Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . bono

34 LETNI PRAWICZEK Z ZASADAMI

Polecane posty

Gość . bono
jeszcze zamoczę

Zamoczyć to sobie może zwykły klown czy pederasta. Ty masz za zadanie wyreperować niewiastę. ;) Na tyle dodrze że jak jakiś chuujek będzie chciał po Tobie poprawić.... ;)

Gość Ryptura
bono najlepiej wejdź na www.odloty.pl, znajdź tam fajną dziwkę i zobacz jak to jest żebyś się później nie ośmieszył w łóżku z dziewczyną.

Gość . bono
nikt nie będzie muśiał po mnie poprawiać

Gość . bono
wkrótce

Gość . bono
myślę że blefujesz

Gość gimimi
. bono nie wierze w to,ze normalny,zdrowy na ciele i umysle facet moze byc w wieku 34 lat prawiczkiem.Chyba,ze jak ktos napsiał był ksiedzem lub zakonnikiem. Ale ogolnie wydaje mi sie,ze jakby bono był byłym ksiedzem,zakonnikiem to byłby madrzejszy i takie tematy by nie zakłądał i nie pisałby w sposob malo inteligentny.Ten temat to po prostu prowokacja osoby ktora nudzi sie,bo nie ma z kim pogadac na zywo i necie tez nie ma nic ciekawego do "powiedzenia"a ludzie tacy jak tutaj piszacy daja sie nabrac na podpuchę.

Gość . bono
to prawda przed nikim nie chćę zainponować.po co miał bym to robić

Gość gimimi
bono,a ty w ogole piszesz na jakis inny temat?Czy ty masz jakieś zainteresowania?

Gość . bono
tak piszę na inne tematy i mam zainteresowania

Gość gimimi
bono co cie skłoniło do załozenia takiego niepowaznego tematu jak ten?

ja? absolutnie nie blefuję. wręcz przeciwnie jestem pod wrażeniem. mężczyźni zwykle są postrzegani za "myślących inną częścią ciała" niż mawia się o kobietach [czego potwierdzenie dają panowie, wypowiadający się jednoznacznie w tym temacie]. cieszę się, że stanowisz wyjątek (wydawać by się mogło, potwierdzający regułę, choć mam nadzieję, że nie!). podziwiam Cię, niekoniecznie dlatego, ze jestem kobietą i chcę w wierzyć w mężczyzn, którzy cenią sobie wartości uczuciowe, a nie są tak przyziemni, jak niektórzy z Was, moi drodzy.

Gość . bono
są o wiele gorsze tematy niż mój

Gość gimimi
bono,czy ty aby nie jestes opóźniony w rozwoju.Piszesz tak jakoś bezskładnie.Ty chyba mas z14 lat,a nie 34

Gość gimimi
CafeParis-Ty chyba dobrze sie nie czujesz,ze imponuje ci taki 34 letni prawiczek.Przeceiz to nie jest normalne u normalnego meczyzny,ze w tym wieku nie odbył chociaz jednego stosunku seksualnego z kobietą.Nie widze w zachowaniu bono nic wspolnego z watrosciami uczuciowymi.Jestem kobietą.

hm, spokojnie, masz prawo do swojego zdania. i ja również mam - niekoniecznie musisz odwoływać się do mojego samopoczucia. nie imponuje mi sam fakt, że nie odbył stosunku do tego wieku, ale w jaki sposób traktuje seks. to nie jest dla niego rzemiosło, w przeciwieństwie do większości mężczyzn. może nie miał okazji do powyższej sytuacji, może jest nieśmiały, ma kompleksy. oczywiście, jest to zaskakujące, ale ja skomentowałam wyłącznie podejście do takich spraw, a nie sposób poruszania się w intymnych sferach. pozdrawiam.

Gość dominik100
Również nie uwierzę że msz 34 lata. Chyba, że masz jakiś niedorozwój umyslowy.

Gość gimimi
CafeParis--on w ogole nie traktuje seksu w żaden sposob,bo on go w ogole nie sprobował. Jezli ma kompleksy to powinien zasiegnac juz dawno porady sepcjalisty,a nie tutaj wynurzac sie ,wiedzac,ze niektore wpisy moga te kompleksy pogłebic.

no, tak, co do pogłębiania kompleksów - zgadzam się. ale myślisz, że jeśli spróbowałby seksu z przypadkową osobą, zacząłby go traktować w odpowiedni sposób, odpowiedniejszy do dystansu, który teraz przyjął?

Ja tam jestem "rzemieślnikiem" do każdego swojego dzieła ;) podchodzę bardzo indywidualnie. :) Nie każdemu odpowiada masowa produkcja, pani z "Cafe Paris"

Gość gimimi
CafeParis-ten człowiek nie ma 18 lat,tylko 34(nie wierze w to,ze ma tyle lat)więc nie uwierze,ze nie napotkał na swojej drodze zyciowej kobiety ktora zawładnęła jego uczuciami,ze nie był w żadym zwiazku z kobietą ktora kochał i ktora go kochała.To nie ejst mozliwe gdy człowiek jest normalny na umysle i na ciele.Naprawde uwazam,ze autopr to były ksiadz lub zakonnik,albo osoba duzo,duzo młodsza.

hm, bardzo możliwe, że to czternastolatek, niemający pomysłu na sensowny wątek, a tak bardzo chciał go założyć i zobaczyć, jak łatwo jest sprowokować ludzi do oburzeń, dyskusji i wynurzeń.;D

Gość gimimi
CafeParis-to nie musi byc od razu 14 latek.Ludzie dojrzali potrafia zakładac bezsensowne tematy po to aby czas im szybko zleciał,bo nie maja pomysłu na mądrzejszy temat.

Gość 22 letni prawiczek
a nie lepiej zakończyć ten żałosny żywot i powiesić się ?

Gość . bono
brak mi słów na niektóre osoby