Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

estera23

rozstanie,co zrobic??

Polecane posty

Poradzcie co mam robić,bo czuje się okropnie,nie chce mi się żyć...Wczoraj rozstałam się z "chłopakiem"...........spotykaliśmy się 6 miesięcy,ale nasza historia od samego początku była pokręcona ponieważ umówiliśmy się na kawe i na tym mialo sie skonczyc,ale niestety wszystko potoczylo sie tak jak nie powinno i zakochalismy sie w sobie. Probelm jest w tym ze on ma dziewzyne z ktora mial brac slub.....ale nie wzial bo zakochal sie we mnie.,ale nie potrafi jej powiedziec ze nie chce z nia byc(sa ze soba kilka lat i mieszkaja razem..)....teraz chyba sam nie wie czego chce,ale twierdzi ze mnie kocha,zreszta ja to czuje..........po wczorajszej rozmowie powiedzialam mu ze jesli to ma tak dalej wygladac to zrywam z nim kontakt,nie bedziemy sie spotykac ani dzwonic czy pisac....on mnie blagal na kolanach zebym tego nie robila,bo zwariuje!! Ja mam zamiar przeczekac jakis czas,nie oddzywam sie do niego,nie odbieram telefonow..ale co dalej Kocham go,ale wiem ze z nim nie bede jesli nie skonczy temten zwiazek...Co wy o tym myslicie? Czy mozliwe jest ze kocha mnie a nie moze sie rozstac z nia,bo jest do niej przywiazany??

Niemożliwe. Jakby Cię naprawdę kochałl to rozstałby się ze swoją dziewczyną. Przecież nic ich tak naprawdę nie łączy, żadne małżeństwo - tylko mieszkanie. Chłopak teraz rozpacza bo miał 2 dziewczyny naraz i było mu wygodnie. A teraz nie chce żeby to się skończyło. Aha I nie wierz w słowa ,,kocham Cię" One nic nie znaczą. Patrz tylko na czyny. Jakby mu zależało to chciałby być tylko z Tobą... A tak nie zrobił.

nigdy nie zgodziłabym sie na spotkanie z zajetym facetem nigdy nie zakochałabym sie w zajetym, bo nie dopuściłabym do ani jednej 2znacznej sytuacji nigdy nie zrobiłabym takiego świństwa 2 kobiecie niezaleznie od tego co by mi facet obiecał Facet ktory kocha jest w stanie zrobic wszystko, z dnia na dzien zostawić kobiete ktorej nie kocha. Widocznie mu z tamtą dobrze skoro nie chce jej zostawić. A Ty jestes kolejną ktora dała sie na to nabrac.

Ja nigdy nie przepuszczalam,ze znajde sie w takiej sytuacji,bo to nie w moim stylu!! Strasznie jest mi glupio,ale z drugiej strony cierpie i kierowalam sie uczuciami.On mowi ze nie potrafil sie ze mna nie spotykac,bo mnie kocha...........Jak z nim jestem to naprawde czulam sie kochana,on jest dobrym facetem i tez sie pogubil,tylko dlaczego nie potrafi teraz podjac zadnej decyzji,bo skoro tamtej nie zostawi,to powinien dac mi spokoj jakby mu na mnie nie zalezalo i by mnie nie kochal....a on dzwoni...ja juz mam dosyc odrzucania połączeń...zobaczymy czy w koncu da sobie spokoj,czy cos zrozumie..

Gość lili na rację
nie słowa się liczą a czyny - jeżeli mu na tobie zależy to skończy tamten związek jeżeli nie to zostanie z nią. Nie łudź się, że zrobi coś dla ciebie, już powinnaś przejrzeć i zobaczyc że on robi wszystko dla swojego dobra. kochający facet nie będzie o tym gadał ale zrobi wszystko żeby jego wybranka była szczęśliwa

ale powiedz mi jedno... zaczęłaś sie z nim spotykac - nie zakochałaś sie przeciez 1 dnia, do zakochania potrzeba troche czasu - wiec dlaczego wtedy nie zerwałaś kontaktu? dlaczego tak usilnie sie go trzymałas doskonale zdajac sobie sprawe ze im wiecej tym bardziej sie do niego przywiążesz?? Po co?? Dla mnie facet z dziewczyna to temat zamkniety jeszcze zanim powiemy sobie czesc. Myślisz ze on Cie kocha? nie... on sie nudzi w związku ze swoja dziewczyna. Nudzi sie i szuka darmowej odskoczni. On jej nie zostawi - bo gdyby nic do niej nie czuł, gdyby mu z nia nie bylo dobrze, gdyby kochał Ciebie - to by odszedł. Ma wygodne mieszkanko, ma seks kiedy chce, ma dziewczyne kotra zna i penwie w pewien sposób kocha - Ty jestes tylko jego zabawką.

Od samego poczatku on nalegal na spotkanie" kolezenskie" na kawe i kiedy zaczelismy sie spotykac to nie mielismy zamiaru sie w sobie zakochac ani spotykac sie w relacjach partnerskich...poprostu spotykalismy sie rozmawialismy fajnei nam sie spedzalo razem czas az w ktoryms momencie zaczelismy cos do siebie czuc....moim zdaniem duzym krokiem z jego strony bylo odwolanie slubu....a fakt ze mowi ze kocha,to wiem ze to nie sa puste slowa,bo to sie czuje!!Jesli chodzi o sex to z nia tego nie ma i ze mna tez nie mial..!

a czy ten slub był pewny? widziałaś zaproszenia? czy moze facet znow wymyślił bajeczke zeby Ci bardziej do siebie przekonac? jasne... jest z babka kilka lat, mieszka z nia, planował slub ale seksu nie ma... oczywiscie :) poza tym - miłośc to zbyt wielkie słowo i lily napisała swieta prawde - pozać ją można dzieki CZYNOM a nie SŁOWOM. Co z tego, ze kocha (ja tez moge kochac 100 facetów na raz) skoro i tak Ci tego nie okazuje? i nie mowie tu o komplementach, kwiatach czy czułych słówkach. To trzeba pokazac. Zerwac z dziewczyna, wyprowadzic sie od niej, zamieszkac z Toba. Masz to ? nie. Czyli nie masz co wierzyc w jego brednie.

a wiesz dlaczego podobno nie ma z nią seksu?? zebys Ty kochaniutka szybciej dała sie zaciągnąc :) w koncu byłoby ci go zal, on taki nieszczesliwy, z dziewczyna mu sie nie układa, nie ma seksu, nie ma slubu, jest fatalnie... Ty taka wspaniała, kochana, istny anioł... jeszcze troche i robiłabys za jego kochanke :) ale nie... wmawiaj sobie ze to wielka milosc a on jest ze swoja narzeczona bo ona go do tego zmusza przykładajac mu nóż do gardłą :)

Verdine 20 : Z tym ślubem to prawda,,,bo spotykalismy sie kiedy wszystko bylo odwolywane, a jesli chodzi o sex to nie mowie ze go wcale nie bylo,ale nie ma go od dluzszego czasu i co myslisz,ze taki zwiazek jest normalny? Zla zla zla: On nie chce mnie zaciagnac do lozka bo jesli by chcial to dawno probowal by to zrobic.Rozmawialismy na ten temat i powiedzial ze dopoki nie bedzie mial jasnej sytuacji to tego nie zrobi wiec jesli chodzi o to kwestie to jest w porzadku.. Jesli moje milczenie nie poskutkuje to wtedy zgodze sie z wami,ze to nie byla prawdziwa milosc...........

Gość jodelka24
Heh a ja Ci opowiem to z innej strony. Mialam i mam dalej chłopaka, z którym mieszkam - zakochałam sie i byłabym w stanie wskoczyc za tamtym w ogień... Jednak zostawiłam sobie otwarta furtke - nie zerwałam z obecnym, bo coś mi jednak nie grało... Ten trzeci obiecywał mi złote góry a jak przyszlo co do czego to z miłości został żal... Powinnam zerwac ze swoim obecnym chłopakiem wtedy ale tego nie zrobilam... Ludzka psychika jest czasami pokręcona... :o Mozna kogos kochac a byc z kims drugim... Mozna... ale jedno ALE! Jakbym byla pewna wtedy tej mojej milosci w 100% rzuciałabym wszystko w diabły.

czyli co? chodziłaś z nim po znajomych i odwoływaliscie razem slub? czy moze pomagałas mu dzwonic po rodzinie? a moze poszliście razem do koscioła pogadac z księdzem? a powiedz mi co mowią nieszcześliwi partnerzy w związkach? "ona mnie nie kocha, nie ma seksu (STANDARD), nie jestem z nia szczesliwy " Nie zauważyaś ze tak jest zawsze? przeciez facet Ci nie powie - kocham Ciebie ale co noc bzykam swoja dziewczyne. Wiesz co oni robią? moze robisz za ich materac skoro wiesz, ze nie ma miedzy nimo seksu? Powiedz mi po co facet nieszczesliwy, ktoremu dziewczyna odmawia - prosi ja o reke? Po co jest z taka kobieta? Ciebie nie namawia, bo ma seks z narzeczona. Jest cierpliwy, bo mu sie w sumie nie spieszy. Zona daje mu teraz, Ty bedziesz dawac troche później, tak czy siak, rozkocha Cie najpierw w sobie a potem bedzie korzystac. eh... dlaczego kobiety sa takie naiwne? Nikt Ci nie zabrania kochac ale kochaj z głową i tych ktorzy na to zasługują... a on niestety do nich nie nalezy.

Gość Felicity ...
Zakochał się w Tobie ... to i w kolejnej przecież ... :O Tacy faceci bez przerwy się "zakochują" ... idzie im to bardzo łatwo ... :O

wlasnie chodzilas z nim i odwolywalas slub? POza tym siedzisz im w sypialni ze wiesz ze seksu nie ma??

Verdine 20: Nie chodzilam z nim po znajomych i nie odwolywalam slubu,ale bylam z nim w kontakcie, dzwonil do mnie po 10 razy dziennie,pisal wiec wiedzialam co sie u niego dzieje,kiedy jest cos nie tak i tak dalej,on mi mowil wiele rzeczy..a jesli chodzi o ich slub to zaplanowali go juz rok temu i juz wtedy zaczal sie zastanawiac czy chce z nia byc...czy chce tego slubu,bo ich wiazku bylo jalowo,nie klocili sie ale zyli i zyja kolo siebie, a jak mnie poznal to odwolal slub...ale sie z nia nie rozstal.Jesli chodzi o sex to nie jest normalne ze oni po takim stazu i w swoim wieku nie spia ze soba od jakiegos czasu i jestem tego pewna! a jesli chodzi o nas to nie zrobllabym tego z nim jesli by on sie z nia nie rozstal,bo szanuje siebie..

Gość Felicity ...
Oczywiście normą jest naleganie na kawę koleżeńską ... :O To takie naturalne? :O Za wszystkimi koleżankami tak miauczy o wspólną kawę? :O

Felicity: On nie ma innych kolezanek w miescie ktorym mieszka....jest tam tylko z nia,i nie ma tu znajomych..

Gość Felicity ...
To jest dopiero ewenement .... Facet ma dwie kobiety i zero seksu .. hehehe ... taaaaa ... :O

Gość Felicity ...
A Ty skądś się wziełaś? :O

Gość Felicity ...
Ciekawe w całym mieście zna tylko 2 kobiety i z obiema jest .... Co będzie jak pozna więcej ... Jak będzie dłużej to nieuniknione ... :O

Jakby facet odwolal slub z Toba to nie wiem czy chcialabys z nim sypiac!!!

dziewczyno obudz sie!!!!naiwna jestes jak diabli. Pisal do ciebie i dzwonil caly czas a ty wierzysz we wszystko co ci powiedzial. Nie wiem jak kobiety moga byc tak slepe!!! Tlumaczysz go, tlumaczysz go diabelnie i tak naprawde nie odejdziesz. Nie wiem co cie tak pociaga w zajetym dwulicowym facecie, ktoremu ta zabawa sie podoba. I wierz mi on nie odejdzie od tej dziewczyny. Predzej ona kopnie go w dupe. Jakby mial odejsc to juz by to zrobil. A tak jestes dla niego poprostu zabaweczka. Brutalne ale prawdziwe

taaa... przez telefon i smsy mozna powiedziec wszystko :D uwierz mi ja tez potrafiłabym siedziec w domu przed kompem i wymyślać bajeczki ze własnie odwołuje ślub, ze jestem na ulicy XXX, ze własnie wyszłam od XXX. Ty w to uwierzyłaś ?:D no prosze Cie... to ze do Ciebie dzwonił nic nie znaczy. NIC. Skoro tak łatwo idzie mu okłamywanie narzeczonej to myślisz ze Ciebie nie okłamał? Gdybys była z nim wtedy to bym w to uwierzyła ale w takim wypadku? moj kumpel ma dziewczyne, ktora nie przepada za jego wyjsciami ze znajomymi... dzowni do niego co godzine i wiesz co on wtedy robi? "cicho, bo M dzwoni... tak kochanie, siedze w domu i sie ucze na poprawki, tak kochanie za chwile ide spać, nie kochanie nie musisz juz do mnie dzwonic, bo chce sie wyspac" a co robi potem to juz sama sobie dopisz. a mi sie wydaje, ze facet po takim długim stażu, mieszkajac z panna i planujac wspólne zycie nie bedzie sobie odmawiał seksu :) pokaż mi takiego ktory to robi... jak chcesz w to wierzyć to prosze bardzo... tylko żebys sie ktoergos dnia nie obudziła z reką w nocniku bo na jego profilu na NK pojawia sie zdjecia ze slubu i zdjęcia jego dzieci :)

Gość Felicity ...
Nie no oczywiście, że tylko ją okłamuje ... :O

Znam sytuacje,bo wiem jak to wyglada ze strony tej dziewczyny!!Wiem kto odwolal slub i wiem dlaczego! A skoro on nie bedzie umial ja zostawic,to znaczy ze nie zasluguje na mnie i tyle. Ciekawe tylko czy oni mogliby byc jeszcze szczesliwi..Jakby ona dowiedziala sie ze sie z kims spotykal..

Gość Felicity ...
Wiesz i wiesz ... ale dowody jakieś masz? Nawet jeśli faktycznie odwołali, to także dowód na nic ... bowiem mogło to być spowodowane brakiem kasy np. albo śmiercią kogoś w rodzinie... albo innych tysiące ... Gdy ludzie odwołują ślub z powodów uczucia, to przecież nadal nie mieszkają ze sobą ... bo niby po co? :O Mało tego nawet nie potrafią zerwać ze sobą ze względu na nową miłość? Nie przesadzajmy ... :O

Gość Felicity ...
No nie wyobrażam sobie tego .... Wiesz nie wiem, co do Ciebie czuje ... odwołajmy ślub ... ok nie ma sprawy ... Ale nie zostawię Cię nigdy ... ok ... :P

Dla mnie dziwne jest ze ona sie ie wyprowadzila od niego....to znaczy iecej jej nie ma jak jest bo wyjezdza....ale jednak nadal z nim "mieszka"

Gość Felicity ...
I niby dlaczego? Odpowiedział Ci? I dlaczego nie przyprowadza Cię do domu, skoro ona jest już tylko współlokatorką?

A jesli chodzi o odwolanie slubu to jestem pewna ze innnego powodu nie bylo!