Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . bono

34 LETNI PRAWICZEK Z ZASADAMI

Polecane posty

Gość . bono
nie onanizuję śię już

Człowieku, ja mam 30 i też prawiczek i mam do w dooopie co tu piszą o tym. Tutaj siedzi cała gangrena i męty społeczne, prostytutki, dziw.karze, cichodajki, dyskotekowe spermopijki. Dla nich jesteś dziwny, ale dla kogoś kto ma jakieś wartości nie. Większość z tych kurewek tutaj ma szpare jak wiadro, ale biegną po ślub kościelny, a jak będą umierać to księdza wezwą :O🖐️

Gość . bono
może tak jest

Gość . bono
a co ćię to obchodzi

Gość dziewica8383
wiec nie masz checi na znajomosc.to co pisze jest powazne

Chyba nie piszecie tego poważnie. :O Racja gówno mnie to obchodzi widocznie macie jakieś ku temu powody, nie wnikam chociaż jestem ciekawy. Po Tobie wygrany chłopiecu, bo mimo wieku mężczyzną jeszcze nie jesteś, odbija to straszne piętno na psychice. Sperma zamiast w naturalny sposób wydostać się z Twojego organizmu, uderza Ci do głowy. Nic dziwnego że jak ktoś się pokocha, czy jak pewnie wolisz popieprzy, zresztą sobie na zdrowie ;) , Ty dostajesz białej gorączki.

Nowy w mieście nie wiem co ty nam chciałeś powiedzieć, ale jeśli używasz słowa kochać to jest nadużycie. Śmieszni są ludzie, którzy co kilka miesięcy "koffają" kogoś innego :O Kochać - tylko na zawsze - nie inaczej. Jeśli ktoś mówi, że przestał kochać to tak naprawdę nigdy nie kochał.

Miałem na myśli sex, teraz rozumiesz. No tak niby skąd ma wiedzieć. :O Jakbym chciał pisać sobie o miłostkach to marudziłbym na uczuciowym pierdoło.

Gość ciasstecko
dla zasady zmieniaj rączki Żeby rowno puchly:)))

Gość . bono
ale smieszne

Gość . bono
wygrany chłopiec niekłam że nim jesteś.

No użyłem tego słowa i co? To damskie forum i chciałem żeby większa część użytkowników go zrozumiała. Nie wiem jak Ty, ale ja w mik zrozumiałem o co chodzi, jak wyszeptała mi :) co prawda prosto do ucha że "chce się ze mną kochać" o co chodzi. Z platfusem zupełnie nie trafiłeś :O

bono wie że przegrywa i drażnią go nicki o wygrywaniu. ;) Mało tego, nie jako poczuł się że jedziecie na tym samym wózku a ty go oszukujesz. błeheheheheh

Ja na serio jestem prawiczkiem. Jakoś nigdy nie rozbudzałem mojej psychiki na tyle, żeby mnie przypiliło. Poza tym może jestem aseksualny (2-5% populacji tak podobno ma). Ale bardziej chodzi o zasady i wartości jakie wyznaję. Sodomitą też nie jestem, bo spotykam się często z zarzutami że jak facet nie szmaci lasek to jest sodomitą...... bez sensu......... 🖐️

Gość . bono
myślałem że żartujesz

Jak Cię nie "przypyliło" to co w takim razie robisz na erotycznym, po za tym że swoją aseksualność przelewasz w mało wyrafinowany sposób na bogu winnych foromowiczach?

Gość . bono
nowy w mieśćie ja nic nie przegrywam

Gość . bono
dobranoc wszystkim

Gość 22 letni prawiczek
ja mam 22 i juz na powaznie mysle żeby się powiesić

Gość 22 letni prawiczek
skok jest dosyć ryzykowny potrzebny jest budynek zpowyżej 12 pięter, inaczej skok nie zakończy się śmiercią a częściowym paraliżem

Zanim zaczniesz szukać odpowiedniego budynku, rzuć okiem na okolicę. Może "jakaś" też rozgląda się za odpowiednim budynkiem. ;) Niby przciwieństwa się przyciągają, ale niechcący wspólny "skok" do lóżka może wiele zmienić. ;)

Gość . bono
spokojnie dam radę

Gość cfijwefcn
O matko,ale debil.W takim wieku prawiczkiem byc ;-) co ty klecha czy zakonnik ;-) a moze pedał ktoremu znudziło sie obciganie kutasow i wystwianie tyłka .