Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnaaa1

Mam depresje

Polecane posty

Gość sdfgsdsdf
samotnaaa1 ty nie masz dola ty popierdo lona jestes jak paczka gwozdzi

nie no ja zaraz tu zwarjuje !!! zrobicie ze mnie dziwke ... latwa panienke !!! ktora wskakuje facetowi do lozka na pierwszej rande !!! no normalnie paranoja !!!

Gość hiyba
No ale czemu zakładasz, że spotkania z facetami z neta źle się skończą? Skąd możesz wiedzieć, że gość się już nie odezwie?

Gość 133121
szczerze mówię Tobie dziewczyno idź do psychologa, jesteś strasznie nerwowa i jakieś dziwne masz podejście do życia

bo juz kilka razy tak bylo ze sie nie odezwal...\ ja zazwyczaj jestem spokojna tylko tu sie wkurzylam ... bo kto by sie nie wkurzyl jesli Ci gosciu pisze ze jestem latwa itp itd

Gość 133121
ile masz lat? nie rozumiem tego parcia na fecetow

samotnaaa1 co to jest depresja to kazdy chyba wie! TY nie wiesz jeśli piszesz takie rzeczy facet Ciebie nie uleczy :o :)

Gość 133121
niewiele i juz 2 partnerow, to ciekawe ilu ich bedzie jak bedziesz miala wiele; dlugi i szczesliwy zwiazek to nie jest prosta sprawa, musisz dorosnac, oprzytomniec i skonczyc z tym parciem na zwiazek

wiesz co? Kurwa rozumiem cie! ja tez podupadam. Mam juz dosyc. Najbardziej wkurwia mnie to, ze jak sie jebie to juak zwykle wszystko na raz. Ja jestem tak zestresowana, ze kurwa zaraz mi zaczna wlosy wypadac. Jest tragicznie. Ale nie ma rady, trzeba zacisnac zeby i jakos. Wieczorem wyplakac sie w poduszke. Ciezko mi i tu nie chodzi tylko o emocjonalne rozterki.

Gość bvbvnhh
samotna- nie dziwie sie ze jestes sama bo nie panujesz nad emocjami...skoro juz na necie tak podnosisz glos to strach widziec cie rozjuszona w realu...zanim zaczniesz jakikolwiek zwiazek, wylecz swoja chora dusze! nie zalozysz nigdy zadnego zwiazku dopoki nie zajmiesz sie soba! zaden facet nie wyleczy cie z depresji, bedziesz przyciagala psycholi, dziwakow, pijakow dopoki nie staniesz na nogi

no i w tym jest problem bo ja tu jestem taka ... a w reaulu niesmiala jak bym mogla to w towarzystie bym sie w ogole nie odzywla... i nie wiele to nie znaczy 15

Gość marakujaaaaa
a ja ja doskonale rozumiem, mam bardzo podobnie i nie uwazam ze to cos z nami jest cos nie tak, raczej mamy pecha do facetow, bo dzisiejsi faceci to szukaja tylko seksu, tez czasem wpadam pogadac na czat i az roi sie od nickow typu -sponsor/przygoda itp... jezeli ktos nie ma znajomnych i siedzi w domu to ma nadzieje ze ten wirtualny facet w koncu bedzie ok.....i mnie tez dopada dol i tez czuje ze nie mam juz sil :(

Gość lalote
tak to jest jak facet dla was stanowi caly swiat i bez niego czujecie sie gowno warte....

Gość a cya
szczerze powiedziawszy nie chciałbym mieć dziewczyny, która ma głowie ciągle parcie na związek

Gość marakujaaaaa
a wymagania faceci maja hooooooooo hoooo a jak sami wygladaja ze nie wiadomo czy plakac czy smiac sie.... samotna1 tez kilka razy sie spodkalam z nimi i na 1 spodkaniu sie skonczylo, raz to oni nie chcieli i juz sie nie odzywali a raz ja im dawalam do zrozumienia ze nic nie wyjdzie...moze w koncu trafimy na kogos kto nas pokocha , trzeba miec nadzieje ;)

marakuja dziekuje :* troche mnie podnioslas na duchu i racja co do tych wymagan facetow ... za wysoko mierza a niech sami spojrza w lustro

Gość marakujaaaaa
facet bylby moim calym swiatem gdybym go miala i kochala....to ze ktos chce byc kochanym i chce miec kogos to od razu ma isc do psychiatryka ?????

Gość a cya
chyba musi isc do psychiatryka nawet sama samotna pisze, ze ma depresje; poza tym takie dziewczyna majaca ciagle parcie na zwiazek musi miec duzy licznik

Gość marakujaaaaa
oj depresja depresja, na pewno ma gorszy dzien i tak napisala, jest jej smutno i tyle....tez nie raz to przerabialam ale jakos dalej zyje i zyc trzeba nawet bez faceta....i wcale nie uwazam ze ma parcie na zwiazek tylko w koncu chce miec normalnego chlopaka i zakochac sie chce, nie umiecie czytac ze zrozumieniem ??? nie napisla ze miala duzo partnerow...

wg was to najlepiej by bylo zebym sie zamknela w psychiatryku bo czuje sie somotna bo nie mam faceta ...

Gość qeeeeev3
masz mniej niz 20 lat i juz 2 ciebie mialo, prowadz sie tak dalej...