Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaUla17

mój chłopak ma takiego penisa

Polecane posty

Gość PaUla17

chodze z chlopakiem od roku ostatnio zdecydowalismy sie na seks. chcemy to zrobic nie dlugo. podczas rozmowy moj chlopak powiedzial mi ze jest obrzezany. nie mam zadengo jeszcze doswiadczenia wiec nie wiem co to oznacza. wiem że ma skrocona skorke ale nic wiecej?! napiszcie dziewczyny czy to nie przeszkladza w seksie i czy trzeba na cos zwrocic szczegolna uwage i wogoole jak to jest?

Gość PaUla17
dzieki, no to jak go dotykac? to chyba boli. gdybym ja miala tak caly xczas łechtaczkę na wierzchu to bym sie ssikala z bolu a u chlopakow tak nie jest?

Gość lolololollolollo
przez te wszystkie lata wyrobil sie i nie czuje bulu

Gość PaUla17
czy któraś z dziewczyn miała partnera z takim? chciałabym się czegoś dowiedziec ze strony dziewczyn. a w ogole czy taki penis jest ladny czy nie zabardzo? no i jak go dotykac skoro nie ma tej skórki

Gość PaUla17
chyba lepiej beda czuła w buzi majac takiego obrzezanego pensa

Gość Marrggot26
penis twojego chlopaka jest zupelnie normalny nawet wiecej niz normalny, takie sa super! wygladaja ladniej niz te z pomarszczona skorka no i sa czyste. jesli twoj chlopak mial calkowite obrzezanie to musisz go stymulowac przy uzyciu zelu lub sliny potem jak stanie nie ma juz wiekszego znaczenia. milej zabawy!!!!!!!!!!

Gość Marrggot26
kokosanko . jest wrazliwszy jesli zostal obrzezany stosunkowo niedawno, jesli w dziecinstwie to jest mniej wrazliwy. Podobno ciekawe jest doswiadczenie z takimi z krotkim napletkiem. glowka jest mniej wrazliwa a korona zoleczi schowana pod takim krotkim napletkiem jest wrazliwa. daje to podobno duze mozliwosci stymulacji. tak slyszalam od kolezanki, sama nie mialam takiego doswiadcznia. moze ktoras z dziewczyn miala? ciekawa jestem opinii

no ja mialam stycznosc nie raz z obrzezanym i za kazdym razem facet mi mowil, ze sie rozni tym, ze jest bardziej wrazliwy, wiec widac to zalezy

Gość ALEKSANDDRA
moj facet ma wlasnie takiego z krotkim napletkiem. jest bardzo mmmmmm. nie zauwazylam tej cechy o ktorej pisze Margot, ale moze nie umiem sie do tego zabrac jak nalezy??

Gość PaUla17
Kokosanko to tak duzo jest facetow z obrzeanymi penisami tam gdzie mieszkasz? u nas chyba niewielu. a mialas takiego z "normalnym" jakie ci sie bardziej wydaja sexy?

Gość Michalea z nieba
a moja 18 laetnia kumpela ktora uuz ma faceta i wiec o co chodzi w tych sprawach myslala ze obrzezanie to odciecie żołędzia :D tak tylko pisze dla rozluznienia - niezle nie?:D iditokta:D

Gość PaUla17
Kokosanko przepraszam ze tak cie mecze ale skoro masz tak duze doswiadczenie to napisz mi troche dokladniej jak sie takiego penisa stymuluje kiedy mozna go dotknac mocniej i w ogole jak sie takiego "obsluguje" bo nie mam kogo sie zapytac a nie chcialabym czegos zle zrobic. Moj poprzedni i jedyny dotad chlopak mial napletek i poprostu pociafgalam nim w gore i w dol wowczas stawal i wszystko bylo jasne.

Najlepiej takiego penisa sie stymuluje oralnie, tylko trzeba to robic delikatnie, recznie tez mozna oczywiscie, najlepiej zwilzyc reke olejkiem

Gość 18UUUUlka
wiesz Michaela ze ja tez dlugo nie wiedziałam co to jest to obrzezanie. skad niby ma się to wiedzieć. w szkole na biologii nie uczą. dopiero jak się spotka takiego chlopaka to jest problem tjaki ma Paula. mnie poinstruowała moja kumpela jak i co robić bo już wiedziała . ja też chetnie bym przeczytala cos od kokosanki bo wyglada na to ze ma duze wiedze.

Gość Michalea z nieba
ale mnie nie chodzi o tą niewiedze w zadnym razie tylko o fakt ze ona myslala ze odciecie CALEGO zoledzia to obrzezanie - nawet sobie tego nie chce wyobrazac :D

Gość PaUla17
kokosanko jak penis jest obrzezany to jest calkiem bez napletka czy troche go zostaje? i jeszcze jedno przeczytalam tu na forum ze sa faceci z krotkimi napletkami od urodzenia... Czy mialas z takim do czynienia? to jest tak jakby byl obrzezany czy co...? nie rozumiem roznicy

no wiec tak, mialam stycznosc facetami, ktorzy nie mieli napletka od urodzenia ( nie mowie tu o Zydach), mialam tez z takimi, ktorzy mieli tylko troche napletka, dziwne to, ale tak bylo. jesli penis jest obrzezany to powinien byc bez napletka, chociaz z mojego doswiadczenia wiem, ze zdarzaja sie obrzezani majacy krotki napletek

Gość PaUla17
czy taki z małym napletkiem jest seksowny, czy lepszy całkiem bez?

Gość ja mam 9 cm penisa

Gość ja mam 9 cm penisa
dziekuje skarbenku

Gość PaUla17
chyba masz racje mnie tez jest troche obojetne pytam tylko z ciekawoosci. ale niektore dziewczyny uwazaja ze napletek jest obrzydliwy. moja kuzynka kiedys mi powiedziala ze nie mogla by sie seksic z takim.