Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamyskaa

Pragnę dziecka-te strające się i te przed staraniem 2009

Polecane posty

Taka tu cisza.... Ja właśnie dziś wróciłam ze szpitala, w niedzielę zaczęłam plamić, nie wiedziałam jeszcze czy na pewno jestem w ciąży, no i okazało się, że jestem :) 6 tydzień :))) Widziałam już bijące serduszko. Teraz mam brać leki i wypoczywać. Tak jakoś dziwnie się czuję, bo bardzo chciałam zajść w ciążę, a teraz jak już jestem to jakoś mi tak inaczej... Ale cieszę się bardzo! Pozdrawiam :))

Cześć Dziewczyny!! Wpadam się Wam pochwalić, że na 100% jestem w ciąży ;) To już 11 tydzień. Wczoraj byłam na usg trójwymiarowym, mój Dzidziuś ma prawie 4,5 cm i jest baaardzo ruchliwy :) Piękny to był widok. Takie Maleństwo, a tak skakało mi w brzuchu :) Jednak to 3D to super wynalazek. Bałam się, bo na początku miałam problemy, byłam w szpitalu, ale teraz już wszystko ok. No i nie miałam żadnych objawów, oprócz braku okresu, no może częściej latam do toalety. Ale ja jestem szczęśliwa!!!!! Pozdrawiam cieplutko w te zimne dni.... ;)

Żabciu no to wspaniale,ściskam i całuję i powodzonka przez te dłuuuugie 9 miesięcy ;) 👄 ❤️ i pisz częściej co u WAS!!!!!!!!!!! :) :) Tolanka-aaaaaaaaaa!!!!!!!!! :P nie wierze,tak mało Ci zostało! :) fajnie ;) a później ja!!!!!!!! jeszcze dwa miechy!!

Kamyskaa nareszcie się odezwałaś co tam u Was? jak się czujecie? mi zostały już 24 dni :) mały ważył wczoraj 2800 ale doktor mówi że pewnie koło 4 kilo będzie ważył i że ma duże stopy :) co odczuwają moje żebra :) Pisz częściej bo ostatnio to forum zamarło....

hej tolanka :) no właśnie widzę,że tutaj zamarło :( :( Tyle razy prosiłam dziewczyny,żeby się odzywały,pisały...i nic :( szkoda! U nas wporządku-to moje pierwsze dziecko,więc wyobrażasz sobie jak nie mogę się doczekać :) Mam też już sporo pokupione-w tym wózek :) Na tą chwilę niestety nie wiem ile mała waży...dowiem się za dwa tygodnie :) a powiedz mi kochana,jakie imię wybraliście? U nas będzie Zosia :) Żabciu hop hop,jak się czujecie? ❤️

Kamyskaa U nas pojawi się Szymon-Gabriel (2 imiona będzie miał) i zostało mi już tylko 23 dni :) co do wyprawki to jeszcze buteleczki muszę kupić tak na wszelki wypadek - mam w domu oczywiście po starszym synu ale mąż stwierdził że mają być nowe i koniec więc... :) Przypomnij mi Kamysko w którym tc Ty już jesteś? Pozdrawiam!

tolanka-obecnie 31 tydzień :) Faktycznie,już tak niewiele Ci zostało :) fajnie...Szymonek będzie ;)

no dokładnie tolanko ;) Kochana,może dołonczysz do nas na forum,tam częsciej zaglądam,dziewczyny też fajne :) Często rozmawiają o swoich pociechach :) Zapraszam Ciebie i żabcie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4169606&start=1320 reszta chyba zapomniała o naszym atku,albo się obraziła :P Ciekawe co tam u żabci? :) Rośnie we mnie moje małe serduszko ❤️ :)