Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogorek

po co płacić za dziwki

Polecane posty

Gość ogorek

Po co płacić za dziwki jeśli laski wyrwane na dyskotece dają za darmo.. :D:D ? dobrze że ja taka nie jestem!:D

W tym sęk. Nie każdemu odpowiada takie towarzystwo. Ne wspominając już o waleniu kukły, która jest już na tyle pijana że nie wie czy jesteś piątym czy dziesiątym amatorem darmochy.

Laska z dysloteki ze spocona ci..pą,która niewiadomo ilu przeleciało,mozesz ja zerź..nąć w ubikacji czy w aucie albo w krzakach.Wstep na dyske tez kosztuje,pare piwek itp. idac do laski np. z Roksy mam czysciutką I pachnocą,mogęz nia wziac kąpiel,obsłuży mnie profesjonalnie bo płacę I wymagam a nie jak jakas małolata z dyski

Nie tyle co kosztuje, tylko stemplują cię jak świnię. Przynajmniej to zapamiętałem, jak dałem się namówić na "disco" :O. Mało tego, podchodzę do baru i proszę o ciemne piwo a kolo przynosi mi browara z czarną etykietą przyklejąną do butelki. :O Co ta za ludzie? Naprawdę poczułem się nieco wyalienowany. :O Przez swoje fanaberie straciłem okazję na darmowe ruchanie. :O ale jakoś nie żałuję. ;)

Tak sobie czytam i myślę, że jednak następuje totalny regres w ewolucji.

wiadomo kto... niestety kilometry biją :( To prosta matematyka :O dodaj sobie dwa i nie przejmuj się szczegółami. ;) 🖐️

Żyjąc sentymentami daleko się nie zajedzie. ;) Sam jestem zdziwiony że po takim czasie, wpisuję hasło i projekcik chodzi. Widocznie pani cenzor czegoś nie dopilnowała. :)