Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MR.Y

Jak zmienic dziewczyne?

Polecane posty

Gość enen
Czarna Dalia--- ogólnie to ja byłam i jestem zamkniętą osobą, ale lubię rozmawiać na ciekawe tematy:), a na kafe to bardzo dłłłługooo nie wchodziłam i to z nudów weszłam wczoraj:) hehe! Bardzo chętnie czasami porozmawiam:) a skąd jestem wolałabym tu nie podawać:) dla bezpieczeństwa oczywiście:)

Gość robieme krecheeee
ja tez zawsze oddaje do naprawy, alele jakbym miala naprawe na miejsce w domu, to by imponowalo :classic_cool: jak postepowac? tak jak juz pisalam. w glebi jest pewnie spragniona uczucia kobieta, cierpliwosc bedzie wskazana;) a bedzie wynagrodzony:P

Gość MR.Y
tak latwo sie nie poddam, to najladniejsza laska jaka kiedykolwiek na oczy widzialem :-p tylko jakby ja troche ulagodzic

Gość sinnnng sinnng
to co jestes z nią bo to "najładniejsza laska jaką kiedykolwiek widziałes" pffffffff żałosne. nie odopwoiadają ci poglądy, ale najważniejsze ze jest ładna. śmieszne. o ułagodzeniu możesz zapomniec...możesz zapomniec, że bedzie na tobie uwieszona i wielbiła cię dniami i nocami...

enen - szkoda, że nie podasz, bo może by się okazało, że mieszkamy, blisko siebie :) Ja też lubię dyskutować na ciekawe tematy, a na kafe wchodzę jak nie mam co robić, poza tym lubię czytać co ludzie wypisują, bo daje mi to jakiś obraz społeczeństwa :)

tak latwo sie nie poddam, to najladniejsza laska jaka kiedykolwiek na oczy widzialem tylko jakby ja troche ulagodzic :-o :-o :-o

Dochodzę do wniosku, że większość facetów, których spotykam myśli właśnie w ten sam sposób :-o I jak tu znaleźć właściwego kandydata na chłopaka ??? :-o Współczuję dziewczynie, ale w końcu Cię przejrzy i rzuci, napiszę więcej - nie będzie nawet za Tobą płakać.

Gość robieme krecheee
cos mi sie wydaje, ze nie musisz sie zastanawiac. to ona podejmie decyzje, czy bedzie z Toba czy nie,a ty sie podporzadkujesz. w koncu to ona w tym waszym "zwiazku" nosi spodnie :classic_cool:;)

Gość enen
Czarna Dalia--- przepraszam Cię że nie podam, ale internet to bardzo niebezpieczne miejsce:/, lepiej danych itp nie podawać, a szczególnie na forum:), ale możemy znaleźć inne miejsce do porozmawiania:) (tylko nie wiem czy dorównam ci inteligencją w niektórych sprawach:))

Gość MR.Y
spodnie to ja noszę, a ona kiedyś to uzna :classic_cool:

Gość MR.Y
a ty robieme krecheee pewnie też wojująca feministka

Gość robieme krecheeee
niech Ci bedzie, Ty nosisz spodnie, ale jednak ona ma jaja :classic_cool: 🖐️

Gość robieme krecheee
a Ty czytaty jest, Panie?:o przeciez pisalam, ze mam jestem podobna, ale nie nazwalabym sie wojujaca feministka:o w glebi jestem ciepla kobieta :classic_cool:

enen- a gdzie chciałabyś porozmawiać? :) aż się zarumieniłam na ten komplement :classic_cool: :D Jeszcze się okaże, że to ja Tobie nie dorównam...

Gość MR.Y
taaaaa jaja chyba w lodówce [cool}

No wybacz, ale tekst, że jest najpiękniejsza... Życzę jej odtąd, żeby dla Ciebie tej niezalezności nigdy nie straciła, ani głowy. Bo facet, który mówi że dla jej urody chętnie ją zmieni na bardziej do niego pasującą (a teraz po tym tekście takiego to dla mnie nabrało wyrazu)... Czyli ona jako osoba się nie liczy, byle się dopasowała i została zewnętrznie piękna... Pfffe

Gość MR.Y
faceci to wzrokowcy i chocby nie wiem co byscie sobie wmawialy nic tego nie zmieni, jestem w stanie przetrzymac jej zachowanie, ale na paszteta jej nie zmienie

Gość MR.Y
lepeij powiedzcie jak z taka postepowac, skora sa tu podobne jej :-p

Jestem trochę do niej podobna, tylko trochę, i na rozmowę bym się zgodziła. Ale tylko jeśli facet ceni mnie za mój charakter, umie go tolerować i akceptować, ale może czasem uważa, że przesadzam. No ale jeśli facet wolałby jakąkolwiek inna p[sychikę tylko dla ciała... Dla mnie żenada

Gość robieme krecheee
przeciez juz wszytko napisalam, przeczytaj 5 razy moje posty, to moze cos zapamietasz :classic_cool: ale nie licz, ze kiedykolwiek bedzie ciepla klucha, bo jesli na to liczysz, to daj jej spokoj. zawsze bedzie niezalezna,ale moze pokaze Ci bardziej kobieca strone 🖐️

Gość enen
Czarna Dalia--- podam ci mojego meila:) to tam wszystko ustalimy, tylko teraz mnie nie będzie bo lecę sprzątać:) jutro sprawdzę pocztę ok:) kornemily5@wp.pl Pozdrowionka:)

Człowieku zmienić to Ty możesz jedynie siebie i radzę Ci już zacząć to robić :-o Z opisu wnoszę, że jestem bardzo do niej podobna, ale jeśli miałabym przyłożyć rękę do tego, żebyś ją tak traktował, to żeby mi za to palce poodpadały i żebym już nic nie mogła na klawiaturze wystukać :-p Żałosny jesteś....

Gość robieme krecheee
dziewczyny, dajcie spokoj. niech probuje,jesli dziewczyna naprawde jest taka jaka pisal, nie da sie owinac wokol palca, a on jeszcze dostanie po nosie. ja mowie, ze wole jak taki cos probuje, jak mi sie nie bedzie widziej to sajonara, a tak wychodzi na "chickena":P

Gość robieme krecheee
*ktos a nie cos, jaka ta podswiadomosc jest silna:P

Gość enen
MR.Y faceci to wzrokowcy i chocby nie wiem co byscie sobie wmawialy nic tego nie zmieni, jestem w stanie przetrzymac jej zachowanie, ale na [zgłoś do usunięcia] MR.Y lepeij powiedzcie jak z taka postepowac, skora sa tu podobne jej I może właśnie się boi takiego człowieka i nie pokaże Ci prawdziwej siebie... !!! lepeij powiedzcie jak z taka postepowac, skora sa tu podobne jej !!! Zachowujesz się jak zwierzę... w sumię to obraziłam teraz zwierzęta...

Gość MR.Y
robieme krecheee chodzi o to zebyscie dawaly sposoby wlasnie na to jak ja owinac woklo palca, kazdy ma jakies slabe strony, wiec i wy macie. z twoich postow wychodzi na to ze mam ja zaakceptowac i jej poblazac w tym, a mi sie to nie podoba i chce to zmienic

Gość MR.Y
enen ze ty sie boisz to juz wiemy, pewnie jestes brzydka

Jak ci sie ona jako osobowośc nie podoba, to znajdź taką, która cię fascynuje, a jej odpusć! Albo ty się zmień i do niej dopasuj. Z jakiej paki to ona ma się zmieniać?

Gość enen
Tak, tak jestem brzydka i wogóle gruba...Widać jesteś genialny, albo bardzo głupi, że po poście potrafisz ocenić osoby wygląd, a może magik jakiś z Ciebie?? I tylko tak się potrafisz bronić buhahahaha!!!!