Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LokataAGAta

Silesia,wpadka

Polecane posty

Gość LokataAGAta

Byłam dziś z koleżanką na zakupach w Silesi w Katowicach...Pochodziłyśmy po sklepach,zjadłyśmy dobre lody...Nasza przygoda dobiegała ku końcowi(szłyśmy juz w kierunku parkingu)aż tu nagle napotkałyśmy fantastyczną"mydlarnie"mały uroczy sklepik z mnóstwem pachnideł,mydełek,balsamów,kremów i wszystkim pięnie pachnących naturalnych innych kosmetyków;)Zatrzymałam się przy witrynie,oglądam wystawe i nagle spostrzegam sprzedawce.Tak to był facet,przystojny,wysoki ciemny chłopak...nie mogłam od niego oderwać wzroku...Koleżanka szła nadal przed siebie...a ja mówie-hej chodź zawróćmy:)muszę Ci coś pokazać:)Wróciłyśmy pod witrynę,ja udaje że oglądam kosmetyki i mówie do niej-fajny co nie?pokazując jej sprzedawce...Nie wiem jak to się stało,ale ten koleś to słyszał:)Naprawdę:)obrócił się w naszą stronę i tak słodko się uśmiechnął:)Fajny chłopak,strasznie mi się spodobał:)...no ale wpadka zaliczona nieziemską:)aaaaaaaaaa/////chyba tam wrócę,ale musze zmienić fryzurę:)

Gość LokataAGAta
z podniecenia zmoczyłam majty:):)

Gość LokataAGAta
W momencie gdy blada tarcza księżyca zajdzie za kopułę cerkwi w Niżnym Nowogrodzie, opuszczam moją wilgotną od wydzieliny z pochwy pościel, wkładam XIX wieczny strój pszczelarza z okolic Hrubieszowa i idę na szczudłach analnych do mydlarni, gdzie żądam wydania mydła o zapachu borsuczego łoju, grożąc - w wypadku odmowy - potworną defekacją wprost na ladę i częściowo na ekspedienta. :classic_cool:

Gość 14 latka
?

Gość 14 latka
jem kupę :classic_cool:

Gość EEEEEEEEEEEEEEEEEJ TO MOJ
Facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z batorego i moj misiu tam robi:/ swinia!

Gość LokataAGAta
Tacy mężczyźni jak on,wielce prawdopodobnie mają dziewczyne,żone,dziewczyn kilka;)Na pewno nie miałabym szans,,,był po prostu dla mnie za przystojny:)Podobał mi się szalenie,ale i tak wiem,że nie byłam dla niego.to się czuje...czemu pociąga nas zwykle coś czego nei możemy mieć...

Gość EEEEEEEEEEJ TO MOJ FACET
ZARTOWALAM. Moze on tez ci wpadl w oko?:)

Gość LokataAGAta
No on mi tak,ale czy ja jemu:P hehe... Dobra,lepiej o nim zapomne...tak jak już pisałam,na pewno związany:)Fajni faceci mają laski...a on do fajnych należy...a poza tym,podobał tez się mojej koleżance,więc.....musiałybyśmy się nim dzielić;)hehe Ale fajna przygoda,miły akcent dnia...Dobranoc pani przystojny z mydlarni:)

Heheh :D Mieszkam Niedaleko Katowic xD może sobie tam pójde i zobacze tego Sprzedawce ;P ?

Gość LokataAGAta
Fajny,,fajny gorąco polecam:)Skoro mi się nie udało,może uda się Tobie:)Ale nie powtarzaj mojego błędu,nie gap się jak ciele w witryne i nie mów na głos-jaki jest fajny:) Ale robie reklame temu Pan,hehe:)Zasłużył,nie zawsze spotyka się takiego kogoś:)Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm