Muchacha 0 Napisano Październik 22, 2009 Aisha-hm - zobaczysz, uda się. Ja właśnie rozpoczynam 98 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cykl starań i zamierzam na 100-ny ogłosić dwie najgrubsze i najczerwieńsze krechy na świecie ;) A jak nie, to niech diabli wezmą wszystkich lekarzy :P Biedroneczko - oczywiście, że dam znać co wyszło. Cykam się jak świerszcz na wietrze, ale cholera, nie mam innego wyjścia. Schudłam już 2 kg z nerwów (czyli źle, bo bardzo chcę przytyć), a na włosach więcej srebra wyszło. Zwariuję, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisha-hm 0 Napisano Październik 22, 2009 Muchacha Dzieki :) wkońcu każdej z nas musi sie udać, a i trzymam za Ciebie kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karollla1402 0 Napisano Październik 25, 2009 KOBIETKI STARAJĄCE SIĘ NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN @.......MIASTO Myszka 24.......26...............29.................23.10.......... ...USA Zabciaaa.........24...............2..................?.. ..............lubuskie bett24............24..............11........nieregularne @.........w.śląskie _iwia_............27..............10.................10. 08.......wielkopolskie Mycha_20........20..............1.................22.08 ........wielkopolskie koza..............24..............25..................6. 08 .......mazowieckie karolina8324....26...............4..................2.08 ........wielkopolskie czarodziejka_retro 28.........1.................23.09.........mazowieckie elus1982 .........26..............13................05.11.09......zac h -pom muchacha........35..............97 - koniec testowania - zach-pom laptopowiczka..30................2...........nieregularn e...mazowieck zosiozol..........24................2............28.10.. .........irlandia karollla1402.....26...............8.............16.11............ wielkopolska KOBIETKI PRZED STARANIEM NICK ............WIEK....... Przewidywany mies.starań .........MIASTO Kamyskaa.......22............ listopad 2009 .. .............k.Zie lonej Góry Słonecznik......28............12.2009-02.2010........... .......mazow sz anka127........32..........luty,marzec2010.............. ...po dkarpackie Marakuja 22....22........ok.9/10.2009 i do skutku .........Warm-maz. ZACIAZONE NICK.............WIEK............WSTEPNY TERMIN................MIASTO biedroneczka...30...............05.2010................. ...............UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karollla1402 0 Napisano Październik 25, 2009 Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Na usprawiedliwienie mam - rekonwalescencja swoich sił witalnych, głównie psychicznych. A widzę, że się dzieje... nowe nicki przybywają. Dzisiaj się wkurzyłam bo dowiedziałam się, że moja koleżanka jest w ciązy a mój mąż o tym wiedział i mi tego nie powiedział. Dowiedziałam się przypadkiem i jest mi tak przykro, że się im tak szybko udało. Przecież w czerwcu mieli ślub....... Wiem nie powinnam im zazdrościć........... ale ja też już bym chciała zajść i szczęśliwie donosić maluszka.... Powoodzenia. Ah i wykres dodałam bo nigdy mnie na nim nie było...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota420 0 Napisano Październik 25, 2009 hejka! moge do was dolaczyc ja tez sie saram o dzidziusia! pierwsza ciaze poronilam w 8tc;( a teraz staram sie juz 4 czykle i nadal nie widze dwoch kresek wszystkim staraczka zycze dwoch kreseczek na tescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2009 Czesc dziewczyny:) Do mnie jak zwykle wczoraj zawitalam czerwona malpa.....Pozatym nic nowego nie ma....praca, praca i jeszcze raz praca....wrocilismy z kosciola , z zakupow i z obiadku i teraz mam troche wolnego czasu...:) Pozdrawiam Was wszystkie i do poklikania KOBIETKI STARAJĄCE SIĘ NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN @.......MIASTO Myszka 24.......26...............30.................22.11.......... ...USA Zabciaaa.........24...............2..................?.. ..............lubuskie bett24............24..............11........nieregularne @.........w.śląskie _iwia_............27..............10.................10. 08.......wielkopolskie Mycha_20........20..............1.................22.08 ........wielkopolskie koza..............24..............25..................6. 08 .......mazowieckie karolina8324....26...............4..................2.08 ........wielkopolskie czarodziejka_retro 28.........1.................23.09.........mazowieckie elus1982 .........26..............13................05.11.09......zac h -pom muchacha........35..............97 - koniec testowania - zach-pom laptopowiczka..30................2...........nieregularn e...mazowieck zosiozol..........24................2............28.10.. .........irlandia karollla1402.....26...............8.............16.11... ......... wielkopolska KOBIETKI PRZED STARANIEM NICK ............WIEK....... Przewidywany mies.starań .........MIASTO Kamyskaa.......22............ listopad 2009 .. .............k.Zie lonej Góry Słonecznik......28............12.2009-02.2010........... .......mazow sz anka127........32..........luty,marzec2010.............. ...po dkarpackie Marakuja 22....22........ok.9/10.2009 i do skutku .........Warm-maz. ZACIAZONE NICK.............WIEK............WSTEPNY TERMIN................MIASTO biedroneczka...30...............05.2010................. ...............UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchacha 0 Napisano Październik 25, 2009 A ja chciałam tylko powiedzieć, że jednak jutro idę do szpitala. Trzymajcie kciuki, bo będzie grubo :O. Jedyne co mnie trzyma przy siłach, to nadzieja, że po badaniu ujrzę dwie krechy. Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina8324 0 Napisano Październik 25, 2009 Muchacha trzymamy kciuki.Zobaczysz będzie dobrze kochana.Tylko się nie denerwuj. Witam nowe dziewuszki:) Całski staraczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisha-hm 0 Napisano Październik 26, 2009 Witam! Aktualizuje tabelkę, przedemna nastepny miesiąc starań KOBIETKI STARAJĄCE SIĘ NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN @.......MIASTO Myszka 24.......26...............30.................22.11.......... ...USA Zabciaaa.........24...............2..................?.. ..............lubuskie bett24............24..............11........nieregularne @.........w.śląskie _iwia_............27..............10.................10. 08.......wielkopolskie Mycha_20........20..............1.................22.08 ........wielkopolskie koza..............24..............25..................6. 08 .......mazowieckie karolina8324....26...............4..................2.08 ........wielkopolskie czarodziejka_retro 28.........1.................23.09.........mazowieckie elus1982 .........26..............13................05.11.09......zac h -pom muchacha........35..............97 - koniec testowania - zach-pom laptopowiczka..30................2...........nieregularn e...mazowieck zosiozol..........24................2............28.10.. .........irlandia karollla1402.....26...............8.............16.11... ......... wielkopolska Aisha-hm.........24...............2.............22.11.......śląskie KOBIETKI PRZED STARANIEM NICK ............WIEK....... Przewidywany mies.starań .........MIASTO Kamyskaa.......22............ listopad 2009 .. .............k.Zie lonej Góry Słonecznik......28............12.2009-02.2010........... .......mazow sz anka127........32..........luty,marzec2010.............. ...po dkarpackie Marakuja 22....22........ok.9/10.2009 i do skutku .........Warm-maz. ZACIAZONE NICK.............WIEK............WSTEPNY TERMIN................MIASTO biedroneczka...30...............05.2010................. ...............UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Październik 26, 2009 hej dziewczyny;) daaaaawno mnie tu nie bylo...mam pytanie do doswiadczonych...otoz jak kiedys pisalam staramy sie o dziecko. cykle mam okolo 24-26 dniowe czasami zdarzy sie wyjatek ze jest 30 dniowy. w tym miesiacy w 26 dc dostalam plamienia ( byly ze 3 lub 4 plamki i to tez takie bardziej brazowe, nie czerwone) myslalam ze to okres sie zaczal ale do dzisisaj nic nie ma...jest tylko bol brzucha taki jak na okres i dlatego caly czas mysle ze zaraz @ przyjdzie...testu jeszcze nie robilam poczekam jeszcze pare dni...chodzi mi o to czy ktoras z Was tak miala i byla w ciazy? z gory dziekuje za odpowiedzi i sory za bledy;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina8324 0 Napisano Październik 26, 2009 Cześć:) Dzisiaj znowu idę do ginka na przeglądzik:) Byłam w środę, w piątek ale niestety pani doktor nie dotarła no to lecę dzisiaj.Moja ginekolog powiedziała, że będziemy obserwować przebieg cyklu.Tylko wizyty co drugi dzień o 11:30 kolidują z pracą.Jakoś narazie udaje mi się zamieniać na zmiany ale nie wiem jak będzie dalej. Buziole dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedroneczka bez kropek 0 Napisano Październik 26, 2009 Muchacha, czy Ty dzisiaj badania mialas? AsiaAak - to chyba moze byc plamienie implantacyjne, ja tak mialam w pierwszej ciazy. Myslalam, ze okres przyszedl, a tu poplamilam troszke i tyle tego bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina8324 0 Napisano Październik 27, 2009 Wczoraj usłyszałam od ginekologa, że nie widzi wogóle jajeczkowania i od przyszłego miesiąca duphaston bo w tym już nie ma sensu.Tylko zastanawiam się czy ona mogła cokolwiek widzieć skoro ja mam długie cykle 35 dni i więcej.Ech...coraz mniej we mnie nadziei:( A co u ciebie muchacha??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchacha 0 Napisano Październik 28, 2009 Biedroneczko - dzisiaj wyszłam ze szpitala, badanie miałam ok. 14.00. Zastrzyk w pupę bolał przeokrutnie, myślałam, że mi pośladek odpadnie ;) Ale hsg też było niezłą jazdą. Normalnie popłakałam się z tej niemocy i bólu, jaki zadała mi swoim brakiem delikatności baba je wykonująca :O Kontrast przelecał jak wysokie napięcie przez moje jajowody. Wychodzi na to, że są w pełni drożne. Wyniki z usg też są ok, wszystko bez zmian. TO DLACZEGO NIE MOGĘ ZAJŚĆ? Inny lekarz podejrzewał PCO, a oni nic nie widzą? Jak mam to rozumieć? Na pewno podejmę skrupulatne przytulanka, jak tylko przestanę krwawić po tej 'penetracji'. Mówią, że jest 33% szansy na zajście w ciągu 3 m-cy od hsg. Kto wie? I na pewno zasięgnę opinii jeszcze innego lekarza, bo tak nie może być, że niby wszystko ok, a dzidzi niet. Najważniejsze, że przeżyłam. Schudłam 3 kg :( Ale teraz moim celem jest akcja tuli tuli Buziaki dla wszystkich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedroneczka bez kropek 0 Napisano Październik 28, 2009 Muchacha, dzielna dziewczyna z Ciebie! Wiesz mi sie wydaje, ze trzeba zbadac Twojego partnera, moze wina nie lezy po Twojej stronie... Wiem, ze on nie chcial, ale musisz z nim powaznie pogadac, bo jesli z nim cos jest nie tak, to i pzytulanka nic nie wskuraja... Ja napisze, ze dzis mialam bardzo wazne usg, ktore bylo robione pod kontem wykrycia ewentualnych nieprawidlowosci (w poprzedniej ciazy wlasnie w tym stadium znaleziono bardzo powazne wady genetyczne). No wiec usg nic zlego nie znalazlo, wszystko w normach. Termin mam na 7 maja 2010. Pozdrawiam Was dziewczyny i mam nadzieje, ze i Wy wkrotce zobaczycie Wasze maluchy 'balujace' u Was w brzuszkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisha-hm 0 Napisano Październik 29, 2009 Muchacha - Powodzenia, trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisha-hm 0 Napisano Październik 29, 2009 Muchacha - Powodzenia, trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedroneczka bez kropek 0 Napisano Październik 29, 2009 Nie wiem, jak wy dziewczyny, ale ja cos nie widze postow w odp kolejnosci...jakas awarja jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchacha 0 Napisano Październik 30, 2009 Już wszystko wróciło do normy, bo wczoraj większości postów nie było :O Dzięki dziewczyny za kciuki. Będę robić co w mojej mocy, by moja połóweczka miała duuuużżżo przyjemności :D A ja przyjmę każdego "chłopaczka" byleby sprawił, że test będzie pozytywny. Któryś z tych milionów chętnych dotrze do celu, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchacha 0 Napisano Październik 30, 2009 Super kalendarzyk znalazłam: http://piekielko.info/kalendarzyk/ Wpiszcie swoje liczby i zobaczycie, jaki wykres wyjdzie! WOW! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamyskaa 0 Napisano Październik 31, 2009 Hej,co z naszymi staraczkami? Tak mało się odzywacie... Żabciu co u Ciebie? Ja mam jeden powód do radości,ponieważ powtórna cytologia wyszła pomyślnie :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 31, 2009 Czesc Wam:) No rzeczywiscie cichutko jest na forum....ja mam dzis dzien wolny, ale zaraz sie biore za sprzatanie i relax:D:D:D:D Bede zagladac, ale juz zycze Wam milutkiego weekendu:) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina8324 0 Napisano Listopad 3, 2009 Dziewczynki coś mało tu zaglądacie.Ja niestety ostatnio też bo mój komputer odmawia posłuszeństwa.Muszę go oddać do naprawy. Pozdrawiam was wszystki i trzymam kciuki za pozytywne wyniki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bett24 0 Napisano Listopad 4, 2009 A więc jestem po wizycie w Klinice Leczenia Niepłodności ! W piątek jedziemy z mężem na test po stosunku, ponadto muszę zrobić szereg badań z krwi a w okolicach 7 grudnia będę miała sprawdzaną drożność jajowodów :( Ogólnie z wziyty jestem zadowolona, lekarz niezbyt gadatliwy ale jest podobno świetnym specjalistą... przepisał mi 2 op. duphastonu - mam je brać od 16 dnia cyklu, powiedział, że nie zaszkodzi a może pomóc w zagnieżdzeniu jajeczka. Póki co jestem dobrej myśli i będę cierpliwie czekać na efekty. P.S. Jejku ile par leczy się z powodu niepłodności - było ich tam całe mnóstwo ! Począwszy od młodziutkich dziewczyn a kończąc na takich po 30-stce. To jest chyba naprawdę choroba cywilizacyjna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchacha 0 Napisano Listopad 4, 2009 Choroba i to jaka! :( Tak się zastanawiam, czemu mi lekarz nie przepisał duphastonu... Przecież mógłby mi pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina8324 0 Napisano Listopad 4, 2009 Ja będę brała duphaston od następnego cyklu.Brałabym go już teraz razem z parlodel-em ale nie było jajeczkowania w tym cyklu.Muchacha może powinnaś powiedzieć o tym swojemu lekarzowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchacha 0 Napisano Listopad 4, 2009 Tak właśnie zamierzam uczynić. Jutro zadzwonię, żeby się umówić. MOŻE jeszcze w tym roku się załapię :P :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bett24 0 Napisano Listopad 5, 2009 Ostatnim razem jak zobaczyłam II grube krechy na teście - brałam właśnie duphaston. Niestety moje szczęście nie trwało zbyt długo :( Ale jakieś nadzieje mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mamuśka_25 Napisano Listopad 5, 2009 Witam was dziewczyny mogę do was dołączyć? Staramy się o 2 dziecko już 7 cykli jak na razie nic :( Lekarz powiedział że może wina być po stronie męża ponieważ 1 dziecko już mam ale nie z nim. Córka jak i my bardzo pragnie mieć synka-braciszka:) Nie raz już przepłakałam że znów się nie udało i powiem wam że nie sadziłam że tak będzie trudno!! Z córką to była wpadka ale i też chciana wpadka ;) 14dc po bzykanku z mężem miałam rano brązową plamę na bieliźnie jak myślicie to mogło oznaczać owulacje że wtedy była? Mimo ze urodziłam córkę to teraz jestem ciemna w tych sprawach hi hi hi kiedyś człowiek nie myślał o tym że musi być owulacja itp. tylko bzyku bzyku i jest maleństwo ;)A tak bardzo dużo osób się stara i to latami o maleństwo i nic a serce pęka, znam takie pary.Najgorsze jest to że moje koleżanki albo rodzą albo im się udało i są w ciąży a ja tak bardzo już bym chciała bo córka ma już 6 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Listopad 6, 2009 no i zaczynam 14 cykllllllllllll... kużwa mać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach