Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagatka22

Czy jest możliwe spotkać miłość przez internet??

Polecane posty

Chodzi o to że spotkałam się 3 razy z osobami poznanymi w ten sposób.. 2 pierwsze to tylko jedno spotkanie było a z tym 3 coś zaiskrzyło ale trwało tylko miesiąc.. i w sumie nie zakończyło się ciekawie.. są tu jakieś pary którym udało się tak poznać i są razem??

si :) już prawie 2 lata razem :) p.s wczesniej spotkałam sie 2 razy i to była totalna porażka :)

Gość hymymy
Tak! ja jestem w takim związku juz 3 lata, chociaż ostatnio coś sie sypie...

Gość jeeeest
i ja jestem tegon dowodem

Gość
bardzo mało prawdopodobne :) szczególnie odradzam umawianie się przez strony randkowe - wielu typków tam się ogłaszających utrzymuje kontakty z wieloma kobietami jednocześnie :)

Gość ada_to _nie_wypada
ja spotkałam moja miłość przez internet.na początku były to spacery ale po jakimś coś zaiskrzyło. nie wiem możne z powodu burzy powietrze było niesamowicie naelektryzowane. Ta randka w ciemno trwała 3 lata ale się skończyło. Bywa takie jest życie....

Gość maleive
Jest możliwe :)

Gość EdHa 93
Wszystko się może zdarzyć ..

ja miałam męża z internetu, teraz mam faceta z internetu (3 lata razem). a no i kumpli też mam z internetu. lubię zawierać znajomości w sieci.

Gość prawie żona
Ja swojego narzeczonego poznałam przez czat :) Za 3 tygodnie wychodzę za niego za mąż :) To było przeznaczenie... bo ani on ani ja nie szukaliśmy nikogo.

moja kuzynka wyszla za mąż za faceta poznanego przez gg :D U mnie sprawdziło sie powiedzenie "do trzech razy sztuka" - jesli mi nie wyjdzie, to juz 4 raz nie bede próbować. Poszukam innej metody.

Gość czarpoma
to była moja druga znajomosc.pierwsza to totalny niewypał.na zdjeciach zupełnie inaczej wyglądał,okazało sie ze ma wszystkie zeby w pruchnicy,wychudzony jakis i alkoholik

Gość Hagdka
EdHa 93 gdy glowa pelna wiary ....

Gość czarpoma
do dzis mnie odrzuca na sama mysl.z drugim poszlismy na zywioł-ja do niego na spotkanie,on do mnie a po 3 mcach zaamieszkalismy razem.docieralismy sie-to fakt ale teraz jest super.wiedziałam wtedy ze warto:)

Ja z tym 3 umówiłam się zaraz na drugi dzień jak się poznaliśmy.. to było szalone i ryzykowne... przez pierwsze 2 tyg było cudownie... przyjeżdżał, pisał miłe sms...potem wyjechał na 2 tyg na żagle i jak wrócił już nie był taki.. chciał mnie zmienić... zmusić do czegoś czego nie chciałam... a najgorsze było to,,co mnie zawsze wkurza, że faceci nie potrafią powiedzieć prosto w twarz ze to koniec tylko zaczynają Cię olewać i w końcu już w ogóle się nie odzywają a ty myślisz cały czas...

oczywiście że jest możliwe :) u mnie się sprawdziło :) poznałam 1 to byłam z nim miesiac i coś jednak było nie tak zupełnie inne charaktery... 2 poznany na czacie przez przypadek sie spotkaliśmy na mieście i jest moim dobrym kumplem 3 no własnie obydwoje nikogo nie szukaliśmy byliśmy świeżo po rozstaniach z byłymi partnerami.. zaczelo sie od rozmów na gg aż sie spotkaliśmy i od tamtej pory już 2 latka razem :)

Gość
W tym problem, że niekiedy są to kontakty seksualne - a stąd do choroby wenerycznej droga już niedaleka :o

A czy po nie udanym spotkaniu albo po związku..nie mieliście jednak zahamowań żeby już więcej tak się nie umawiać? że znowu i tak nic z tego dobrego nie będzie..znowu rozczarowanie

ja miałam oczywiście że miałam... z jednej strony chciałam kogos poznać i to wyzwalało we mnie taki dreszczyk emocji ale z drugiej strony bałam się że to będzie jakiś dupek.. jednak jak się spotyka z kimś od razu to jest większe ryzyko rozczarowania a jak się rozmawia z tą osobą długo chociaż przez internet to jest zupełnie inaczej. :) ja przed spotkaniem z tym ostatnim rozmawiałam z nim od maja.. potem w wakacje nie mieliśmy kontaktu i pod koniec sierpnia postanowiliśmy się spotkać :) było warto :)

ja miałam problem, bo tych pierwszych dwóch było niewiele starszych ode mnie :) ten ostatni ciut wiecej :D wiec troche panikowałam czy sie w ogóle dogadamy :)

Gość haheha
Pomarańczowy Skurwysyn Ja jezdem. Tutaj, na kafe spotkałem swoją drugą połówkę...pierwszą miałem z nocnego to az tyle połówek jest??? ile jeszcze dopasujesz do siebie? ja pikole...moje przeswiadczenie..to jedna i jedyna połowka... bład w myśleniu?:D