Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..margolcia..

mam ochote na sex z księdzem

Polecane posty

Gość gość
Gdzie wątek sex z księdzem??????????????

Gość gość
ksiadz w dlugiej sukni i ja jak tez dluga ubiore to sie do niego nie dobiore

Gość gośćRadosna Gosia
ja miałam podobny problem. Podeszłam w ten sposób. Wyczaiłam kiedy będzie w konfesjonale, i poszłam do spowiedzi. Powiedziałam drżącym głosem,że jednym z moich grzechów jest pragnienie spędzenia nocy z księdzem. przeraźliwie bałam się co powie lub zrobi, ale.... spokojnie mi powiedział, że możemy porozmawiać poza konfesjonałem kiedyś u niego i..... To był wspaniały seks... Takiego nie zapewni mi mój mąż ....

Gość gość
glupi temat i wątpię by real historia jak większość tematów tu dzieci z gimnazjum sie nudzą poprostu

Gość gość
Nie umawiaj się z nim bo na zawsze zniszczysz siebie. Byłam z księdzem a on zapewniał, że jestem jedyną ukochaną, pisząc często- (tęsknię i pragnę). Dobrze wiedział co robi aż do momentu gdy zadzwoniła jakaś kobieta pytając co mnie z nim łączy? Ona również żyła w świadomości tej jedynej. Pomogła mi się wyleczyć z tego debila - buziaczek M

Gość gość
Spotkaj się z nim,gadka szmatka i po prostu nie wiem podejdz do niego ,a dalej wszystko się samo rozkręci.Słuchaj go uważnie staraj się słuchać co do ciebie mówi.Dawaj mu do zrozumienia,ze masz ochotę na sex z nim ,kokietuj go.No my kobiety jesteśmy w tym mistrzyniami.Wykorzystaj swoje walory.Ubierz się sexy tak i działaj.