Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnaaa1

Mam depresje

Polecane posty

Gość marakujaaaaa
samotna uszy do gory ;) ....na pewno w koncu znajdziesz tego co Cie pokocha i mam nadzieje ze ze wzajemnoscia :D mowi sie tak ze milosc przychodzi jak sie jej nie szuka ...ale tez jestem tego zdania ze czasami szczesciu trzeba pomoc... a jezeli nuda nas dopada to czasem mozna z kims milo popisac, czyz nie ;) ? byle by jeszcze bylo z kim ... ;)

czy ja napisalam ze mam mniej niz 20??? i nie zalozylam tego postu po to zebyscie mnie oceniali ...

Samotna, każdy człowiek jest potrzebny. Jest tyle zła wokół, może znajdź sobie jakąś pasję, zostań wolonatriuszką itd:) Takie rzeczy dają radość z życia

Gość marakujaaaaa
qeeeeev3 a moze ten 3 bedzie jej ostatnim.... to ze jej z dwoma nie wyszlo to co ma zostac do konca zycia sama ??????

spadam stad ... dzieki za rady te dobre a za nie dobre tez :) Pozdrawiam :) Do uslyszenia

Gość Adriaaann465
Samotnaaa1 Glupoty ci pisza ze jestes dziwna, to jest normalne zachowanie, chcesz ciepla, ulozenie zycia, zrozumienia i oparcia od faceta ale co ty sie ich sie pytasz jak oni nawet tego nie rozumieja i sypia bredniami. Po tym co piszesz jestes dla mnie o wiele bardziej wartosciowa niz wiekszosc osob bo tobie zalezy na prosty rzeczach ale takich ktorych malo kto ci moze je dac, i to cie czyni wyjatkowa kobieta a nie zwariowana histeryczka, daj sobie spokoj pisaniem z tymi debilami bo cie jeszcze bardziej beda pograzac swoimi radami i porazajacym doswiadczeniem

Gość jest taka eh i oh
ze az jest sama, i zadej jej nie chcial na dluzej; wnioski samemu mozna wyciagnac

Gość marakujaaaaa
Adriaaann465 wypraszam sobie nie jestem zadnym debilem i nie doradzam jej zle .... :P

Mam zestaw startowy Tik Tak 20. 20 tik taków na rozmowy, żeby rozmówca nie uciekł :D Sprzedaję w promocji po złotówce :classic_cool:

Hejka ;-) Nie jestes dziwna i kady kto jest chociaz troche wrazliwy Ciebie zroumie a ja rozumiem bo sama przez to przechodzilam. Plakalam w poduszke nic mnie nie cieszylo , chcialam tylko aby ktos mnie przytul i pokochal...to jest norlamne zwlaszcza ze mam wymagania do facetow i musze czuc ta chemie aby z kims byc. Na swojego pierwszego faceta czekalam do 1 roku studiow...potem dopiero na tym (3) sie pojawil kolejny i wiesz co z mojej perspektywy powiem ci jedno trzeba czekac! Bo warto! Chcesz sie zadawac z jakims kims byle kim ? Nie. Glowa do gory. A wrazliwosc to twoja dobra cecha! Ale pamietaj ze zwiazek cie nie uzdrowi. Jesli masz depresje zajmij sie soba a potem szczescie samo przyciagnie szczescie.Tak jest! Pozdrawiam i zycze powodzenia!

Gość Adriaaann465
Markujaaaa nie wytykam cie palcem ze akurat ty nim jestes :D ogolnie to powiedzialem

Gość marakujaaaaa
sylwusia masz racje, zgadzam sie z Toba :) czasem przegladam kafe i widze ze ludzie tutaj lubia krytykowac i nabijac sie z kazdego, nie wiem co im to daje...mnie by pewnie tez nazwali nienormalna bo spac mi sie nie chce o tej godz :d... Adriaaann465 masz szczescie :p