Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna Puszysta Panienka

Przyszłość jest nasza !!! Anorektyczne tipsiary wychodzą z mody - oto dowody

Polecane posty

Moja Droga, ale powinno Cię troszkę cisnąc... dlaczego? Bo jakoś musi trzymać biust, a nawet na żeberkach bywa troszkę tłuszczyku, który trzeba ścisnąć. Póki biust sam się trzyma, jest dobrze, ale potem będzie coraz gorzej. W dodatku jeśli dobierałaś miseczkę na podstawie wymiarów pod/biust, to może się okazać, że miseczka jest za mała;) Najlepiej wziąć miarkę i zmierzyć stanik, naciągając go do silniejszego oporu. Jeśli wyjdzie dłuższy, niż obwód pod biustem, to znaczy, że tylko przykrywa biust, a nie go unosi.

Gość hali beri
lachudra kobieta może i szczupła do podnoszenia powinna być, ale po jaką cholerę jej zwinność przy byciu podnoszoną?? widac ze nigdy w życiu nic takiego nie robilaś, dlatego nie wiesz.nie chodzi o same podnoszenia, ale nie chce mi sie tego tlumaczyc komuś kto stanał na misjonarskiej:D:D;D

ale po co tłumaczysz jakie mam nosic staniki skoro w tym mi jest dobrze?:) myslisz, ze wchodze do sklepu i biore kazdy 75 bez przymierzenia?? tak sie składa ze nie :) zawsze go ubieram i sprawdzam czy wszystko jest ok :) nie muszisz sie martwic o moj biust - nic mi nie opada wiec nie musze go na siłę podtrzymywac :)

Złoo, coś mi się wydaje, że głupoty piszesz. Zwłaszcza, że sama sobie zaprzeczasz - kobiety z nadwagą nie przyznają się, że im źle, ale potem jęczą, że się wstydzą rozebrać przed facetem? Dość ciekawe. Jak i teoria, że szczupłe i wyćwiczone się niczego nie wstydzą. Masz chyba jakąś uproszczoną wizję świata.

Gość Hali Beri
a co do staników faktem jest ,ze ponad 705 kobiet nie potrafi własciwe go dobrac.Gdzies to czytalam.

Persymona - widać są tacy, którzy uważają, że im więcej wiedzy już nie potrzeba :(

Gość Hali Beri
szczupły nie problemu raczej, jak dobrze dobierze to ładnie lezy.Ale grube?jak weźmie za duzy cycki bedzie miec po kolana, a jak za maly -wulkanizacje na plecach.

Gość marokanski sklep
Zapraszamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrza i ogrodu ... www.marokostyle.com

"szczupły nie problemu raczej, jak dobrze dobierze to ładnie lezy.Ale grube?jak weźmie za duzy cycki bedzie miec po kolana, a jak za maly -wulkanizacje na plecach." Hmmmm???

nie przyznaja sie do tego ze im zle ale jak juz do tego dojdzie to jest histeria :D ze facet nie chce sie z nimi kochac, ze nie moga znaleźc ubran na siebie, ze jak maja sie pokazac na plazy... :) 50 % udaje ze jest szczesliwa, drugie 50 % beczy ze jest nieszczesliwa :)

Wytłumaczcie mi, skąd w Was tyle agresji względem grubych osób? Robią wam jakąś krzywdę? Cieszy wam to, że im jest źle - o ile jest źle, bo tak naprawdę możecie sobie tylko gdybać? Po co takie posty?

Gość lachudra
hali fakt, jeszcze mnie facet nie podnosił na jednej ręce obracając mnie wokół własnej osi i jednocześnie trzymając fiuta między udami moimi. inna sprawa, że pozycje wyjete z kamasutry nie sa mi potrzebne do satysfakcji z seksu bye

a czy ja jestem agresywna? nie. Ale jak ktyos nazywa mnie anorektyczka majac 20 kg nadwagi to jest mi po prostu przykro. Mam sie z tego cieszyc i smiac? juz nie raz uslyszałam od kolezanek "jaka ty jestes chuda" a tydzien później - "jezu ale chciałabym miec taka figure jak ty" i tak w kółko. Wkurza mnie takie pzreswiadczenie, ze kazda kobieta ktora wazy mniej niz 55 kg to szkielet i powinna sie leczyc...

Gość Hali Beri
a zwracając c sie do autorki: tobie to chyba tluszcz przysłonił cały świat.Czy szczupla kobieta musi być anorektyczka, mieć sztuczny biust i tipsy? Skończ żreć chipsy bo faktycznie twoja przyszłość będzie-w rzeźni dla świn.

Verdine, to nie było do Ciebie, nawet nie zauważyłam, żebyś coś pisała o grubych - przeczytaj sobie tę stronę jeszcze raz, i może uda Ci się rozszyfrować, kto tu 'jedzie' po grubych kobietach.

Gość Hali beri
lachudra, nie samą kamasutrą czlowiek żyje, dsa inne sztuki "walki" :D ,ktore nie robi sie tylko z satysfakcji ale ciekawosci i temperamentu.

Gość hali beri
as co do bycia agresywnym w stosunku do grubych-jako zgrabna, szczupła osoba-przyznam,że mam na grubasow z górki, bo jakoś tak sie składa,że wszystkie tuczniki, z jakimi mialam gdziekolwiek do czynienia były wredne, i wrednie z zazdrością gapią sie na mnie.

Gość Hali Beri
i nie wiem skad w nich tyle jadu, ale jak kto do mnie tak ja do niego

te verde mi bardzo wiele kobiet z nadwaga uprzykrzało życie... wyśmiewały sie ze mna, dogryzały mi, mimo ze zawsze byłam miła i ani razu żadnej z nich nie wypomniałam, ze ma nadwage. Moze w ten sposób leczyły kompleksy? moja kumple a usłyszała kiedys na ulicy "pierdolona anorektyczka" - od dziewczyn ktorym sie brzuch wylewał spod za małej bluzki... nie dziewie sie ze te szczupłe tak własnie reaguja...

Persymona ma rację z tymi stanikami... Zawsze nosiłam 75B, odkąd poczytałam właśnie o dobrych stanikach i wpisałam w kalkulator z pewnej strony swoje wymiary, okazało się, że powinnam nosić 65!!!! no i miska z litery wyglądająca na olbrzymią, dlatego nie podam, bo zaraz będzie, że zmyślam.... Ps. mam 162 wzrostu i 50 kg....

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wejdź na te stronę i się zaloguj, codziennie odwiedzaj 25 reklam i zarabiaj www.polski-bux.pl/?r=nowamary . na wstępie dostajesz aż 6zł

Gość hey ..123
to prawda ja spodobalam sie mojemu jako dosc korpulentna laska schudlam w cigu roku jakos tak naturalnie podobam mu sie tak samo ale zatrzega ze mam wiecej nie chudnac

Mało kto lubi anorektyczne tipsiary. Za to wielu szczupłe. Każda baba tak czy siak w długim związku tyje więc lepiej wziąć za chudą niż pełną. Ta pierwsza się zaokrągli, a tą drugą greenpeace wrzuci do oceanu :P

wrzuci do oceanu :D dobre wiesz, wdowiec wielorybi może szybko poszukiwać młodej szczupłej, zatem mężczyźni powinni puszystych poszukiwać i wyrywać sobie to jest myśl tym się pulchne powinny pocieszać

Gość Biczajka
skrajnosci czyli pani z duza niedowaga i panie z duza nadwaga niegdy nie beda atrakcyjne... powod? sylwetka... albo szkielet albo kulka ledwo sie turlająca... myśle, ze autorka ma kompleksy i usiluje saba siebie przekonac... faceci ogladaja sie za pannami i kobietami w sam raz! takie maja najwieksze powodzenie... ani za grube ani za chude...

Gość ooooooch.....
to co ja mam powiedzieć? ważę 90kg przy wzroście 178.... mam płasciutki brzuszek jędrne piersi 80D a wymiary 100/72/105 nie narzekam na niepowodzenie... staram sie dba o siebie, ale kuracja hormonalna robi swoje...:(