Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana załamana

faceci dlaczego robicie takie rzeczy? to okrutne, nie wiem co robić

Polecane posty

Gość oszukana załamana

Byłam szczęśliwa z facetem prawie pół roku znajomości, on poznał moją rodzinę ufałam mu, wszystko było cudownie, do czasu. Ostatnio oboje wstawiliśmy na naszą klasę wspólne zdjęcia. Po tym - JESZCZE TEGO SAMEGO DNIA napisała do mnie jakaś kobieta uważała, że włamałam mu się na naszą klasę i wstawiłam to zdjęcie bez jego zgody - tak jej powiedział, okazało się że oni od 3 lat są razem i planowali przyszłość, zapytałam go czy to prawda, potwierdził, ale mówił też, że jest ze mną i tamto jest nie istotne, jednak do tamtej pisze i ją przeprasza, a do mnie się nie odzywa jestem załamana, co ja powiem mojej rodzinie, moja mama go polubiła jadał z nami czasem obiad a teraz nie chce mi się żyć, tamta kobieta powiedziała, że nie chce już z nim być i ja mogę go sobie zabrać ale ja już nie wiem czego chcieć i co robić nie chce jej litości :(

Gość doradca 500 zł sie należy
the end. na co Ci taki oszust? chyba nie myślisz poważnie o swojej z nim przyszłości?

Gość oszukana załamana
do tej pory myślałam o nim poważnie, bo go kocham, jak nikogo przedtem ufałam mu i myślałam, że wszystko nam się razem będzie układać :(

Gość 1234567....
Ty się nie przejmuj co powiesz rodzinie bo to najmniej istotne ....dobrze że sprawa teraz się wydała widać facet lubi mieć kilka panienek na raz jak np po ślubie daj sobie spokój dziewczyno z nim bo jest nic nie wart ....sam fakt że się teraz do Ciebie nie odzywa świadczy że nigdy poważnie Cię nie traktował

Gość oszukana załamana
nie wiem jak to możliwe, że kochałam go całym sercem a on mnie potraktował jak s.uke :(

Gość dobrze ci tak
dobrze ci tak, olewacie dobrych facetów, wybieracie złych, to ponoście konsekwencje albo zmieńcie sie i wybierajcie dobrych facetów

Gość oszukana załamana
myślałam, że on jest dobrym facetem, był delikatny romantyczny, czasem bywał zazdrosny, nigdy bym nie pomyślała, że może się okazać takim draniem ! może i mi dobrze bo byłam głupia i naiwna na początku tej kobiecie nie wierzyłam dopiero jak się dowiedziałam że mieli razem zamieszkać ;( Zadzwoniłam i zapytałam go czy to prawda, powiedział, że tak ale przez telefon nie chce mi tego tłumaczyć, a ja go już nie chce widzieć, chce zapomnieć zapaść się pod ziemie przestać czuć, płakałam cała noc, spałam może 2 godziny od rana też płacze jak głupia :(

autorko mam pomysł :) wez sie razem z konkurentka za sprawe i wystawcie go na Allegro w opcji KUP TERAZ .. moze sie skusi jakas inna naiwniara :P na łakomy kąsek

Gość koszmar..wspolczuje
ile on ma lat?

Gość oszukana załamana
nie bawią mnie takie żarty :(

Gość oszukana załamana
on ma prawie 20 mieli razem na studiach mieszkać podobno poznali się będąc w liceum :(

Gość a tak napisze
"tamta kobieta powiedziała, że nie chce już z nim być i ja mogę go sobie zabrać ale ja już nie wiem czego chcieć i co robić nie chce jej litości" To nie jest litość, po prostu szkoda jej życia na faceta oszusta. I Ty też powinnaś go kopnąć w d... bo to oszust i kłamca. Chcesz w ten sposób zaczynać związek? Z kimś takim?

allegro - cwaniacy i lovelasy walczą o Twoje zainteresowanie:p jesli chcesz przygarnąc faceta który ma umysl araba i uważa że Ty możesz miec jednego faceta a on 50 lasek -licytuj już teraz - nasze aukcje przynoszą 100% satysfakcji, na potwierdzenie załaczam komentarze zadowolonych urzytkowników: "Mój lovelas wykiwał mnie już 5 razy, ostatnio pukal sąsiadke mówiąc mi ze pomagał jej o 1 w nocy myć okna - jestem zadowolona:D" "Mój am dużego ale wkłada w rózne szpary:p ostatnio pomógł zrobić mi otwór w karmiku:)"

Gość Boze dziewczyno
Ty wogole sie z nim nie kontaktuj, zapomni8j o nim. to zwykly ch*j!!!!! ciesz sie, ze to sie stało teraz a nie pozniej, chyba nie chcesz ukladac przyszlosci z kim kto Cie bedzie zdradzał??? opanuj sie, nie ma co rozpaczac po takim draniu!!!!

Gość jfjhjasjja
ale frajer!teraz pracuje nad tamt laska bo jak ona go nie przyjmie i nie wybaczy to ma furtke u Ciebie.Mi by kamień spadł z serca ze wyszło na jaw wszystko a rodzinie powiedziałabym prawdę prosząc by nie pozwolili by kiedykolwiek wrócił!ty mozesz być zaślepiona,będzie bolało ale po co Ci takie góówienko pod dchem trzymać? ja bym napisała do tej laski: Bardzo Ci dziekuje że pominformowałaś mnie że ten wspaniały mężczyzna z którym sie spotykałam jest poprostu szmatą... Teraz gdy emocje opadły jestem szczęśliwa że wiem,po co dłużej pielęgnować coś w chamstwie i obłudzie.Oby Wam się udało... a jemu?jemu nic bym nie pisała...szkoda wkładu

Gość oszukana załamana
nie wiem czy gorsze jest być zdradzoną czy po tym całym złudnym szczęściu dostać w łeb i zorientować się, że jest się, tylko tą drugą :(

Gość obie jesteście głupie
że ani ona ani ty się nie zorientowałyście wcześniej

ale frajer!teraz pracuje nad tamt laska " bardziej bym obstawiał ze tutaj naiwniactwo góruje nad frajerstwem :P frajer zrobił wałek ... naiwniara sie łudziła 3 lata ... nie wiem kto jest tutaj głupszy :P ocene zostawiam autorce

Gość Boze dziewczyno
teraz nie ma znaczenia co jest gorsze.. dobrze Cie rozumiem, ze sie zastanawiasz rozmyslasz o tym wszystkim co sie wydarzyło ale w ten sposob zadreczasz sama siebie.. uwierz mi, ja niedawno przezyłam rozstanie i na poczatku tez tak sie czulam jak Ty, ale z czasem to minie.. nie zawracaj sobie nim glowy tylko zyj dalej. 3mam kciuki za to, ze w koncu spotkasz normalnego faceta i bedziecie razem szczesliwi

"faceci dlaczego robicie takie rzeczy?" Nie przesadzasz ?? Dlaczego uważasz, że wszyscy faceci robią takie rzeczy?? To tak jakby powiedzieć, że wszystkie kobiety to puste pustaki i puszczalskie idiotki. "to okrutne, nie wiem co robić" Facet zachował się jak idiota. Jak to nie wiesz co robić ?? Poszukaj sobie normalnego faceta.

Robimy takie rzeczy bo to fajne - cierpienie kobiet nas cieszy :) Lubimy krzywdzić kobiety, a jesli przy okazju uda się spenetrować jak najwięcej z nich, to wartośćdodana do naszej działalności :D

Gość oszukana załamana
nie wiem jak przeżyje to rozstanie, mój poprzedni prawie roczny związek też się rozpadł z hukiem, bo jestem uczuciowa, bo ufam, bo kocham, nie chciałam nigdy nikogo zranić a mnie ranią bez przerwy wszyscy faceci :(

Gość ah tak
ehh po pół rok ty mu ufasz... dziewczyno facetom wogule sie nie ufa

Gość oszukana załamana
komiczne : co jest zabawnego w cierpieniu innych, w zabawie uczuciami? moim zdaniem to złe, a nie śmieszne:/

Gość własnie
nie ufa sie do konca, chocby on byl niewiadomo jakim aniolkiem musisz miec do niego jakis dystans

Gość oszukana załamana
ale ona jakoś się tak nie załamała:/ ona napisała, że go nie chce znać że znajdzie innego, że jest taki sam jak wszyscy, a ja nawet nie potrafię go nienawidzić, wciąż tęsknie :/

Gość to biuerz z niej przyklad
on nie był Ciebie wart

Gość oszukana załamana
tego zdjęcia na nk nie skasował, chociaż go prosiłam :/ nawet się nie odezwał gdy mu powiedziałam że ma je skasować :(