Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_31_o_

Płace za seks

Polecane posty

Kasiu: 1. jak często - tak mniej więcej - korzystasz z płatnego seksu? 2. czy uprawiałaś kiedyś seks nie za kasę, czyli ze swoim facetem (lub jakimś innym)? 3. czy masz dziecko/dzieci? 4. czy byłaś/jesteś mężatką?

Wredniak: 1. Zazwyczaj raz na dwa tygodnie 2. Tak uprawialam, ale to bylo zanim sie zakochalam 3. Nie mam 4. Nie bylam

Gość upu_upu
intrygujacy temat - jest tu kto?

Gość upu_upu
jesli mozesz powiedziec cos o "usługodawcach" - w jakim są wieku, czym się zajmują poza wiadomymi usługami. Czy zdarzają im się wpadki, np niedyspozycje.

Wiekszosc jest w wieku 20-40 lat, zazwyczaj zajmuja sie tylko tym. To nie jest taka praca, ze siedzi sie po 8 h dziennie, pracuja zazwyczaj w miare checi i mozliwosci.

Gość strasznie smutne
to co piszesz... :( Ty mu płacisz, on wychodzi - i zostajesz sama :o

Gość daro8
Kasia_31_o_ napisałaś w pierwszym poście, że chcesz poznać reakcje ludzi, bo chcesz powiedzieć o tym znajomym. Reakcje już masz. Przemyśl dobrze, czy chcesz się tym podzielić ze znajomymi. Niestety wg. mnie połowa naszego społeczeństwa nie dorosła do rozmów o seksie, 1/4 udaje oburzenie i najchętniej spaliła by Cię na stosie. Jeśli dobrze znasz swoich znajomych to pewnie wiesz, czy możesz im powierzyć swój sekret. Ja osobiście odradzam.

Gość ja też odradzam
bo zrobisz sobie obciach. nie chodzi o to, ze większość społeczeństwa niedorosła do rozmów o seksie tylko o to, ze kobieta korzystająca od x lat z usług męskich dziwek jest żałosna...ktoś powie- faceci chodzą na dziwki i jest na to "przyzwolenie", nikt się jakoś wielce nie oburza. ok, ale nie zapominajcie w jakim kraju żyjemy. jeszcze dużo wody upłynie zanim kobiety w tych sprawach będą traktowane poważnie...póki co wyjdziesz na zdesperowaną i żałosną. odradzam

tylko żałosna i zdesperowana kobieta moze uwazac ze " facet ma przyzwolenie na Łażenie na dziwki' ... NIE MA!!! Idz do koscioła i wyglos taki pogląd. Zyjemy w takim pieprzonym kraju ze nam nic nie mozna.. A ja uwazam ,ze kazdemu wg. jego zaslug....