Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie gotowa naslub

Nie gotowa na slub?/

Polecane posty

Gość nie gotowa naslub

ehhh, wychodze za miesiac za maz , a tu ostatnio przydarzylo mi sie cos nieplanowanego , pocalowalam siez facetem , nie moim ,5 lat bylam calkowicie wierna , nawet przez mysl mi nie przeszlo , zeby zdradzic, a tu taka sytuacja , tuz przedslubem , bylam pijana , hoc wiem , ze mnie to nie usprawiedliwia , ale nie o tym chce napisac. facet mi wybaczyl , zrozumial , przeprosilam , ale dziwne jest to , ze na poczatku wstyd mi bylo , zalowalam tego co sie stalo,a teraz coraz czescie o tym mysle, o tym mezczyznie , o wolnosci , ktora w jakis tam sposob trace , ehhh, chyba nie jestem gotowa na ten slub , cos mi odbija

Gość gwiazdeczka555
W zyciu zdarzają sie nam rozne sytuacje jak np. takie, o jakiej piszesz. Slub jest bardzo waznym wydarzeniem, dlatego został Ci jeszcze miesiac, aby sie zastanowic.Jak wyobrazasz sobie malzenstwo skoro myslisz o innym? dobrze się zastanow TERZAZ, bo potem będziesz nieszczęsliwa i po co Ci to?

Gość nie gotowa naslub
kocham swojego faceta, z tym ze to nie jest juz dzika namietnosc , zauroczenie , takie jak na poczatku, nie ma tego dreszczyka emocji , tych motyli w brzuszku , ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie zycia bez niego , ten pocalunek z innym , przypomnial mi poczatkowe czasy z moim M.

Gość prawie żona
Może powinnaś poważnie pomyśleć nad odwołaniem ślubu... skoro uważasz że to nie ten z którym chcesz spędzić reszte życia, to po co się w małżeństwo pakować... Lepiej odwołać ślub niż się później rozwodzić... Ja wychodzę za mąż za 3 tygodnie i nigdy nie miałam takich dylematów... :)

Gość nie gotowa naslub
25 lat...sama chcialam tego slubu , a teraz takie dylematy..

Gość nie gotowa naslub
prawie żona , ja tez nigdy nie mialam , strasznie pragnelam tego slubu, oboje pragniemy ...

Gość Fasolka323
TO zapomnij o tym głupim pocałunku i wszystko bedzie OOOOOOOOOOOKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość prawie żona
dokładnie najlepiej zapomnieć! nie wracać do tego!

Gość Nie gotowa na slub/
staram sie;)nie powtotrze tego napewno;)