Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///taka jedna///

Problem z alimentami.

Polecane posty

Gość ///taka jedna///
Nikt nie pomoże?;(

Gość matki nie lepsze jak ojcowie
...."matka cale zycie nic nie robila nwet w domu bo sie jej nie chcialo tylko zerowala na ojcu. w zyciu do pracy nie pojdzie. a nawet jesli to by mi grosza nie dala;p bo nigdy nie dawala;d ona sobie kupowala nowe rzeczy a my z bratem w starych kolejny rok"... to masz dobrą tą swoją matkę, a tu na tym forum tak wszyscy twierdza, ze matki takie super matki polki, a to jednak nieprawda, jedynie co umieją zrobić bez zastanowiania się co dalej. Widać, ze twoja stara dawała aby dać, nie zastanawiając się komu daje.

Dobrze, że zebrałaś te dokumenty i że wyliczyłaś dokładnie, jakie masz wydatki. Ja bym nie wyrywała z tym piwem, czy prezentami, bo wiadomo, że takie rzeczy się kupuje, ale tu nie będą dobrze wyglądać.

Gość ///taka jedna///
No ok, tego nie powiem w sumie. To tylko takie oo powiedziałam. Rozprawa jutro, nie wiem co to bedzie...boję się:(

Gość ///taka jedna///
Dziękuję;* napiszę jutro jak było;)

Gość ///taka jedna///
No i już po wszystkim. Tak jak podejrzewałam zabrali mi to co miałam. A dlaczego? Uzasadnienie sędziego było nastęujące: Po pierwsze (podczas przesłuchiwania zapytał mnie jakie egzaminy zdawałam w czerwcu i wcześniej w zimowej sesji i jakie oceny dostałam, a ja szczerze no nie spodziewałąm się takich pytań, nawet nie miałam ze soba indeksu, żeby sprawdzić; wymieniłam tylko jeden bo akurat mi sie nasunął bo był specyficzny bo wykłady prowadził ksiądz) sędzia stwierdził, że jak to jest możliwe, że nawet nie pamiętam jakie egzaminy zdawałam, a twierdzę że sie tak do nich solidnie przygotowywałam! A po drugie, uwaga, że on nie wierzy w to że mój ojczym daje mi TYLE pieniędzy na utrzymanie, skoro ma jeszcze młodszego syna na utrzymaniu. Więc wywnioskował, że ja pracuję i sama się już od dawna utrzymuję, tylko sie do tego nie przyznałam!!! Koniec.