Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa18

co sadzicie o duzo starszym TŻ???

Polecane posty

Gość 34latekkk
ognistypocałunekgdzie mozna spotkac takie osoby jak TY z takim podejsciem do zycia i partnera? pytam powaznie

Gość onaaaa18
kokosanka69 skad jestes?

Gość onaaaa18
MalutkaTaka - tez sobie tego nie wyobrazam, ale jest to mozliwe :) milosc jest slepa ;) hahah moja znajoma ma kochanka a jakies 20 lat mlodszego od siebie.. on ma 21 a ona to jakos po 40 pewnie.. i co? dobrze im.. ciekawe co bedzie jak jej maz sie dowie hah az strach pomyslec ;D

A mnie zawsze śmieszyło to, że ktoś brnie w taki związek i zastanawia się co ludzie powiedzą itd. Ja mam 18 lat, mój partner 35 jesteśmy ze sobą 2 lata, gromy się na nas waliły. Na początku nikt nie dawał temu związkowi szans, paradoksalnie nie dlatego, że ja byłam za młoda, a dlatego, że on niedojrzały do związku. Wychowuje weekendowo jego 6 letnią córkę, zajmuję się rachunkami w domu, sprzątam, gotuję, realizuję siebie, pracuję. Mam w domu faceta, który jest ciepły oddany zaradny i wiek nie stanowi dla nas żadnej przeszkody. On dużo uczy się ode mnie, ja od niego. Aktualnie nie ma pracy, a nawet jak się poznaliśmy nigdy się nie przelewało i to ja teraz rozkręcam firmę. Mam wspaniały kontakt z jego rodziną, on z moją. Ale dziewczyny jeżeli na początku wiek jest przeszkodą to po co decydujecie się na związek? Ja zdawałam sobie sprawę z tego, że starego psa nowych sztuczek się nie nauczy, że ma pewne przyzwyczajenia, doświadczenia z którymi nie da się zawalczyć. Może być tak, że za kilkanaście lat będę musiała mu pampersy zmieniać(nigdy nie wiem czy ja nie będę miała wypadku i nie zachoruje i on mi będzie je zmieniał za rok:P) i dlatego nigdy nie zdecydowałabym się na taki związek gdyby istniał chociaż cień wątpliwości. Po tych dwóch latach Ci co wątpili w szczerość naszych uczuć stawiają nas za wzór. Potrafimy się kłócić tak, że iskry lecą, ale zawsze staramy się dojść do jakiegoś kompromisu. Znudziło mi się już słuchanie, że 18latka nie może być dojrzała...w ostatnim czasie straciliśmy dziecko i nic nas tak nie wzmocniło.

Gość onaaaa18
dzieki tasiulaaa. Twoj komentarz wzmocnil moja wiare ze wszystko bedzie dobrze :) Mamy podobna sytuacje.. tylko ze Ty mialas 16 lat jak go poznalas!! zycze Ci duzo szczescia i przykro mi z powodu dziecka :(

Gość onaaaa18
oczywiscie ze tak. On w swojej firmie tez jest robotnikiem!!

Gość onaaaa18
Lucjusz co to znaczy ze podejzewasz ze jestem tapeciara????

ja od niedawna mam starszego od siebie o 20 lat, jest naprawde zajebiscie, facet jest po prostu idealny, wie co i jak, jest podobnie do mnie wrazliwy - nie zamienilabym go na nikogo innego, wiem, ze to dopiero poczatek znajomosci, kilka miesiecy, ale przeciez nie ma sensu planowac zycia do 20 lat wprzod, liczy sie tu i teraz a TERAZ JEST ZAJEBISCIE

Gość hcdvbeucygclo
co to znaczy TŻ?

Gość onaaaa18
:) obserwatorka a ile masz lat? tak z ciekawosci pytam...

Gość onaaaa18
fajnie ze wam sie uklada :) w koncu widze ze nie jestem tu sama :) TŻ - towarzysz zyciowy, powinnas/nes przeczytac powyzej zanim zadasz to pytanie..

Gość nie jesteś nekrofilką
nie lubie starych facetów powyżej 30stki mnie brzydzą :o

Gość onaaaa18
ciekawe co zrobisz jak Ty bedziesz powyzej 30stki :)

Gość cudooowne życie
Mój mąż jest starszy ode mnie o 20 lat :)