Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnaaa1

Mam depresje

Polecane posty

"Czuje sie samotna , nikomu nie potrzebna" Myslalam ze juz tego nigdy nie wypowiem Nie chce mi sie zyc ... czuje sie strasznie samotna . Potrzebuje jakiegos mezczyzne zeby przytulil powiedzial ze kocha i mnie nigdy nie zostowi ;(( Pisze z facetami z wirtuala chca sie spotkac ale ja nie chce zyc wirtualem :(( a te spotkania wiem jak sie skoncza ... ze nigdy juz sie nie odezwie :(( Myslalam ze juz wszystko jest ok i chandra mi przeszla ale znowu jest mi zle cholernie zleee ... beczec mi sie chce ... Mam juz dosc !!!

Gość
idz poflirtuj z psychologiem :)

Gość
i nie że sie naśmiewam, ale żadne rady tu raczej nic nie pomoga, bo tez to tutaj przerabiała i przerabiam czasami nadal :)

Gość
w sensie że wirtualnie nikt nic z ta Twoja depresja nie zrobi .. ani my , ani Ci kolesie z ktorymi piszesz , wszystko musi byc life

wlasciwie nie jestem przystojnym facetem , lecz kobieta ale tez moge Cie przytulic w gescie babskiej solidarnosci kazda kobieta to przerabia... niestety , musisz byc twarda i sie jakos trzymac ! :)

Gość a ładna jesteś i ile lat masz
?

Spotykalam sie z kilkoma facetami w wirtualu bylo ok gdy doszlo do spotkania bylo tez ok... a pozniej nasze drogi sie rozeszly ... i naa tym sie skonczylo ze nie wiem czy zyja :((

Gość Dariecco
jak idziesz z chlopakiem za szybko do lozka, to wie ze ma do czynienia z pustakiem i przechodzona laska, a taki to nie jest dobry material na dziewczyne

I czy w ogole istnieje prawdziwy mezczyzna??? Nie mowie ze jestem brzydka ... choc mam niska samoocene... ale czy znajdzie sie jakis co mnie pokocha taka jaka jestem??? :(:(:(

bo ja mysle o sexie gdy mam takiego dola :( ja chce by mnie ktos pokochal czy to tak duzo??? zebym nie czula sie samotna!!! bo zaraz zwarjuje

Gość ja tez mam depresje
od 5 lat i jakos sobie z tym radze

Gość onnnnnnnnnn
ilu miałaś partnerów seksualnych w życiu?

Gość
a nie myslisz? :classic_cool:

Boze 5 lat :( ja mam od roku i juz nie wytrzymuje :( mam normalnie wszystkiego dosc :( nie , nie mysle !!!

Gość facetttt
Chyba musi być z Tobą coś nie tak. Histeryzujesz na forum, w rzeczywistości pewnie też. Faceci tego nie lubią. Faceci, którzy szukają dziewczyn/kobiet do związku nie lubią też łatwych.

ludzie jaka histeryczka ??? jak gadam z facetami to nie mowie im jak mi kurwa zle i najlepiej bym sie powiesila !!! bo co do chuja pana to da??? mezczyzna jest wzrokowcem ... i jak mu cos sie nie spodoba to bey bey !!!

Gość onnnnnnnnnn
dla mnie akurat wazne, takie co mialy powyzej 2 to nawet nie zabieram sie do nich

Gość taki_se_facet
a w ogóle pracujesz czy całymi dniami się w domu zadręczasz ? skoro piszesz, że jesteś niebrzydka to z całą pewnością znajdzie się facet, który Cię pokocha, tylko wyjdź do ludzi ! na necie to sama wiesz, jakich spotkasz - parę zejść i po znajomości. PS. a o seksie jak myślisz tylko gdy masz doła to też niedobrze... :)

Gość w wirtualu nie znajdziesz
normalnych sami zboczeńcy lub/i nieudacznicy

...i wlasnie napisalam ze nie mysle o sexie w tym momencie ... znaczy jak mam takiego dola :(

Gość onnnnnnnnnn
ile lat masz? i skad jestes?

Gość taki_se_facet
jakaś dziwna z CIebie dziewczyna/kobieta widać, że psychą coś nie tak jest. faceci widzą takie rzeczy od razu. kobiety przeważnie dzielą przez dwa lub trzy swoją ilość partnerów. musisz być nieźle przechodzona. faceci łatwe dziewczyny/kobiety od razu wyczuwają i pewnie dlatego CIebie szybko zostawiają po paru numerkach.

ja pierdole ludzie czy wy widzicie co piszecie??? ja jak kurwa pisze 2 to 2 a nie milion !!! nie jestem dziwka !!! bo jak bym nia byla to bym dola nie miala !!! bo jakis facet by sie wtedy znalazl!!!!

Gość
i jak o to dół przeszedł we wściekłosc :)