Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin 23 katowice

NIE WIEM CO MAM O NIEJ MYŚLEĆ ! WKURWIAM SIĘ!!!!!!!

Polecane posty

Gość marcin 23 katowice

spotkalem dziewczyne w klubie wszystko spoko spotkalismy sie kika razy a to kino a to spacer kolacje itp itd fajnie nam sie rozmawia Kiedy pisze do niej o spotkanie nigdy mi nie odmawiala zawsze chetnie z tym że jest jeden problem NIGDY NIE ODEZWALA SIE PIERWSZA DO MNIE NIGDY NIE NAPISALA SAMA Z SIEBIE SMSA RAZ NIE ODZYWALEM SIE PRZEZ 5 DNI CHCAC SPRAWDZIC CZY ONA COS POCZYNI ZE SWOJEJ STRONY - CISZA:) NIEWIEM CZY TRAKTUJE MNIE TYLKO DLA ZABICIA CZASU CZY JAK ... MYSLICIE ZE POWINIENEM ZROBIC TAK JAK MI DORADZIL JEDEN ZNAJOMY PRZESTAĆ SIE ODZYWAC I CZEKAC CO BEDZIE SIE DZIALO ? JAK SIE NIE ODEZWEI PRZEZ ILE ? TO MAM ZNOW PROBOWAC ? NIEWIEM CZY TO SENS JEST WOGOLE ALE DAJE SOBIE NARAZIE SPOKOJ BO MOZE ZA BARDZO SIE STARAM ;)

Gość mądra dziewczynka

Gość nineinch25
ona tez pewnie cie sprawdza moj obecny facet tez ak wszystko pierwszy przez 2 miech zaczynal, telefony, spotkania, nie poddawał sie.

Gość a moze sie wstydzi P

nie martw sie tym!!!!!!!!!! jej na pewno zalzy widac czyala odpowiedni poradniki:P gdzie bylo napisane ze ma sie nei odzywac:P kobiey nei chca wyjsc na desperatki! dlatego sie pierwsze nei odzywaja gdyby sie za czesto odzywala pewie y ie zndzila soba!

Wiesz ja taka sama jak ta dziewczyna - oczywiście na początku związku. Lubię jak chłopak pierwszy się odzywa. Wiem że wielu chłopakom też to odpowiada. Później się przyzwyczajam, i piszę. Może ona nie chce Ci się narzucać? Myśli że jesteś zajęty? A powiedziałeś do niej kiedyś coś typu: ,, Jak będziesz miała czas zadzwoń?" albo ,,wyślij sms-a jak wrócisz"?

Gość myslem
generalnie to moze oznaczac, ze nie jest pewnqa co czuje... boi sie, ze jesli wykarze inicjatywe, to pomyslisz, ze jest gotowa na cos powaznego, a moze po prostu 'badanie gruntu' zajmuje duzo czxasu :) moze jest niesmiala, moze ma taki poglad ze to facet ma zawsze przejmowac inicjatywe. nie poddawaj sie poki co... jesli pisze z toba, zgadza sie na spotkania to znaczy ze tego chce, a przynajmniej, ze chce sprobowac.

Gość marcin 23 katowice
trudno znamy sie jakies 3 tygodnie ale to juz jest wystarczający czas zeby ona tez pokazalaa ze w jakims tam stopniu jej zalezy NIie odpisala mi na sms w sprawie spotkania ostatnio i ja koncze starania o nią jesli sie nie odezwie pierwsza trudno sie mowi

jestem z moim juz ponad 3mies i nie odzywam sie pierwsza!!! jedynie co to rano dzien dobry(jak wiem ze wstaje pierwsza a on jeszcze spi bo jak wiem ze wstal i nie napisał to sie nie odezwe pierwsza a on i tak napisze) nie wiem czemu tak mam ale moze ona ma tak samo:)

Gość marcin 23 katowice
ja sie ciesze ze jeszcze sie tak nie zżyłem z nią przez te kilka spotkań bo latwiej mi bedzie sie nie odzywać ;) zaczynam od dziś uwazam ze lepiej bedzie jak tak zrobie bo takto wyjde na napaleńca i osobe potrzebującą Jak sie nie odezwie 2 tygodnie to wtedy bede myslal ponownie

Gość siwucha
zamilcz a potem szukaj na kafe tematu " milczy co mam zrobić?"

Gość marcin 23 katowice
no chyba skoro nie odpisala na SMS w sprawie spotkania to czego ja jeszcze mam szukac u niej ? dzwonic po co?

Gość marcin 23 katowice
no mysle ze jest to bardzo mozliwe ze bedzie wkrotce temat MILCZY CO MAM ZROBIĆ :) ale jak mowilem trudno a powiedzcie mi jedną rzecz kobietki moje czy jesli jest w niej chociaz cień jaki maly procent tego ze cos tam do mnie niby czuje i podobam jej sie to ona sie nie odezwie pierwsza jak bede milczal ? to laski wolą stracić taką osobe niż odezwac sie i spytac co tam slychac? nie rozumiem fakt jest ladna i moze miec wielu

Gość zzza
Tia...... niech zyja poradniki.

Gość bez imnienia
a moze Ci odpisała a sms nie przyszedł???????? ja tak nieraz miałam nie poddawaj sie wyczekaj jeszcze albo z Nia szczerze pogadaj jak nie bedzie nIc z tego to bajooo

Gość marcin 23 katowice
penis mniam

Gość 3tfa
mi bardzo zależy, a wytrzymuję już 2 lata :)

Gość cafeteriuszka
najgorsze sa te gierki- przetrzymie chlopaka, przetrzymie dziewczyne, zamiast szczerze pogadac-ma chec to pisze, nie jest zainteresowana/y to nie pisze...proste

Gość marcin 23 katowice
no ale po 4 spotkaniach to chyba nie mozna za dużo wywnioskowac czy jej zalezy czy nie ? wiec pewnie bedzie lipa bo ja nie zamierzam sie odezwac przez tydzien albo wiecej a pozniej to juz pewnie bedzie za pozno

Gość Anq25
Olej ją...albo jej nie zależy albo zgrywa księżniczkę...po co i taka dziewczyna?

Gość Nicolka.....
Nigdy nie czytalam zadnych durnych poradnikow a mimo to po trzech tygodniach znajomosci (w tym 5 dni milczenia) jakos ciezko by mi bylo pisac do faceta i mu sie nazucac... No chyba ze w przeciagu tych spodkan padly by jakies deklaracje i checi z obu stron na sprobowanie stwozenia zwiazku. Nie unos sie tak bo ja stracisz... Dzwon, pisz i umawiaj sie z nia! A przy jakims najblizszym spodkaniu pogadaj z nia o was...

"NIEWIEM CZY TRAKTUJE MNIE TYLKO DLA ZABICIA CZASU CZY JAK ..." To sobie odpowiedziałeś na pytanie, jak kobicie się podobasz to lata za tobą jak przysłowiowa mucha za kupą. Ta twoja spotyka się z tobą widocznie z braku laku. Nie pytaj więcej o radę w takich sprawach kobiet, bo to jak pytać hydraulika dlaczego samochód nie chce zapalić ;)

Pewnie ją kręcisz (skoro się z Tobą spotyka), ale jednocześnie nie chce wyjść na łatwą cizię i stąd nie odzywa się pierwsza nigdy, przynajmniej na początku znajomości. Znam dużo takich kobiet :o

Gość jak ja to widze
to ona już dostała od faceta po tyłku i chce być pewna że jesteś w stanie dać z siebie maximum. chce mieć pewność że jak ona sie zaangażuje to jej nie powiesz "sorry lala ale miałas być tylko przygodą" .Jak się zaangażujesz a tamten ktoś ma cię w tyłku to następnym razem długo testujesz następnego kandydata, zanims ię zaangażujesz.