razu rzucasz podejrzenia :D Teoria spisku powszechnego :D

ciiiiiiiii... na paluszkach pochodzę do klawiatury i leciuśko uderzam w literki... ciiiiiiiii...

ale skoro tak to dopełnię uprzejmości ---------------- WON HUJE!!!! ------------

Powinieneś potrenowac zastępowanie agresji. To można wyćiwczyć. Słowo. Dasz radę.

Jestem kobietą. Więc zdecydowanie nie biorę do siebie tego won

Huśtawkę nastrojów może - ale nad zachowaniami agresywnymi pracuje się niezaleznie od poziomu homonów.

praktycznie mam to w dupie - nie wiem o co ci człeku chodzi ale na pewno wiem że jesteś bardzo nieuprzejmy. Nie znam i nie mam zamiaru zalatywać jakimś tam ciemniakiem. Chodzę do szkoły i to do dobrej! Zakładam się tylko w TOTO LOTO. Nie mam żadnych topików.Używasz w stosunku do mnie obraźliwego słowa "pedał" a więc informuję że nie jestem pedałem! Jesteś też niekonsekwentny, każesz zająć się wnukami a przecież pedał nie ma wnuków bo jak i z kim?

zaraz się popłacze :o

Takim jedny idiotycznym wpisem można sobie popsuć humor na cały dzień!

Nie płacz :) Chłopaki nie płaczą. Domyśłam się kim jesteś :D

trudno się nie domyślać brum hej forumowicz czego beczysz, strasznie wrażliwy, ukryty pedał z ciebie, pewnie żona nie wie o twoich skłonnościach co??

Dla mnie to nie jest głupstwo. Kolega podał mi ten adres mówiąc że jest to bardzo ciekawa strona więc ją odwiedziłem. Tematy ciekawe natomiast co do odpowiedzi mam wiele wątpliwości. Myślałem że temat "O co chodzi na tym forum?" poinformuje mnie o szczegółach forum. Niestety, poza sympatyczną wymianą zdań z Miłą Panią " brum", brak sensu w tej dyskusji. A jest w życiu erotycznym wiele ciekawego, wiedzy tej potrzebują młodzi ludzie, niestety zderzenie z życiem jest bolesne. Gdzie jest romantyzm życia erotycznego tak bogato opisywanego w literaturze?

Przebywa w zamrażarce w budynku Polskiej Akademii Nauk na Wydziale Osobliwości tuż obok pojemnika z twoimi jądrami. Dawno ci je obciachali?

Forumowiczu - nie znajdziesz tu wielu wpisów na temat romantycznej miłości. To chyba właśnei cecha charakterystyczna tego forum :) Jeśli mogę coś doradzić - zobacz co piszą na uczuciowym. Nie zaglądam tam zbyt często więc ekspertem nie jestem ale odnosze wrażenie, że tam sa tacy jacyś mniej napastliwi :) Do tego pomarańcza od doopy :) Przecież Forumowicz jest za młody na żonę.

praktycznie mam to w dupie - ostatnio maiłeś chyba praktykę w prosektorium bo te skojarzenia....... Jeżeli chodzi o forum uczuciowe , byłem tam ale brak tam informacji bardziej praktycznych, seksualnych, a te najlepiej uzyskać od już praktykujących.

Gość prraktycznie mam to w dupie
Ciemnak, zwal gruche, napięcie ci spadnie, poczujesz ulge :) jak czegoś nie wiesz to pytaj pytaj, nie wiem czego potrzebuje starszawy facio bez jąder ale postaram się nie wyśmiać cię odrazu - zauważ brum, mam zamiar trenować zastępowanie agresji :) jak miło być zauważonym :)